Kanka o günde yazmıştım sana utanma bak sonra geç olur diye. Belli ki daha önce böyle bişey yaşamadığın için biraz heyecanlanmışsın. Sana önerim şimdi numarasını bul kızın iletişime geç Bi şekil. Biraz muhabbet et sonrasından sana kanım çok ısındı seni daha yakından tanımak isterim tarzı Bi cümle kur. Sende hoşlanıyorsun bu kızdan kaçırma bu fırsatı
Bak sana bir arkadaş tavsiyesi kız konusunda hiçbir şeyi çok düşünme, Bu kadar ince düşünme yap gitsin. Pek uzak değilsiniz aranızda bişey olursa gidersin Erzuruma bir kaç günlüğüne. Şimdi bak sen bu kıza yazmazsan pişman olursun hep. Yazarsan bişey kaybetmessin yaz gitsin. Önce numarasını nereden bulduğunu yaz ama
" Merhaba, geçen gün konuştuğumuz kişi sendin değil mi? Numaranı WhatsApp grubundan buldum, ama inan ki kötü niyetli biri değilim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. "
Bir de, kızın bana arkadaşça mı yaklaştığını, yoksa farklı bir şekilde mi yaklaştığını tam anlamadım. Bana pek normal arkadaş gibi yaklaşmadı gibi geldi, ama birkaç kişiye daha sordum; onlar da bana kesinlikle normal arkadaş gibi yaklaştığını söyledi.
Peki, o zaman topitopun resmini çekip " Merhaba, sanırım geçenlerde konuştuğum kişi sendin. Topitop için teşekkür ederim, bu arada numaranı WhatsApp grubundan buldum. " yazıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fırsatı tepmişsin be kardeşim.
Ama tam olarak emin de olamadım ve kız 2 gün önce yurttan ayrılıp memleketine gitti. Öyle olmasaydı kesinlikle bu fırsatı değerlendirecektim.
Kanka o günde yazmıştım sana utanma bak sonra geç olur diye. Belli ki daha önce böyle bişey yaşamadığın için biraz heyecanlanmışsın. Sana önerim şimdi numarasını bul kızın iletişime geç Bi şekil. Biraz muhabbet et sonrasından sana kanım çok ısındı seni daha yakından tanımak isterim tarzı Bi cümle kur. Sende hoşlanıyorsun bu kızdan kaçırma bu fırsatı
Ama ben Konya'lıyım, o ise Erzurum'lu. Gelecek sene aynı yerde konaklamazsak bir daha görüşme şansımızın olacağını sanmıyorum.
Ayrıca yurdumuzun ortak WhatsApp grubundan kızın telefon numarasını buldum, ama oradan yazmamın doğru olacağından emin değilim.
Bak sana bir arkadaş tavsiyesi kız konusunda hiçbir şeyi çok düşünme, Bu kadar ince düşünme yap gitsin. Pek uzak değilsiniz aranızda bişey olursa gidersin Erzuruma bir kaç günlüğüne. Şimdi bak sen bu kıza yazmazsan pişman olursun hep. Yazarsan bişey kaybetmessin yaz gitsin. Önce numarasını nereden bulduğunu yaz ama
" Merhaba, geçen gün konuştuğumuz kişi sendin değil mi? Numaranı WhatsApp grubundan buldum, ama inan ki kötü niyetli biri değilim. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. "
Peki sence böyle bir şey yazsam olur mu?
La yok yazma böyle
Peki nasıl bir şey yazabilirim? 😂
Sana lolipop vermiş kız şimdi yorumlarda gördüm
Evet.
Önce lolipopu açıp resmini at
Peki sonra ne yapayım?
Sunra "teşekkür ederim 😊. Numaranı gruptan buldum bu arada" böyle yaz gerisi gelir
Kendini kıza niyetinin kötü olmadığını belli etmek için çabalama normal konuştuğun gibi konuş o anlar
Ama zaten verdiği zaman teşekkür etmiştim.
O zaman yaz tekrardan teşekkür ederim
Kanka bunlara takılma fazla diyorum sana
Bir de, kızın bana arkadaşça mı yaklaştığını, yoksa farklı bir şekilde mi yaklaştığını tam anlamadım. Bana pek normal arkadaş gibi yaklaşmadı gibi geldi, ama birkaç kişiye daha sordum; onlar da bana kesinlikle normal arkadaş gibi yaklaştığını söyledi.
Onun için de biraz çekiniyorum. Sence yaklaşımı arkadaşça mı, yoksa farklı mı?
Senin amacın kızla sevgili olmak olmasın amacın arkadaş olmak olsun. Arkadaş olduktan sonra birbirinizi daha iyi tanırsınız sonra sevgili olursunuz
Seni daha yakından tanımak istemiş
Yani sence numarasını WhatsApp grubundan alıp oradan yazmamı garip karşılamaz mı?
Daha yakından tanımak istemiş derken nasıl yani?
Nasıl biliyorsan öyle yap. Banane ya
Sadece emin olmak istiyorum. Daha önce çok az sayıda kıza yazdım ve yanlış bir şey yazıp yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum.
Olm sana yarım saatir anlatıyorum hâyla bişey anlamadıysan yazma sen boş ver
Peki, o zaman topitopun resmini çekip " Merhaba, sanırım geçenlerde konuştuğum kişi sendin. Topitop için teşekkür ederim, bu arada numaranı WhatsApp grubundan buldum. " yazıyorum.
Galiba sorularımla seni biraz sıktım, ama sence uygun mu?
Böyle bir şey yazsam
Ayn yaz
Peki, günah benden gitti. İnşallah kız ters bir tepki vermez. 😂
Olm git ne yapıyorsan yap banane
Demekki konuşmaya bi muhabbet kurmaya çalışıyor