AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İş hayatına atılırım, kendime ait bir iş yeri açarım girişimci olurum
hangi parayla
Paramın olmadığını kim söyledi 😂
büyükşehirde ortalama iş yeri maliyeti 3milyon canım
paranı saymaya gittin galiba 3M diye mi ahahah
Villa da oturuyorum bu arada Yeniköy de 😂
Babam otel sahibi Beyoğlu’nda :)) kapak sesi geldi mi oraya canım
ya oturduğun villayı ben yaptıysam canım :) ya oteli bizden devraldıysan canım :)
Sen deli misin yoksa deli taklidi mi yapıyorsun? Babam yaklaşık 24 yıldır otel işletmeciliği yapıyor
7 kuşaktır inşaat yapıyoruz yani?
Olabilir? Banane bundan mesele sizin kaç kuşaktır inşaat yaptığınız değil ben senin servetine laf atmıyorum benim servetime laf atan sensin farkında mısın bi mesajları oku derim. Neyse yaran var ki gocundun demek uğraşamayacağım
şekerim maliyet söyledim hava atmaya giriştin yaşın 15 mi hadi yat iyi geceler
Maliyeti soran mı oldu ki de söyleme çabalarına giriyorsun maliyetten gayet haberim var ki param var ki söylüyorum demek ki hava atma çabasına girmiyorum nerden çıkardın?
Sadece iş hayatına atılırım girişimci olurum demek mi? Hava atmak oldu :D şaka gibisin heralde
bana laf edesin varsa mesj at et. burayı işgal etme. sonra engellerim seni zaten.
Benim sana laf edesim yok sen benim muhattabım bile olmadın ki hiç zaten ben baska birinin sorduğu bi soruya cevap verdim sadece sen bana laf attın neyse zaten bu mesajları okuyan insanlar da neyin ne olduğunu görücek zaten :D güldürdün beni de insanları de gece gece sağol
palyaço değilim güldürcek çok gülmek istiyorsan kafanı 180 derece döndürüp aşağıya bak şimdide yat uyu halüsinasyon görmeye başladın
Palyaço değilsen , kendini palyaço durumuna düşürüp güldürme o zaman
ya güzelim işim başımdan aşkın insan olmaya gelmiyor size, size hayvan olucan sapık olucan değere biniyorsun o zaman.
İşin başından aşkın He öyle mi?😂 işin başından aşkın ama hiçbirsey yokken insanlara laf atmaya vaktin var ama almışsın eline telefonu insanların yazdığı şeylere laf atıyosun amaçsız insanlar gibi? Sen benim muhattabim bile değildin ya alt tarafı başka birinin yazdığı bir şeye yorum yaptım ne acın var ne yaran var anlayamadım vallahi ya
sayıp söveceksen açıcam dm mi ordan yaz sonra kendin engelle beni
Neden sayıp söveyim? Ne münasebet? Nezih bir insanım ben, beni kendinle karıştırma lütfen. Ben durup dururken senin gibi insanların başka birine yaptığı yoruma laf atmıyorum vizyonsuz, görgüsüz bir insan değilim senin gibi insanların başkalarına attığı yorumlara salça olmuyorum :)
Sen benim dengim misin ki ben seninle muhattap olayım sana özelden yazayım şaka mısın sen ya :D
rica ederim gelir misin çok duramıcaksın zaten merak etme
Anlamadım, derken?
2 dakika falan vaktimi çalabilirsin sonrasına izin vermem
İstemiyorum, Kalsın. iyi geceler
ya zaten sen istersen olmaz ben izin verirsem yapabilirsin bu kadar şımarık olma
Yks ye yönelik çalışmalara başlarım
Birdaha girerim
Lise mezunu olarak iş bulur çalışırım
kafama sıkarım
Sanayiye giderim
liseyi baştan okurum