Şimdi bu hissiyatin adi ne?

Evimin karsinda buyuk bir market var bilindik bir market bu 8 ay once bir masa takimi gelecekti ben onu almak icin orada calisan bir beyfendiyle konustum gelecegi tarihiden bir onceki aksam mallar geliyormus ben de beyfendiye geldini saat kacta gelelim almak icin die soru falan sormustum sonra eksik gelmis falan takim alamadim zaten vs. Birdaha konuşmadik ama ekmek vs. Seyler aliyorum mizacim civik surekli siritan bir insan degilim yanliz markete girdigimde aşırı derecede degisik bir his hissediyorum aşk sevgi ole birsey degil zaten abimizin parmaginda yuzuk var 🙏 bakişmamiz falan yok ben boyle bir enerji hissedince yuzune dahi bakmiyorum 1 kere sadece bana baktigini gordum bazende benden kacar gibi hareketlere burunmesi beni rahatsiz etti benim temel olarak adamin bana ilgisi var mı DEĞİL ! bana gelen bu enerji hissiyatinin bir adi var mı ben onu bulmaya calisiyorum 6. Hislerim cok kuvvetlidir bununlami alakali aradaki seyin adini adlandiramiyorum ama kesinlikle benden yana aşk sevgi hoslanma yok arkadaslar yorumlari lutfen bunu dikkate alip yapin 😁

Şimdi bu hissiyatin adi ne?