Tecavüze uğradim ne yapmalıyım?

Daha henüz 20 yaşındayim ve yaklaşık 1 yıl kadar önce şerefsiz birinin tecavüzüne uğradım.. Babam aşırı sinirli bir insan sinir krizi geçirdiğinde gözü hiç bir şey gormuyor sinirden kalp krizi bile geçirdi sırf babam Kendine ya da bana ya da başka birine zarar vermesin diye sustum. Ve ogrenmesinden korkuyorum Ama olmuyor sürekli beni birileriyle evlendirmeye çalışıyorlar ailem bir an önce bu kız evlensin gözüyle bakıyor sürekli karşıma biri çıkıyor ve hep bir bahane ederek kurtulmaya çalışıyorum diktirip veya yalan söyleyip kimsenin günahına girmek de istemiyorum dinime bağlı bir insanım ama çaresiz kaldigimda kendime zarar vermeyi bile dusunuyorum sırf güzelliğim gitsin diye yüzüme kezzap döküp yakmayı bile dusundum ama yapamadim ölmek intihar etmek istiyorum oda çok büyük günah diye yapamıyorum dayanamıyorum artık ne yapmalıyım bilmiyorum.. Ben hiç haketmedim hayatım mahvoldu nefret ediyorum erkekler psikolojikman çökmüş durumdayım. İçime ata ata şiştim artık herkese bağıra bağıra anlatmak istiyorum bu ne biçim adaletsiz dünya diye.. söylesenize ne yapayım ben ölsem olmuyor kalsam olmuyor
Tecavüze uğradim ne yapmalıyım?