+1 yılDüpedüz trol bu, 22 yaşında 4 yaşında oğlu var 17 yaşında evlenmiş demektir hamilelik süresi dahil, git bebelerini kandır, erkeklere sesleniyorum, burda gerçekten samimi ve vicdanınızla yorum yapıyorsunuz bu paylaşımı yapan kişi okuyor yazılanları kimbilir nasıl eğleniyor gülüyor orda, böylelerine müstahak, insanların vicdanını sömürmek aşşağılık duygusudur, günün birinde gerçekten bu anlatılan konu birinin başına gelmiş olsa, burdaki insanlar senin gibiler yüzünden su istimal edildiği için tereddüt edecekler, belkide iyi niyetli olamayacaklar kandırıldıkları için, ayıptır ya seni Allaha havale ediyorum şımarık küstah yalancı düzenbaz kavaşe!!!
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Saçmalama sakın!!
Sana ihtiyacı olan bir meleğin var, onu asıl yüz üstü bırakıp gitmen doğru olmaz. Kocana anlatsan durum daha kötü olabilir, adamı vurmaya kadar gider çocuk bilemedim şimdi.
Ama yanına da kalmamalı o deyyusun, şikayetçi olmalısın.04 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim, hala saçmalıyorsun bak. İntiharı öncelikle unut, kimse senin yavruna baktığın gibi bakamaz.!!
Tek çare eşine anlatman, umarım ki arkanda durur ve o şrfszi şikayet edersiniz. Ama sen öncelikle intihar işini bir unut, nasıl çözersin bu durumu ona odaklan intihara değil.
Sana ihtiyacı var o çocuğun unutma. :)
+1 yıl40 yaşlarında birisi yanınızda yalnız olduğunuzda nasıl geliyor orayı anlayamadım? Evinizde mi bu olay yoksa başka bir yerde mi? Benim kocam evde yoksa eğer ki ya da yanımda büyük birisi yoksa ve evde yalnızsam benden büyük hiç kimseye kapıyı açmam. Artık bu devirde böyle oldu. Kocana söylemezsen hem Allah katında hemde vicdanen hiç iyi bir eş olamayacaksın. Bence söylemelisin burada senin hiçbir suçun yok çünkü. Herşeyi otur kocana anlat ondan hiçbirşey saklama. Birilerinin nefes alması için birileri katil olmak zorunda. Bizim milletimizin anlayamadığı şey tam olarak bu.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş artık zamanı geri alamazsın taşınıp uzaklaşmayı düşünmelisiniz eşini karşına alıp konuş yaşadığın şehir boğulduğunu günden güne öldüğünü dayanamadığını yeni bir başlangıç yapmak istediğini söyle uzaklaşın ve mutlu bir başlagıç yapın hiç değilse yuvanı kurtarabilirsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşine tecavüz olayını söyleme ama al eşini çocuğunu uzaklara git
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Diğer konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılSusman çok yanlis. Biz bas bas bağiriyoruz "tecavüze hayir"diye. Sen susarak iyi bir sey yaptiğini saniyorsun ama o kişi kim bilir daha kac kisiye tecavüz eder. Istermisin bir baskasinin da hayati kararsin? Lütfen SUSMA! sen utanilacak hic bir sey yapmadinnn. Polise git, anlat her seyi ama susma, nolur korkma! sen bir Kadinsin, güclü olmalisin, haklarini savunmalisin. O şahislar elini kolunu salliya salliya rahat rahat dolasiyorlar. Lütfen susmaaa
21 Yorumla- +1 yıl
Bir sey daha söylemek istiyorum. Esim bosar söyleyemem demissin, seni sucsuz yere boşayabileceğini düsünüyorsan, o seni zaten sevmiyordur. Böyle bir durumda eşin yaninda olmali, sana simsiki sarilmali, senin bir sucun olmadigini söylemeli. Bir de "adim lekeliye cikar"demissin, ne lekesi yaa? Lekeli olan o pis herif, sen SUCSUZSUNNN bunu kafana sok, lekeli falan da degilsin!
hani bu sitede trolleme yapanlar çok umarım onlardan birsindirde bizi trolluyorsundur
yoksa yaşadıkların çok acı dayanılır gibi değil
ama en kotu ihtimali düşünelim gerçek.
Ozaman o adamın çekmesi gereken cezayı çekmesini sağla
kocana soyle polise şikayet et cezasını çeksin
eğer o cezayı çektirmezsen vebali senin üzerinedir bir ömür çekersin00 Yorumla
+1 yılÖldürme kendini. Suc o serefsizde. Kocani al yalniz kalacsginiz bir ortamda hatta sehire baya uzak bir yerde karsina oturt ve bu durumu anlat. Eger ki kocan seni suclarsa sen kuyruk salladin bilmem ne diye onu da cikar hayatindan, oglun icin yasamalisin ve kendin icin de. Hayat devam edecek bir sekilde. Kocandan bunu saklama kesinlikle
00 YorumlaOlayın üzerinden zaman geçmişse şu an polise gitsen bile malesef bir şey ispatlayamassın.. Sana diyecekleri şey neden hemen şikayetçi olmadın , hemen gidip adli rapor ve senden sperm örnekleri alınması lazımdı. Diyelim ki eşine söyledin bunuda Türkiyede her erkek kaldıramıyor malesef karısını terk ediyor.
Senin şu anda ilk olarak yapman gereken psikoloğa gidip destek alman ve tedavi olup mantıklı düşünmeni sağlaman..00 YorumlaNereye kadar saklicaksin anlat anlatmak istiyorsan sonu ne olucaksa olsun yeterkk saklamak istemedigin kisi sevdigin kisi anlatmalisin seni birakiyorsa sevmemisti seni demek ya da baska birseyde olur bilmem niye polise gitmedin niye sikayet etmedin oylece durdunmu neden sustun simdiye kadar kandirion heralde
00 YorumlaBugün sana tecavüz eden yarın başkasına da tecavüz eder. Senin için dua edeceğim keşke en basta söyleseydin bebeğe DNA testi yapılırdı cezasını çekerdi. Tecavüze indirim yapılan bir ülkede senin bunu kanıtlama ihtimalin çok düşük. Kanitlasan bile zaman aşımı der üstünü örterler. Rabbim yardımcın olsun. Allah o adımı ıslah etsin inşallah, şerefsiz köpek 😤
00 Yorumla
+1 yılİntihar etmek en büyük günahlardan birisidir. Şimdi sana kötülük etmiş bir kötü için mi ondan kötü olmaya razısın yoksa inadına hayata tutunup güçlü ve iyi bir kadın olup yaşadıklarınla savaşmanın zor olduğunu düşünüp bundan kaçtığın için mi?
Senin bir suçun yok. Ayaklarının üzerine sıkı bas. Oğlunu yanına da al ve gerekli yerlere şikayetini gerçekleştir. Gerekiyorsa eşine de söyleyeceksin bunu. Aile kalmazsa kalmasın. Seni bu durumda suçlu bulan zaten ailen değildir.00 Yorumla
+1 yılVay şerefszn evladı, böyle şerefsizleri tamamen öldüreckesin lütfen anlatın bunu eşinize abla saklanır mı bu ya? Sakladıkça onlar yüz buluyorlar yapmayın anlatın ya böyle olayları lütfen polise de anlatın bir yere gidin artık lütfen tamam mı? Gebersin o aşağılık adi adam olmayan hyvan oğlu. Lütfen anlatın, bu acıyı tek başınıza taşımayın!
00 YorumlaYa pardon ama zorla olması için zor kullanması gerekiyor vücudunda illaki bir darp izi falan oluşur. ya da bağıramadin mi hiç komşular illa duyardı evde olsa eşyalar kırılır dökülür Vs. İçeceğine ilaç atıp tecavüz etmediyse tabi 😏
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO ölsün def olup gitsin bu dünyadan böyle şerefsizler. Neden siz ölüceksiniz?
Onurlu bir kadın olduğunuz için bu lan şeyden utanıyorsunuz ve eşinizin yüzüne de bakamıyorsunuz.
Bence en doğrusu bunu savcılığa gidip rapr etmek sonrasında da eşinize anlatmak. Olabilecek herşeyi göze alıp hem de. Öldürsün o pisliği neden korkuyorsunuz ki.00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıllütfen esıne soyle böyle bı olayı yasıyan bı kadın tanıyorum hayatı bıttı. keske ılk basta soyleseydım dedı
10 Yorumla Susmak hicbirseyi deyistirmez konus ve cezasini cekmesi icin herseyi yap esinde gercekten seni seviyorsa kotugunde arkanda durur esinle ya da yanliz suclulari ozgur birakma kendine guven yapilan haksizliga susma...
00 YorumlaSöylemeyerek ne yapmayı planlıyorsun peki? O senin eşin. Durum yeterince garip ve kötü, destek olması gerekir. O değil de sen yalnızken geldi de nasıl yaptı hiçmi bağırmadın? Hiç mi karşı koymadın be canım?
00 YorumlaBilmiyrm zor bir durum utanılacak bir durum olduğu için değil eşininle aranın bozulma ihtimali olduğu için kötü bir durum. Ya şikayet et o adamı ya da içine at bir daha eşin yeğenin kardeşin baban haric yabancı erkeklere kapını açma
031 Yorumla- +1 yıl
bir insan. neden. bu kadar edepsiz olur?
- +1 yıl
yakisir mi peki?
- +1 yıl
bu insanlar nasil yapabiliyor aklim almiyor
- +1 yıl
tabi buyur sor?
- +1 yıl
Ya benim bir ilişkim var gerçekten bana çok değer veriyor seviyor filan. Evvelki gece telefonda konustuk biraz ama yine konusacaktik. Ben uyuya kaldım. Dun de tartıştık ks de brsyle sadece yorumdan konuştuğum için sen ona neler demissindur falan dedi ben de kızdım. o da sinirlendi kızdı konuştuğum için. Eve gidince konuşuruz dedi ben buna on iki de yazdım tavır koyduğumu düşünme ben uyuyorum yazdım o da tamam dedi ama biz hep konuşuruz aslında her gece. Neyse ben telefonu tableti kapattıp uyudum bu bana yazmış 20 dk sonra sabah gördüm tabi kus. Uyumak YK falan demiş ben de sabah gördüğümde yok ben sana kus değilim! Dedim günaydın yazdım. Sabah benim mesaj attgjm vakitte sonra vatsaba girmiş ama mesajıma görüldü yapmamis cevap da yazmamış normalde yazardı acaba darildu mu ya uyudum diye
- +1 yıl
evet darilmis
- +1 yıl
kac aylik iliski?
- +1 yıl
nerde tanistiniz
- +1 yıl
seviyor mu seni
- +1 yıl
evlenin
- +1 yıl
en azindan nisanlanin
- +1 yıl
hakliymis
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
evlenme
- Diğer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılKendisine tecavuz edrn adamin kafasini kesen bir kadın vardı hatırladınizmi. Sana tavsiyem. o adamla bir sekilde tekrar bir araya gel. tam sey yapacakken bıçakla seyini kes. kalan ömrü boyunca o yoklukla yasasin.
11 Yorumla- +1 yıl
Altına imzamı atıyorum.
Kocana soyleme erkekler boyle biseyi kaldirmaz. Cocugun da varmis. O 40 yasindaki adam evine geliyorsa kendini oldurecegine onu oldur. Cayina corbasina bas zehiri gebersin kopek. Sen soylemezsen o bidaha gelir sen susarsan o seni soylemekle tehdit eder bidaha tecavuz kacinilmaz son
10 Yorumla
+1 yılO haysiyetsiz adamı malum yerinden tavana asmak gerekir ama neyse.
10 YorumlaSenin suçun ne burda sucun yok dimdik dur oğlun varmiş onu dusun
10 Yorumla
+1 yılSessiz kalma, sen sessiz kaldıkça başkaları da tecavüze uğrayacak.
40 Yorumla
+1 yılesine soyle
intihar cozum degil
ve polise sikayet et tecavuz eden mahluku11 Yorumla- +1 yıl
nerelisin sen?
+1 yılAhmaklık etme. Sessiz kaldığın sürece tecavüz kaçınılmaz. Ne korkuyorsun. Adam korksun senden. Polis git anlat. Kocana duyurma. Şikayetin değerlendirilir. Hukuki süreç başlar
00 Yorumlabence daha pratik bir cozumu var.. bu defa ben seni istiyorum de ona bir yerde bulusup seviselim de... adam pipisini cikardiginda eline al sever gibi yap sonra keskin bir bicakla tek hamlede kes... güzel kardeşim olsun adi güzel kardeşim
10 Yorumla
+1 yılSakın eşine söyleme. Bu sır olarak kalsın hayatına devam et. Olan olmuş artık.
30 Yorumla
+1 yılEşin se tecavüze uğradın diye bırakacaksa en yakın klozete girsin ve adamlığıyla beraber kendinin de üstüne sifon çeksin
10 Yorumla
+1 yılBunu eşin bilse onu yaşatmaz.
Ben bilmesinden taraftarı değilim..
Oglunuz var eğer cocugunuz olmasaydı direk söyle derdim.
Yinede eşin ve senin adına cok üzüldüm.
Allah yardım etsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocana söyle ve keşke adamı şikayet etseydin elinde kanıt varken senin için üzgünüm kocanda seni seviyosa senden vazgeçmez hele çocuğunuz varsa
10 Yorumla
+1 yılKendini öldürmen hiç bir sorununu çözmez, güçlü olmalısn bence söylemekte ve şikayet etmekte geç kalmışsın olayın tekrarını yapmak isteyecektir işte o zamna eşine söyle senn bir suçun yok tecavüz iğrenç bir olay
00 YorumlaKimseye birşey yapma sadece kendine yakın hissettigin biriyle konuş içini dök rahatla diğer türlü yapacağın her hareket felakete yol açabilir istersen gel biz knusalm ama eşine falan anlatma gül gibi çocuğun var yazık olur
00 YorumlaSaçmalama tecavüze uğramak senin suçun değildi. Bir de çocuğun var. Yetim mi bırakacaksın çocuğunu. Eşine anlatmalıydın ne olursa olsun. İntiharı düşünmekte haklı olabilirsin ama bu bencillik olur oğlunu düşünmen gerek.
00 Yorumla
+1 yılBundan asla utanma kirli olan sen değilsin bunu sana zorla yapan o it oğlu it. Senin bir suçun yok bunda.
00 Yorumla
+1 yılO 40 O. cc her aksam Becermek istiyorum şu an allah yardim etsin ne diyelim Sende suç yok kendini sorgulama. Bende öldûrürüm kocanın yerinde olsam hiç düsünmeden.
00 Yorumla
+1 yılolayın oluş günü söylemiş olsaydın işin boyutu farklı olurdu ve o pezevengin anasını ağlatırlardı ama karnındaki çocuk bile düşmüş artık neyi ispatlayacaksın
11 YorumlaOff be aldatma istatistiklerine bir yenisi daha katıldı 😍😍 bayılıyorum bu kadınlara biz yanlarında masum kalıyoruz
00 Yorumla
+1 yılKendine işkence yapıyorsun tecavüzcüyü ödüllendiriyorsun. cezasını çekmeli eşine gelince bu olayda yanında olmayan biri eşin değildir. hani iyi günde kötügünde verilen söz hikayemi hepsi. Bence kendin için adalete kanuna git. gerisi teferruat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklini basina al kimseyi korumaya calisma o oc serefizi esine soyle polise sikayet wdin cok agir cezalar var yalniz degilsin kendinide suclayip durma gelecegine bak
10 Yorumla
+1 yılOnu yapmam bunu yapmam diyorsan susacaksın o zaman içine atacaksın benim gibi herşeyi içine atacaksın
29 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
O kadını hicbir zaman anlayamayacaksınız neden onu bunu yap demekte ısrar ediyorsunuz
- +1 yıl
Öyle bir ısrarım olmadı. O kadınıda çok iyi anlıyorum. Yapılan şey kabuledilebilir bir şey değil. Biz ne söylesek boş olacaktır. Gönül isterki bunu yapan en şiddetli şekilde cezasını bulsun. Tek katıldığım şey var bu davranışa maruz kalan hanfendi kahrolurken bu davranışa maruz bırakan şerefsiz köpegin elini kolunu sallayarak ben erkeğim diyerek dürüst insanların arasında dolaşmaması gerektiği.
- +1 yıl
Merak etme türkiye de dürüst kadın erkek yoktur yani o adam pek yabancılık çekmez insan içinde
- +1 yıl
Dışarıdan kime bakarsan kusursuz bir insandır aklında yatanı görmedikten sonra gerisi boş
+1 yılAllah yardımcın olsun sakın intihar filan etme guzelim
00 Yorumla
+1 yılSessiz kalmaya devam edersen en büyük kötülüğü kendine yaparsın polise şikayet et
00 Yorumla
+1 yılDurumuna çok üzüldüm ve buradan benim sana önereceğim bir şey yok ama bence bir psikoloğa görün
00 YorumlaOğlun var arkanda onu yalnız bırakma. Tek çaren olmamış gibi hayata devam etmek. Kocanı ikna edip başka şehire falan taşın unutmaya çalış eskiyi
10 Yorumla
+1 yılKendini öldürürsen ruhun rahat olmasın
Sakın yapma07 Yorumla- +1 yıl
Polise git tamam mı
- +1 yıl
şu an nasıl sın
- +1 yıl
Çocuk kimden şimdi
- +1 yıl
Burdamısın?
- +1 yıl
Intihar düşüncesini iyi bilirim
Senin için dua edicem bu yazımı okuyan herkes onun için dua etsin sen görürsen sende et Allah dua yı kabul eder.
Bismillahirrahmanirrahim... - +1 yıl
Ne yaptın artık
+1 yılSavcılığa sikayet et. Hapiste onu her gun dikerler. Kocanı sen ce anne babası zapt edebilirsiniz. O şerefsiz sokakta gezmesin. Ya resmini at gidip diksinler böyle olmaz bacim.
00 YorumlaSenin ne suçun varki sen temizsin asıl kirli seni zorla beceren pezefenk sakın ha intihar filan düşünme hayata daha iyi sarıl o karısının siktiyimin inadına güçlü ol
00 Yorumla
+1 yılbu tip olaylara göz yumarak başka tecavüzcülerin önünü açıyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılkarakola gidip o adamdan şikayetçi olmalısın..
eğer kocanda insansa, yanında durur..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl insanlar var ya, nasıl yapabildi ki evine mi girdi zorla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlay ciddiyse ve o kişi cezasını bulsun istiyosan ulaş ve yorumum altına görüş yaz. Senin için en kral avukatları ayarlarım. Çok ciddiyim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman o sabiye, bebeğine, oğluna sıkıca sarıl ve sana bunu yapanla aynı ortama girme. Ama asla intiharı düşünme. Gerekirse psikolojik destek al. Aşacaksın bu zor süreci.
+1 yılNe olursa olsun intihar etme. Suçlu olan sen değilsin
00 YorumlaSikayet etmen gerek bunu esine soyle senin sucun yok o kisi cezasini almali
00 Yorumla
+1 yılKirlenen senin namusun bedenin değil rahat ol orusbu olan erkeği getir amlayim
00 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. Isin zor soylesen uyuk sorunlar cikicak sussan o adam tekrarlaya bilir. hayat senin ama git sikayet et pici derim
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKeske saklamasaydin suclu olan saklar biseyi anlatmaliydin bence
00 Yorumla
+1 yılAbicim neden böyle şeyler uyduruyorsunuz amaç ne anlamıyorum bir gidin artık
00 YorumlaNe içine atması sana tecavuz eden zehirle gebersin...
00 Yorumla
+1 yılama keşke ilk olduğunda olay kocana söyleseydin Allahın dan bulsun o adam
00 Yorumla
+1 yılİlk önce karakola git sonra kocana söyle ve sakin olmaya bak oğlunu unutma intihar çözüm değildir
00 Yorumla
+1 yılO orosbuu çocuğunu şikayet et
41 Yorumla- +1 yıl
Bana eksi veren dürzünün de
Geçmiş olsun ne desek boş ama ona nasıl izin verdin ve neden mahkemeye gitmiyorsun? Esin adam gibi Adamsa öldürmez rezil eder. Erkek yok ki? Erkek adam önceonu diker sonra mahmemeye teslim edsr
00 Yorumla
+1 yılİlla oldurecek diye biseyi yok tecavuzden kisirlik cezasini yesin kendine gelir soyle eşine
00 Yorumla
+1 yılEve niye aldınki eşin evde yokken kimseyi eve almayacaksın kendi ailen hariç
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat