Kız arkadaşım çocukluğunda tecavüze uğraşmış şu an ona nasıl yaklasmam gerektiğini bilmiyorum?

Bu konuyu böyle bir yerde açmayı hiç istemezdim ama fikir alabileceğim kimsem yok lütfen saygı çerçevesi içerisinde yorumlar yapin.

Aramızda en ufak yakınlaşma olduğunda bile hep benden kaçıyordu bir süre sonra rahatsız olduğunu düşündüm konuştuk cevap alamadım aramız sürekli bu yüzden bozuluyordu beni istemediğini ona zarar vereceğimi düşündüğünu sanıyordum en sonunda ağlaya ağlaya anlatabildi bana kafamdan aşağı kaynar sular döküldü dona kaldım o kadar çaresiz bakıyordu ki bana sadece sarılabildim hiç bir şey yapamadım Allah karetsin ki hiç bir şey gelmedi elimden. Sonrasında birrlikte destek almayı teklif ettim reddetti üzerine gidip üzmek ve ya kırmak istemiyorum çünkü şu an ona nasıl yaklasmam gerektiğini bilmiyorum psikolojik olarak destek alma konusunda ikna etmek istiyorum onu çünkü içindr bir yerlerde saklıyor bu olanları o gün bana kendini açtığında sanki karşımda farklı biri vardı hiç bilmediğim bir tarafını gördüm tanıdığım bildiğim kişi değildi ilk defa onu bu denli korkarken gördüm bunları yazarken bile içim kan ağlıyor dünyada tek değer verdiğim insanin içimde bu yaralari açanında Allah belasıni versin ne diyeceğimi bilmiyorum ne yapicagimi bilmiyorum insanın sevdiğinin zarar görmesi ne büyük yaraymis
Güncellemeler
+1 yıl
Yalan söylemesi için hiç bir neden yok ne olursa olsun onuj her şekilde yanında olucagimi biliyor çünkü. Siz o iğrenç zihinlerinizle o pis kalplerinizle yaşamaya devam edin eşleştirmeniz içinde değil belki bir fikir verirsiniz diye sormuştum. Fazlasıyla pişman ettiniz.
Kız arkadaşım çocukluğunda tecavüze uğraşmış şu an ona nasıl yaklasmam gerektiğini bilmiyorum?