Kendisi küçük bir kasabadan üniversite okumaya gelmiş 21 yaşında güzel bir genç kızdı. İş aramak part time çalışmak için çalıştığım kafeye gelmişti. İlk görüşte aşık olmuştum. 4 yıllık bir ilişkiden sonra okulunu bitirdi. Onunla ciddi düşünüyordum. Gidip ailesinden istedim. Ne gerekiyorsa yaptım. Evlendik. Evlendikten sonra öğrendim ki bakire değilmiş. Tecavüze uğramış. Ağlaya Ağlaya anlattı. Hatta gidip o adamı bulduk öldüresiye dövdüm. 50 yaşında şu an küçük çocukları var diye karım öldürmemi istemedi araya girdi. Allah'ın dan bulsun elini kana bulama dedi ağladı. Ailesinden de özelikle üvey annesinden epey şiddet görmüş. Sırtında kaynar su izleri üzerinden zaman geçmiş yaralar falan gördüm. Tanıştığımız da da içine biraz kapanık çekingendi ama samimiyeti ve sadakatinden oturması kalkmasından sevgisinden aklıma bu kadarı gelmemişti.
Sorun şu hala travmalarını atlatmiş değil. Cinsel hayatımız çok kötü. Kendini rahat bırakmıyor. Tam birleşme esnasında kendini geri çekip ağlıyor. Cinsellik dışında her şeyi içine atıyor. Benimle paylaşsın istiyorum. Konuşsun istiyorum.
26 yaşında ve bu yıl atandı. 1 ay sonra doğum günü 27 yaşına girecek. Ona nasıl iyi gelebilirim?
Sorun şu hala travmalarını atlatmiş değil. Cinsel hayatımız çok kötü. Kendini rahat bırakmıyor. Tam birleşme esnasında kendini geri çekip ağlıyor. Cinsellik dışında her şeyi içine atıyor. Benimle paylaşsın istiyorum. Konuşsun istiyorum.
26 yaşında ve bu yıl atandı. 1 ay sonra doğum günü 27 yaşına girecek. Ona nasıl iyi gelebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer