Evimi bildiği için buraya geldikçe (ya da bahane) mesaj atıyor beni görmek istiyor. 2 defa indim fakat daha inemem (ailem açısından) reddettim kaç kere bu yüzden sizce gündüz bir yere davet etmeli miyim? Onun etmesini mi beklemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir daha gelip çağırdığında gece değilde gündüz çağırırsan gelirim de , topu ona at
Öyle de kendini zorla davet ettiriyor gibi olmaz mı?
O çağırdığında dersen davet ettirme sayılmaz
Tamam o zaman teşekkür ederim bi daha derse öyle deyim 🙂
Çok özlüyor demek ki bir kafede hasret giderin
Yani davet diyorsun.. Bende kararsız kaldım çağırsam mı yoksa onun aklına gelmiyor mu davet eder mi acaba diye düşünüyodum 🤔
Bence siz diyin
Böyle bi iki teklife çok ısrarlı gibi gözükür müyüm acaba 🤔 o konuda karar veremedim..
Sorarsın bir kere
Teşekkürler yorum için..
Rica ederim
tabiki et niye etmeyesin iş durumundan belki aksam gorusmek istiyordur ortak bi yerde bulusursunuz
Aynen ama böyle bi iki teklife de çok ısrarlı gözükmek istemedim o yüzden.. Hani açıkçası onun aklına gelmiyor mu belki davet eder diye düşünüyodum 🤔
yok öyle düşünme ben çok yoruldum şahsen her şeyi ben söylüyordum ben yapıyordum ve karşıdan görmedigim icin cidden cok üzülüyordum belki de senin davetin onu cok mutlu edecek aksamlari gorusemiyoruz ne zaman müsaitsen o zaman bir gün gün icinde goruselım de israrla alakası yok
Anladım çok teşekkürler..
rica ederim umarim gonlunce olur her şey
Amin 😊❤ seninde
Ben biraz da şunun için sordum erkeğin böyle bir teklifte bulunmasını beklerim o yüzden..
sende şöyle düşün bir davet ettim iki davet ettim rahatsız oluyor geceleri cıkamıyor benle gorusmek isterse gün içi davet eder o zaten diye de düsünmüs olabilir
Hmm olabilir 🙂 bende gerçekten görüşmek istiyorsa gündüz devet eder diye düşünmüştüm 😄
birazcıkkkk bencil düşünmüşsün sankim :)
☺ uğraş görmek istiyorum galiba ondan 🙂
Normalde tam tersiyimdir
ben cok yoruldum öyle diyeyim sana tek taraflı olunca bu işler cok yoruyor o tarafı yormayın nolur 2 yaptıysa 1 de siz yapın
Öyle zaten tek taraflı olur mu? En son beni davet etti gidemedim diye ertesi akşam mı ne mesaj attım sabah cevap vermiş gün içerisinde de aradım en son.. Bende adim atıyorum yani.
umarım gonlunce olur
İslami açıdan görüşmeniz uygun değil
Diğer türlü de sen bilirsin
Davrt et gündüz
Dimi ne var ki bunda..
Acaba onun aklına gelmiyor mu ya 🤔
Niyeti farklı değildir dimi gece çağırıyor diye beni 🤔
Belli olmaz. Sen istiyor musun birlikte olmayı?
Diğer kızlar gibi değilim, hiç olmadım..
O ne demek
Hayır demek.
Birlikte olmak sadece eşinle olmalı..
Valla sana kalmış
Bilmiyorum zaten hiç öyle bir düşüncesi olduğunu da hissettirmedi zaten..
Sorun ne peki
Sorun yokta insanın aklına gelmiyor değil neden hep gece diye 🤔
Cinsel hormonlar gece artar ve karşı cinsi özlemeni sağlar.
Aynen ne yalan söyleyim en son yanina gittiğimde pek de gidebilecek konumda değildim ama çok özlemiştim, gece birde daha güzel 😊
Peki yazdım sana
Özelden konuşmuyorum, gerekmedikçe, takipleşsek sadece daha iyi
Peki kolay gelsin
direk ayrılmaslısın sen buna rağmen riske girip ağağı iniyorsun sendeki büyük cesaret daha doğrusu enayilik hatununu böyle zor duruma düşüren zibidiyle ne işin var
Ne alakası var inmek istedim indim bunun hep böyle olacağı anlamına gelmiyo, ayrıca sevgili falan değiliz ayrıl derken..
bide savunmaya geçiyorlar ya kafayı yersin ya ne yaparsan yap aman bana ne be
Yorum yapma sananeyse
Davet et. gece o gündüz sen
Hiç bu açıdan düşünmemiştim ☺
😀😀