İlginizi çeken biriyle tanıştınız, konuşuyorsunuz zekasına, fikirlerine hayran bıraktı sizi. Konuşma ilerledi ve üniversite mezunu olmadığını söyledi. Tavrınız nasıl gelişir? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀

Kendisini güzel yetiştirmiş derim pek umursamam yani insanların nereden mezun olduğunu veya ne iş yaptığını
Olabilir illa yüksek öğrenim görecek diye bir şey yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!mezuniyet belgesi yani diploma bir kağıt parçası çokta önemli değil sanki hoşlandıysam hayran kaldıysan mutlu ediyorsa gerisi hikayesi işin sanki
Böyle bir şey için yalan söylediyse, gözümden düşer
İnsanların akademik geçmişine bakarak karar vermiyorum. O kadar okumuş cahil insan görüyoruz ki önemli olan zekası, davranışları, karakteri. Kendini yetiştirebilen, geliştirebilen bir insansa üniversite okuyup, okumaması hiç önemli değil.
Okumuş ama adam olamamış insanlar yerine, üniversite okumayıp kendini daha güzel geliştiren insanları tercih ederim.
Acun Ilıcalı
Mehmet Ali Birand sahip oldukları konumları etkilememiş lise mezunu olmaları.
Ama yine de insanı eksiklik hissettirir.
Yalan söylemesi kabul edilemez. Nice universite mezunu var biseyden anlamiyor samimice gercegi söyleyebilir. Genel kultur bilgi birikimi bir kagit parcasiyla edinilmiyor o belge sadece mesleki hayatina gecisin bir parcasi
Lise mezunu olup çok güzel konuşanlar olduğu gibi, üniversite mezunu olup iki kelimeyi bir araya getiremeyenler de var. Bu sebeple ne okuduğu değil, okurken kendini geliştirip geliştirmemesidir.
Ve tabii ki kızarım, yalandan hiç haz etmem.
Diplomasıyla evlilik yapmıyoruz sonuçta.. İşi gücü karakter sahibi olsun doğru düzgün olur. Yalan söylemesi doğru değil nedenini öğrenmeye çalışırım. Ama güvenim de zedelenir..
Bir tavrım olmaz. Önemli olan kendini geliştirmiş olması. Konuştuğum kişide kendini geliştirmiştir dolayısıyla bir şey olmamış gibi devam ederim illa ki her şey üniversite değil
Almanya'da daha diktatör bir sistem var. Sistem senin üniversite okuyup okuyamayacağına karar veriyor 😄
Eğer bana ben üniversite mezunuyum deyipte lise mezunu çıkarsa güvenimi sarsar ama ortada yanlış anlaşılan bir şey var ise sıkıntı yok
Ne mezunu olduğu mühim değil ama yalan söylemesi mühim. Söyledikleri ya da bundan sonra söyleyeceklerinin doğruluğuna güvenemez ayrılırdım.
isterse ilk okul olsun bananeki ben kişiliğine daha çok önem veririm
İnsanların eğitim durumu ile değil karakteri tavrı duruşu ile ilgiliyim daha çok.
tepki vermem olabilir
beni de kesin ortaokul mezunu zannederler flkmgdf :D
Sorun degl her sey egitim degl
Karakter kisilik daha onemli
Sorun etmem, sonuçta evlenecek değiliz yine konuşmaya devam ederiz.
Oha derim ne lisesi
Öğretimi önemsemiyorum, eğitim önemli.
Güvenimi sarsar söylerim yüzüne
Niye yalan soyledin derim kizarim
En İyi Kız Görüşleri