İki kelimeyi bir araya getiremeyen, bilgili olmayan ama b*k gibi parası olan biri sizinle evlenmek istiyor. Ne yapardınız? Tipi de yok. 😌 Kültürsüz ama zengin biriyle evlenir misiniz?

İki kelimeyi bir araya getiremeyen, bilgili olmayan ama b*k gibi parası olan biri sizinle evlenmek istiyor. Ne yapardınız? Tipi de yok. 😌 Kültürsüz ama zengin biriyle evlenir misiniz?

Beyin olmayan birisini sırf dış görünüşü ya da parası var diye maalesef çekemem olmuyor çünkü yani denetim parası yoktu ama mükemmel derecede yakışıklıydı ama gerçekten insan belli bir yerden sonra zeka ağrıyor zeka olmayan birisiyle iki kelime bile edemiyorsun konuşamıyorsam niye sevgili olayım ki
Kiminde para çok kiminde kültür ama içine baksan insan değiller. En önemli kriterim insan evladı olması, yoksul olsada olur kültürsüz olsa da. Bunlar bir şekilde halledilir ama karaktersiz olmak ayrı bir mesele. Bazıları var karakteri zorla soksan osura osura çıkarır
Cevap
15Cevap
Evlenirim
Ayy kültürsüz diyorsun adı üstünde sürekli kendini senden büyük görür parasıyla ezmeye çalışır görgüsüz olur böyleleri
Kaba saba biri desek daha doğru. Ama o kişi sürekli kendi ile övunecegi için. Sana sıra gelmez. Evlenilmez...
Allah korusun yav. Öyle tiplerin parayi nasıl kazandığı da belli olmaz sürekli para ile adam olduklarını zannederler.
Evlenmem. Huzur daha önemli zengin biri ama kültürsüz. Ben o evde mutlu olamadıktan sonra parayla gözümü boyasam kaç yazar.
kültürsüz eğitimsel acıdan bilgisiz olabilir
çünkü insan kendini geliştirebilen bir varlıktır
ama karaktersiz biriyle evlenilmez
Evlenmem. Bir insanın kalbi zengin olmadıktan sonra, cüzdanı zengin olsa ne olmasa ne...
Evlenmem ama kanka olurum onunla gezerim hesabı öder mis jsjsjsjs
Hiç fark etmez iş versin babası her türlü olur...
Ayy hayiirrr. buyuk konuşmadımm baak 🙊 ama istemem
Ben kesinlikle evlenmem. Tahammül edemem öyle birine.
Hayır, kalbim ya da mantığım istese de vizyonum buna müsaade etmez.
Hayır kültürsüz insanla baş edilmiyor insanda sabır kalmıyor
Kültürsüz tamam da tipsiz de olmasin yani cok cirkinse evlenmem
Para pulun bir anlamı kalmıyor can ve ruh o kişiyi çekmiyorsa.. Keyifli geceler..
Asla katlanamam böyle bir tipe parası olsa kaç yazar çıldırdınız mı kendinize gelin alooo
Kültürü insanlığı yoksa zengin olsa ne hayır gelecek hayır evlenmem
Kimsede evet dememiş ya bırakın bu işleri çoğunluğu evlenir
Başta evet dedim ama sonra oturdum düşündüm mesajına bile cevap vermiyorum böyle tiplerin ne evliliği.
Hayır öyle bir hanzonun parası zaten aşiretten bilmemneden gelmiştir dayak yemek istemiyorum teşekkürler
Parası olsa nolucak bana vizyonsuz konusucaksa mantıklı olan edepli kültürlü ve saygılı
Hayir, parası olmasın ama kültürlü olsun. Para beraber kazanılır
Cuckold ilişkisini kabul edecek Bi kadınla evlenirdim
Parası başını yesin. Adam olsun önce
Kultur paradan daha onemli
Hayır tahammül edemem kesinlikle..
Hele bi zengin kadın karşıma çıksın.
Paran varsa kültürlüsün bu ülkede
Kaç para 1 kğ kültür?
Evlenmezdm herhalde
Asla hayır. Ömür gecmez. tiksintiyle bakarsın hep
Asla yangına körükle atlamak gibi
Evlenip kültürleştiririm onu