selam ben bisexuelim bilmeyenler için hem kadınlardan hem erkeklerden hoşanıyorum.
çok sevdiğim bir kız arkadaşım var yaklaşık 7 sene önce internet üzerinden tanıştım. kendisi kadınlardan hoşlanıyor. zamanla çok daha iyi anlaştık öz kardeş denecek kadar sevdik birbirimizi. daha doğrusu ben böyle yaptım onu bilemem. onu o kadar çok seviyorum ki sevmek kelimesi az geliyor ona olan sevgimi tanımlayabileceğim bir kelime bulamadım hiçbir zaman. ve bana dilara kim dediklerinde arkadaşım, kankam, dostum falan diyemiyorum çünkü bir sıfata koyamıyorum. acaba ondan mı hoşlanıyorum bilmeden aşık mı oldum diye düşünüyorum. ama ona aşık olmuş olduğumu düşününce, onu öptüğümü düşününce fark ediyorum ki onu öpemem. çünkü öpmeye dahi kıyamam. yani şöyşe düşünün bir kediyi seviyorsunuz ve onunla evlenmek istiyorsunuz? böyle bir şey anlamıyorum ben de. biri cevap verebilir mi bu ne tam olarak. s*ksem deli gibi s*kerim ama s*kmeye kıyamam MSALDLGLSŞSGLSLSLGLHLDSLLGLRKEF anladınız mı ya
çok sevdiğim bir kız arkadaşım var yaklaşık 7 sene önce internet üzerinden tanıştım. kendisi kadınlardan hoşlanıyor. zamanla çok daha iyi anlaştık öz kardeş denecek kadar sevdik birbirimizi. daha doğrusu ben böyle yaptım onu bilemem. onu o kadar çok seviyorum ki sevmek kelimesi az geliyor ona olan sevgimi tanımlayabileceğim bir kelime bulamadım hiçbir zaman. ve bana dilara kim dediklerinde arkadaşım, kankam, dostum falan diyemiyorum çünkü bir sıfata koyamıyorum. acaba ondan mı hoşlanıyorum bilmeden aşık mı oldum diye düşünüyorum. ama ona aşık olmuş olduğumu düşününce, onu öptüğümü düşününce fark ediyorum ki onu öpemem. çünkü öpmeye dahi kıyamam. yani şöyşe düşünün bir kediyi seviyorsunuz ve onunla evlenmek istiyorsunuz? böyle bir şey anlamıyorum ben de. biri cevap verebilir mi bu ne tam olarak. s*ksem deli gibi s*kerim ama s*kmeye kıyamam MSALDLGLSŞSGLSLSLGLHLDSLLGLRKEF anladınız mı ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kardeşim gibi sevdim ,
Asik miyim
Biseksuelim.
S.. kemeye kiyamam.
Diyorum hastalık, Psikoljik.
Allah sizi islah etsin en büyük günahlardan 1 i ile başa cikmak zor
hadi ordan git baldizini sik abicim
Pisliğin resmen katmanlasmis.
Artik oluk oluk. agzindan dökülüyor.
Tiksinmemek elde değil.
Ne bu dunyada ne ahirete yeriniz yok.
Tövbe edin
Canım ne dine mensupsun bilmiyorum ama bence psikolojik bir destek almalısın ve bolca tövbe edip bu günahtan uzaklaşmalısın.
günah olan nedir?
Kendi cinsinle olan yakınlıgın
Sana tek bir şey söyleyeceğim. Allah'ın tövbe kapıları açık.
Güzel duygular. Paylaş onunla
yeter be dağı taşı sktınız xd
Değişik bitsey anlamadim
O hoşlanıyor sen hoşlanıyorsun orta yolu bulun😁
hoşlantı değil işte çok başka birşey
Seviyorsun işte daha ne olcak
Hayırlısı olsun
Erkeklerı terch et
Seviyorsun bence