Sevdiğiniz insanla biriniz yatakta biriniz kanepede uyuyakalsanız, nedeni küslük olmadan, sadece dağınık bir yaşama biçiminiz olduğu için, bu aranızda duygusal travma nedeni olabilir mi? #TubaSueda ✌️✌️🍀🍀 #OrmanYangınİhbarAlo177 🌱🌱💚💚

Yanlış hatırlamıyorsam japon ya da çin olmalıydı iş hareketliliği ve iş saatlerinin birbirine uymaması sebebiyle bazı çiftlerin eşini rahatsiz etmemek için ayrı uyuma rutinleri nedeniyle ayrı yataklarda yattiklarindan bahsediliyordu ve bunu normal karsiliyorlardi bu doğru mu bilmiyorum ama bence olabilir neden olmasın ki (mesela benim uykum çok hafif ilerde ne yapacagim hiç bilmiyorum) ama bizim böyle bir yaşam tarzimiz olmadigi için araya sogukluk getirebilir bu durum
Japonya'da galiba ben de duydum fakat onlarla biz uymayız kafa yapısı olarak 😃
Eğer o uyuya kaldıysa kanepede ben yanına sıvışırım, ben kaldıysam o sıvışsın. Ayrı yatmak için evlenmedik ya 😅
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!bence eşler..
beraber uyumalı birlikte uykunun bir vücut ısısının varlığını hissetmenin bir başkasının duygusal anlamda mutlu hissettirdiği bir gerçek bunu ihmal ederlerse duygusal bir travma olabilir
Evet, eşler ayrı uyuyorlarsa eğer bence o evlilikte bir sorun vardır
Bayağı bir travma yaratır
Yaşatır ben istemezdim ve kabul etmezdim de şahsen gece o yatakta birlikte uyunacak öyle günlerce süren tripler tavırlar evliliği zedeler. Her ne olursa olsun o yastiga birlikte baş koyulmali varsın yanlışlıkla dirsek atsın ya da pikeyi üstüne çeksin sorun değil
Bence bir sorun olmaz yani benim açımdan olabilir belki ruh hali o an o şekilde uyumak istemiş olabilir yani aynı şekilde benim de öyle olabilir. Çok sıklıkla olan bir durum değil ise bence bu travma sebebi değil olmamalı.
Eşimin koltukta uyuması travma yaratmaz aksine üzülürüm içime sinmez kucaklar yatağına yatırırım
Yorgun olup uyuyalalabilir insan neticede insanlık hali sırf bunun için" bağ kopmuş ayrılalım "diyen insan bir zahmet gitsin yani.. Onda evliliği yürütecek anlayış yok ve beyin kıtlığı yaşıyordur...
Hastalık ya da ameliyat falan yoksa neden ayırır anlamıyorum araya soğukluk girer. Henüz tanışmadığım müstakbel eşime böyle bişeyi asla yapmayalım demek istiyorum buradan 😅
Bazıları tv izlerken uyuyor böyle bir durum varsa eğer olabilir. Hiç bir şeye kesinlikle olamaz diyemem 🙄
Önemli olan ayrı yatmak değil önemli olan aynı yatakta birlikte yatamamak buna da dikkat et
küs olsak dahi beraber uyunmalı ,
yoksa sonu ayrılığa doğru gider
Bağlılıkları zayıftır aseksüel olanı vardır yanı olgunlaşamamış olan 😎
Yooo, buna şöyle örnek vereyim.
Eşlerden biri yatak odasındaki tv dizi seyrederken uyuyakalır
Diğeri de oturma odasında Film seyrederken.
Kasten böyle uyunuyorsa o zaman iş iyiye gitmiyor demektir. Ama kadın erkeğin erkek de kadının dilinden anlıyorsa sorun yok demektir
Yok ya biz ayrı yatıyoruz. Çocukta bizimle yatıyor. Sığmıyoruz.
Kötü gibi görünüyor evli değilim amasevdiğim kişiden ayrı uyumak istemezdim
Sorun olmaz. Kural icabı birlikte uyunmaz travma da değildir.
Açıkçası travma olup olmayacağını evlenip görmek isterim :-)
Öncelikle bunun nedeni bulmak lazım. Mesela ben evli değilim ama yatağım ya da yattığım oda çok sıcak olunca bunalıyorum evde soğuk yer arıyorum elimde yastıkla evlenince ne yapacağım hiç bilmiyorum 😂😂
duygusal travmanın ötesınde sinir stres oluşturur bu da saygı kaybına neden olur bu da kaybede kaybede böyle gıder
Sorunlar sebebiyle iki kisinin birbirine uyguladigi anlam veremedigim psikoloji
Duygusal travma olabilir mi? Bilemiyorum. Ancak kötü hissettirip, araya mesafe sokacağı kesin
En İyi Kız Görüşleri