Arkadaslar yardım edin ne olur çok kötü durumdayim?

esimle severek evlendik 3 yıldır evliyiz. Eşim benim çok alıngan olduğumu söylüyor ama bununla alakası yok kendi çok saygısız davranıyor onun yaşadığı yer ve aile ortamında da bunda bişey yok arkadaşlar ailesi iki de birde eşimin zayifladigini kilo almadığını bunun sebebinin ben olduğumu söyleyip durdu eve baktığını sürekli bizim yüzümüzden kendine bakmadığını her seferinde bunu deyip siz yokken iyiydi kilosu yerindeydi deyip duruyordu bir gün yine böyle dedi eşim de vardı ben sesimiz ikartmadim eve giderken eşime söyledim oda ne var bunda dedi seninle alakası yok bile demedi başladım en sonunda ağlamaya 1 saat boyunca ağladım niye ağlıyorsun bile demedi benimle konuşmadı bile aradan 3 gün geçti bana yaklaşmaya çalıştı istemedim gitti küstü yattı sonra da bana gelmiş çok alingansin diyor konuyu açtım bunda bişey yok şu diyor işi düştü mü yanıma geliyor işi bitti mi beni azarlıyor canım yanıyor yardım edin birde bunun farkında değil bana karşı davranışlarının ne yapmalıyım ne oluy yardım edin

Arkadaslar yardım edin ne olur çok kötü durumdayim?