Arkadaşlar sizce amacı neydi?

Arkadaşlar biraz uzun yazacağım içimi dökmeye ihtiyacım var. Şimdi ben bir erkekle tanışmıştım. Bu adam evliydi ama boşanma aşamasındalarmış. Kadın mesleği olmadığı için kpss ye hazırlanıyormuş aynı evde kalıyorlarmış ama kadın bazen annesinin evine gidiyormuş çocukları da var. Neyse benim bu adamla kısa bir ilişkim olmuştu adam benim amacım şu an takılmak ileride ne olacağını bilemem diyordu. Benim bazı davranışlarımdan rahatsız olunca senin böyle yapman beni korkutuyor ileride benimle evlenirsen yine böyle olursa falan tarzı sonra biz ayrılmıştık olaylar baya karışık ben bazı kısımları geçiyorum sonra bana dedi ki ben karımı bırakacağım da seni mi alacağım dedim benim ileride onunla barışmayacağım ne malum dedi yani belli olmazmış. Bizim aramızda şu an duygusal ve cinsel hiçbir bağ yok ben seni kandırmadım diyor. Bir kere mesajında ben de seni merak ediyorum ama üzerim ben bunu diyorum demişti yani ben çok takıntılı olduğum içinmiş. Bu adamın karısıyla barışma ihtimali varsa neden benimle ilişkiye başladı sorularıma cevap vermek istemiyor kapatıyor çok kötüyüm sizce amacı neydi? Ben bu adamla imam nikahı kıymak istemiştim geçiştirdi ben hala resmiyette ayrı değilim dedi e zaten boşanacağız dedi 🥺

Arkadaşlar sizce amacı neydi?