Evet yeterki para olsun.
Hayır para ile kalbimi satamam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır evlenmem.
bir abimiz var gayet sağlamdır kendisi ve mal varlığı çok yüklü, Allah razı olsun beni çok sever kendisi ve aynı şekilde bende onu çok severim, saygımda sonsuzdur.
Bir tane kızı var 22 yaşında gayet aklı başında tıp okuyor, başkada çocuğu yok zaten. Beni evine çağırıp bizzat kendisi şu şekilde söylemişti, bak oğlum bir kızım var ve onun mutlu olmasını çok istiyorum, tüm mal varlığımın kızımla beraber kıymet bilmez ne olduğu belirsiz soytarı birine kalmasını istemiyorum,, işimi şansa bırakmak yerine hem kızım için hemde mal varlığımı garantiye almak istiyorum, güvenilir olarak en yakın gördüğüm kişi sensin demişti ve damadı olarak görmek istediğini belirtmişti, hatta işi abartmış düğün ev ve araban benden demişti sağolsun..
Her ne kadar kendisini sevsemde çok yanlış bir tutumdu aslında, tamam kızını çok seviyor iyiliğini de istiyor ama bu biraz rencide edici, sırf kızıyla evlenmem için vaatlerle gelmesi canımı içten içe çok sıkmıştı, ne kızının gururunu düşünüyordu ne de benim isteğimi.. zaten ben reddedikten bir süre sonra kızı benimle konuşmak istediğini söyledi, meğer kendiside benden hoşlanıyormuş ama babasının bu yaklaşımı onu çok üzmüş, özür dileyip zorla güzellik olmaz gibisinden konuşarak kendisini ifade etmek istedi, tabi şunu da söylemeyi ihmal etmedi, eğer benim için reddetiysen sakın öyle düşünme bende isterim gibisinden bir şeyler söylemişti,, ama işte ben istemiyordum gönlüm yoktu çünkü, bide bu teklife evet diyemezdim yakışmazdi bana..
Hayata bir defa geliyoruz tüm parasal konusunda zenginlikler gelip geçici!!! Kaliteli ve onurlu yaşamak en güzelidir, hiç olmasa üzerimde bir yük yok ve kafam rahat, gururum her şeyden önce gelir.. mutluyum bee var mı ötesi ✌️
Çok uzun oldu tekrardan geriye dönüp okumayacağım, yazım yanlışı olabilir mazur gör başkan.
Eline kalemine diline sağlık
EyvAllah başkan baş tacısın.
Cevap
13Cevap
Evet evlenirim, şimdi bazı kızlar gelip diyecek ki hani karakterli insandın karakterliyim ama önüme zengin birisi gelirse ve beni severse de ona şans veririm tabi ki, ama o şans bende nerde ki hiç sevgilim bile olmadı ben yapayalnız biriyim
Ben eşcinsel bir kadınım hiçbir şekilde karşı cinsle evlenmem. Ama sırf zengin diye hemcinsimle de evlenmem.
Para için kendimi satamam , sonuçta evlilik ciddi bir iş paraya bakılmamalı , sırf zengin diye de sevmediğim biriyle evlenip hayatımı çöp etmezdim
Anlaşabildiğim kişi ile evlenirim, şartlar bi şekilde oluşturulur aileler falan destek çıkar
HaYir para rahatlık getirir ama seçimleri etkilemez
Zengin ama aşka değer vermeyen biriyle yapamam.. Önceliğim aşk derim..
Hiçbir zaman paraya değer veren bir insan olmadım. hatta para kelimesinden midem bulanıyor. Sevgi önemlidir. sevgisiz yaşayamam.
Adnan ziyagil gibi biri olcaksa neden olmasın?
Para her şey değil. Evlilik için para da tek kriter olmamalı
Hayır para mutluluk getirmez
Hayat şartları itebilor ama asla düşmem jsbxjd
Gönlü zengin tercihim
Evlenirim hele bir de hirsliysa
Senin niyet öyle sanirim!
O düşünceleri çoktan geçtim çok şükür.
Kendi maddi durumum iyiyse statüsü önemli olamaz.
Zenginlik tek başına yetmez.
Ruhumu bile satarım o derece.😂
Aşık olmadığım adamla evlenemem
Asla
güzellikte önemli:D
Hayir dunyanin en saçma işi
Para para para para para para para
Hayır
Satılık değilim
Evlenmem
Hayır evlenmem
Hayır.