Selam Arkadaslar , erkek arkadasımla 3 aydır beraberiz , ancak sorun ilk tanıstıgımızda sadece 1 defa dışarıda görüşmemiz onun dışında sürekli ve hep evde görüşürüz , bazen neden cıkmıyoruz hiç diyorum çıkarız canım diyor , benimle dışarıya çıkmak mı istemiyor :( 10 yaş büyük olduğu için , utanıyor mudur acaba.. seviyeli yorumlarınız için teşekkürler simdiden..
Cevabın nedir?
Bizde sevgilimle neredeyse aynıyız. Ama evde buluşmayı isteyen benim. Çünkü dışarda rahat rahat öpemiyorum bile. Kaldı ki sevgilim sokakta sadece elimi tutar ya da koluna girerim. İnsan içinde öpmeye falan çok kızar ee bende haliyle dışarı çıkmak istemiyorum :D yorumları okudum siz ilişkiye de girmiyormuşsunuz. Yani hemen öyle aldatmaya, zevk için eve çarmaya yorumlama. Yaşı büyük olduğu için utanıyor olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok yani cinsel beraberligimiz hiç olmadı , ama onun dışında herşey yaşıyoruz , mesela çok arzuluyor beni ama ben istemiyorum. s bazen çok istekli oldugu icin ısrar ediyo ama hayır diyorum sert bir şekilde.. duruyo o'da 10 yaş büyük oldugu icin utanıyosa neden o zaman sevgili olalım diyo :(
En İyi Cevaplar
seninle dışarı çıkmaması evde sürekli beraber oluşunuz ister istemez birbirinize yakın olursunuz zayıf bir anını kolluyor aman hee dikkat et kendine arada 10 yaş bence bahane değil ne insanlar var yaş farkı farkedilmeyen ve sen nasıl olur da 3 ay boyunca çocuğun evine gidersin ne yaptı da bu kadar kısa sürede güvenini kazandı?
13 Yorumla
Soran+1 yılben onu 1 yıldır tanıyorum zaten ama 3 aydır sevgiliyiz. s
Soran+1 yıltamam :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde cinsel bişe yaşıyorsanız genelde tek sebebi budur dışarıda rahat olamaz. Ama düşünüyorumda 10 yaş büyük biri dışarda degil de sürekli ev istiyorsa seninle sadece cinsel dürtülerini gidermek icin sevgili olmuş. Bence daha dikkatli ve daha şüpheci yaklaşmalısın. Sakın yorumu yanlış anlama sadece bir erkek olarak bir erkek psikolojisini anlattım. ilerde üzülmemen icin
39 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel cevaptı
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bundan sonra seninle evde buluşmak istemiyorum hiç bir zaman evlenene kadar de ve buluşmak istiyorsan dışarıda buluşuruz de. Ve 2 hafta böyle onun hareketlerini takip et sana kaç defa buluşma teklif edecek ne tepki verecek eskisi kadar buluşmak isteyecek mi felan... Bunlarla ölç tart onu. Anlayacaksın gercek yüzünü. Kararlı ol ama yani
Soran+1 yılAnladım.. şuanki hırsım ile beni çağıracak olursa parça pincik olur :( inş yapmaya calısacagım çok teşekkür ediyorum ;)
Cevap sahibi+1 yılhırs yapma soğuk kanlı ol... yapmacık ol söylediklerimi yap ve gerçeği öğren. Sonra hırsınla parçalarsın
Soran+1 yılwoow :D
Cevap sahibi+1 yıl:D Hayat koçu ahaha böylelerini güzel tufaya düşürrüm aslında :D
Soran+1 yılhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılgelişmelerden haberdar et.
Soran+1 yıltamam :P
Bnecede iki sebep olabilir seni eve çağırarak zayıf bir anını yakalayıp faydalanmak, ya da dışardaki insanların tepkisinden dicem ama bu zayıf bir seçenek. Bence artık evde görüşmek istemiyorum diyip tepkisini ölçmen lazım sana çok yardımcı olacaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılçooookkk teşekkür ederim bekledigim cevap geldi sonunda :)
Soran+1 yılyapıcam yapıcam :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
33Cevap
seni kandırıo olabilir arkadaşlarıda evde oluyo diosun dikkat et ayrıca seven adam erekk arkadaşlarının olduğu bir eve kız arkadaşını çağırmaz seni kullanmak için ev tercih edio masumiyeti bırak ve ona evde grşmeyeceğini söyle bak gör seni tersdler çünkü adam evde sana yaklaşıo uyan kardeşim yha
14 Yorumla
Soran+1 yılharikasın :( dogru söylüyorsun teşekkür ederim
Soran+1 yılhaklısın canm teşekkür ederim
+1 yılbak bak uyanıklığa bak senn :) en basta masum olanını düşünelim parası mı yok?
ya ddediğin gibi utanıyordur ve sevgilisi olduğunu görmelerini istemiyordur yalnıızım imajı vermek içinn ya daaa evde biseyler yasıyorsunzdur opusme falan gibii o yuzden cıkmıyordur13 Yorumla
Soran+1 yıldogru :(
- +1 yıl
eee canım dolayısyla buna yolu vermen gerekiyor
Soran+1 yılhaklsıın canm teşekkür ederim :(
+1 yılbak benden 3 ya büyük erkek arkadaşım bizde evde buluşuyorduk hani ama bizim böyle değil, biz dışarıda da buluşuyoruz ve biz birlikte sarılıp uyuyorduk da yani, şimdi çok nadir buluşabiliyoruz dışarıda da çünkü ben işe girdim :) o saten çalışıyordu :) ama ne biliyim az onu dene tatlım biraz.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canm deneyecegim :)
- +1 yıl
Dene tatlım
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bu işin altında başka şeyler var derim. görünmek istemediği birileri var senden bir şeyler saklıyor bence. benzer olay başıma gelmişti benden 10 yaş büyük değildi tabi ama sonradan öğrendim çocuk aynı anda 4-5 kızı idare ediyormuş zaten.
33 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi :S:S:S:S
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle oldu 1-2 sene sonra kızlardan biriyle tesadüfen tanıştım üstelik aynı dönemlerde sevgiliymişiz.
Soran+1 yılooffffff :(:(:(:(
+1 yılcanim keske hemen gitmeseydin adami alistirmissin, surekli basbasa olup bir seyler yasamak isteyebilir o yuzden ya da 10 yas kucuk oldugun icin arkadas cevresinden, tanidiklarindan da cekiniyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ama arkadaşlarınada anlatıyo beni gördümde arkadaşlarını.. ailesi burada yaşamıyo tainleri burada diye 3 yıldır aynı şehirdeyiz felan :( var bir karın ağrısı ama bakalım :(
Millet ters bakar diye ve seninle cinsel anlamda birşeyler yaşamak istediğinden olabilir. Size yaklaşımı oldu mu bu konuda?
14 Yorumla
Soran+1 yılhemde çok oldu yani çok arzuluyor beni ama ben istemiyorum. s
Soran+1 yılhaklısınız çok teşekkür ederim yorumunuz icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnde öyleyim dışarı çıkıp napcaz evde oturup seks yapmak varken.. ^_^ hee ama ayda 1-2 çıkarız dışarı o da sabah 8-9 da gelir gideriz bir yerde kahvaltı yaparız gece akşam 11-12 ye kadar takılırız işte çıkmadığmız günlerin acısını böyle çıkartıyoruz.
111 Yorumla
Soran+1 yılseviyomusun kız arkadaşını?
Cevap sahibi+1 yılhayır :D bunu o da biliyor.
Soran+1 yılhımmm anladım. s
- +1 yıl
kız seninle neden brlikte peki? çok merak ettim :)
Soran+1 yılkız seni seviyor olabilir , bir erkeğin sevmedigi bile bile katlanıp hala beraberlik icinde ise seviyordur :)
Cevap sahibi+1 yılonunla birlikteyken hayatıma bir başkası girdi onu dahi kabul etti ilk zamanlar seviyordu ama artık o da beni pek sevmiyor takılıyoruz işte iyi de anlaşıyoruz öyle yaani :)))))
Soran+1 yılpeki neden sevmiyosun ki? sen en kötüsün üyaptıgın halde kabullenmiş bile seni.. siz erkekleri anlamak çok zor. s
Cevap sahibi+1 yılelimde olan birşey değilki bu. karakteri hoşuma gitmiyor bunu onada çok kez söylüyorum çok gevşek nerede ne konuşacağını bilmiyor sonra birazda salak bn biraz dobrayımdır her fırsatta yüzüne vururum kendisinin çocuk gibi bir kadında beni etkileyen şey zekasıdır o baştan kaybetti :) bir de çok basit netten tanıştık bn birşey yazmadım kendi geldi bana ve aynı gün akşamı buluşalım dedi 2. buluşmamızda yataktaydık zor olanı seviyor insan her defa böyle bir şarkı vardı dimi :D
Soran+1 yılbende öyle tavırda birisiyim aslında o'da bana gerizekalı diyor. s ama kendisi çocuk gibi.. ama hiç onunla birşey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılBirşey yaşamıyorsanız evde takılmanızın ne anlamı var kuru kuruyada evde takılınmazki ama :)
Soran+1 yılbelkide kolluyodur öyle bir fırsartı. s ilişki dışında herşeyi yaşıyoruz. s
adam ın amacı cinsellik seninlede bu yonde bulusuyor... seven adam herseyı yapmak ıster eve atmak degıl
13 Yorumla
Soran+1 yıltşkler :(
Soran+1 yılteşekkür ederim :(
ya sevgilisi vardır ya sen çirkinsindir ya da 10 yaş büyük oldugun için arkadaşları görür diye utanıyodur
12 Yorumla
Soran+1 yılonun benden çirkin oldugunu bile söyleyebilirim :))))) hem bekar evinde kalıyo arkadaşlarıda evde oluyor :S sorun arkadaşları degil arkadaşlarıda beni biliyo ama ne hikmetse çıkamadık şu evde dışarıya :(
- Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılBu sıcakta napıyosunuz evde ya cıkın bir insan yüzü görün.
14 Yorumla
Soran+1 yılevet işte bunu ona anlatmaya calısıyorum ama tamam deyip geçiştiriyo yine evde takılmaya devam ediyoruz.. :(
- +1 yıl
3 ay ve 1 kere dışarı cıkmak hiç tekin mevzular değil gözün açık olsun az bence al karşına konuş..
Soran+1 yıl2 defa konustum tamam dedi çıkalım şunu yapalım bunu edelim dedi :( ama o gün geldiginde yine evde buldum kendimi :(
- +1 yıl
Sende gitme safmısın tepkini koy ortaya bukadar korkak davranma
çekindiği bişe olabilir görüştüğü başka biri falan.. görünmek istemiyodur :S
111 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :(:(:(
Soran+1 yılevet çok dogru , ona diyorum gidelim sinemaya , ya da cafeye felan gidelim , arkadaşlarımızıda cagırıp güzel aktiviteler yapalım tamam bebeğim yaparız ya diyo ama aynı aynı aynı :(:(
Soran+1 yılyani onu görmekten mutsuz degilim ancak ben sevdigim adamın elinden tutarak dışarıda onunla zaman geçirmek , herkese bu benim sevdigim adam dercesine yürümek istiyorum onunla :( ama o geçiştiriyo işte :(
Soran+1 yılayrıldın mı peki :(
Soran+1 yılaaaa inanmıyorum aynı beni anlatıyorsun , bizimde öyle bir ilişkimiz var ne mesaj atmak ne aramak çok nadir olur felan ama bende aynısını yaparım :( bendemi ciddi gözle bakmasam ne :(
Soran+1 yılbence sen fırsatı ona verme sen onu şutla :) hak ediyolar
başklarının seni görmesinden sıkıntı duyacğı veya seni düşündüğü için olblr belki de dışarı çıkaracak parası yokturr
14 Yorumla
Soran+1 yılparası olmadıgına asla inanmam çünkü aldıgı maaş yeterli ona.. hadi öyle degil ama öyle olmasını farz etsem bile ben karşılarım bile ki öyle birşeyde yok yanii parasızlık olamaz :(
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
+1 yılBence de bu adam evli sen de daha cocuksun seni kullaniyor ve ilersini de yapcak
27 Yorumla- +1 yıl
O yasta adamin bekar olmasi kadar anormal bsy olablr mi?
Soran+1 yıl. s. s
- +1 yıl
Kendi yasitlarinla ilgilenmelisn ve evde bulusmak iyi bsy degil disarsa dışarda guzellikleri ybirlikte yasamak daha dogru manzaranin keyfini vikarnak iki cay icmek daha samimi
Soran+1 yılhaklısın çok teşekkür ederim :(
Soran+1 yılama nedense kendi yaşıtlarıma ilgim yok. s 25 ten sonrası ilgimi çekiyor :(
- +1 yıl
O zaman duzgun bir insan bul yani bu arada ben de 26 yasindayim:-)
- +1 yıl
Rica ederim;-)
Evde başbaşa daha rahat ediyo demek ki dışarı da ne yapsın adam.
16 Yorumla
Soran+1 yıltamam haklı , ama neden sürekli evdeyiz 1 gün çıkalım 2 gün yine evde kalırız ama hiç yokki :(
Soran+1 yılhmmm güzelmiş teşekkür ederim uygulamaya deger :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
+1 yılkorkularımı var sebep ne?
şüpheli durum benim için11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :(
Senle görünmekten utanıyo olabilir ama bak küçük olduğun için değil
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden :(
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. cinsellik de girdiğse araya tabi dışarıya çıkmak istemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorun bende de var. Hep evde görüşürüz. Benimle dışarı çıkmaya utanıyor..
15 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi? sendedemi aynı sorun var :(
Cevap sahibi+1 yılAynen. Daha önce bir kaç erkek arkadaşım olmuştu. O yüzden utanıyor. Parası bol, gücü kuvveti de yerinde hiç bir şekilde engel yok çıkmaya. Ama evde daha rahat ediyorum diyor.
- +1 yıl
ee ne olcak peki böyle? bir sonuca varacak mı diye sormadan edemeedim.
Soran+1 yılama benim öyle bir şeyde olmadı :( tam aksine onun oldu belkide kendi rezilliğindne utanıyordur , ya da eglencesine yapıyordur :(:(:(
Cevap sahibi+1 yılBu şehirden taşınmadan olmaz rahat rahat gezemeyiz diyor..
+1 yılOn yas kucuk kiz bulmus daha ne istior bence amaci farkli
12 Yorumla
Soran+1 yıloofff :(
- +1 yıl
Ne olacakki baska
Senden başka görüştüğü kızlara yakalanmamak için de dışarı çıkmıyordur. ya da utandığından.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde daha rahat yaa bence dışarda bir çift gördükleri zaman toplum yicek gibi bakıyorr
18 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle ama çok çapkın birisi ağzı iyi laf yapıyo hani diyorumda belki birisini bulmustur felan yakalanmaktan mı korkuyo :(
Cevap sahibi+1 yılgüvensizlik var sende. hem başka birisi olsa anlardın. güven onaa evde yaptığınız şeyleri dışarda yapamayacağınız içinde çıkmak istemiyo olabilirr
Soran+1 yılzaten öyle söylüyo oda dışarıda ne yapabiliriz ki bu sıcakta diyor :S
Cevap sahibi+1 yılaklından bütün güvensizliği çıkarr tereddütleri çıkarr kimsenin lafına bakıpta bu konu yüzünden tartışma oda çıkmak isticek dışarı belki zamanı vardır
Soran+1 yılkafam çok karısık be caannnn :( şu an dokunsalar aglarım :'(
Cevap sahibi+1 yılağlama sakince düşün hak vericeksin
Soran+1 yılteşekkür ederim cansın :)
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
+1 yıl2 . buluşmada eve gitmeyi nasıl kabul ettin? Eh şimdi cezanı çek bakalım.. daha adamı tanımıyorsun bile.
09 Yorumla
Soran+1 yılben onu 1 yıl oldu tanıyordum zaten.. komşumuz ! sadece 3 ay oldu sevgiliyiz
- +1 yıl
Ailen bu adama nasıl bakıyor? Aileden biri görür diye çekiniyor da olabilir? Komşusunuz sonuçta biri görür ailene söyler?
Soran+1 yılyani yan apartmanda oturuyor , ama beraber evden çıkmamız şart degil ki :( o gitsin bir yerde otursun ya da uzak bir köşede beklesin ben yine giderim bahanesimi yok zaten onunda :(
- +1 yıl
Evlilik falan hiç konuşuyor musunuz? Niyeti ciddi olmayabilir.
Soran+1 yılyani şöyle konusmalar oldu mesela , daha önce erkek arkadaşın oldumu , kimseyle öpüştünmü dedi hayır dedim dogruları söyledim.. 2 gün önce ailen beni biliyor mu annen benimle konustugunu biliyor mu felan dedi , hayır söylemedim henüz dedim.. onunda zamanı var dedi sadece :)
- +1 yıl
10 yaş büyük olması sence sorun değil mi.. Sen 30larında hayatın en güzel yaşlarındayken o adam 40olcak ve kafasında hiç saç kalmayacak. Ayrıca adamın hayat enerjisi bile şimdiden bitmiş gibi.. Nasıl katlanıyorsun? Bence uyumlu değilsiniz...
Soran+1 yılherkes öyle söylüyo uyumlu degilsiniz diyolar , mesela ben hareketliyim neşeliyim , oda neşeli esprilidir ama birşeye aynı bakış açısıyla bakmıyoruz mesela.. :(
- +1 yıl
Bence daha fazla uzatmadan ayrılmalısın. Ailen de bu duruma sıcak bakmayacaktır. :(
Soran+1 yılkesinlikle :(
Evde görüşmekten utanmıyor ama dışarıda görüşmekten utanıyor. Yok o değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki derdi ne acaba :(
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evde bşyler oluyorsa belki o yüzden ama olmuyorsa ve senden baya büyük gözüküyorsa utandığı için olabilir
014 Yorumla
Soran+1 yılyani dedigim gibi 10 yaş fark var ve saçları bayağı beyazladı onun genetik olarak. s. s ben ise onun yanında ufak tefek kalıyorum boyumuz kilomuz ne kadar uyum saglasada yaştan itibaren. s
Soran+1 yılo istedi :( ama hoşlantı karşılıklıydı teklifi eden o oldu
Soran+1 yılhaklısın :( 19
Soran+1 yılevet :( ailem bilmiyo ama
Soran+1 yılyani arkadaşlarıyla beraber oturmuyoruz , biz onun odasında oluyoruz arkadaşları kendi odasında ya da tv izliyo zaten 2 ev arkadaşı yalnız var. s
Soran+1 yılyani ne kadar olsada bir yerden sonra taş basmayıda insan ögrenmeli ! bunu uygulayacagım teşekkür ederim cansınız ;)
Oha 10 yaş büyük mü? Evde napıyorsunuz acaba? Ya resmen fuck boddy siniz siz, sevgili değil.
00 YorumlaUtanıyor olabilir. Bir de tanıdık var mı çevrede?
16 Yorumla
Soran+1 yılbenim tanıdklarım var ama onun hiç yok..:(
Soran+1 yıliyiliğimi düşünse ev daha tehlikeli aslında :( komşuyuz sonucta. s
Soran+1 yılhmmmmm anladım çok teşekkür ederim
ona istediğini veriyosan ben olsam bende dışarıya çıkmak istemezdim k. bakma canım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde takılmak hosuna gidiyordur bence eger yataktakı işlerınız basladıysa hıc cıkmak istemez.
10 Yorumlaadam özel harekatçı demişsin, kendisinden 10 yaş küçük bir kızla görülmek istemiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ama :(
oha 10 yaş nedir ya utanır tabi çevrede tanıdık görse ayıplar.
010 Yorumla
Soran+1 yılneden olamaz mı yani utanıyorsa neden bana sevgili olma teklifi ediyor o zaman? hem öyle bir insan degil o çok rahattır hiç çevreye kulak verme huyları olmaz ama farklı bir nedeni var gibi geliyor :(
Soran+1 yılbende bunu merak ediyorum zaten neden o zaman çevrede kimsede onu tanımıyor , sadece onu tanıyan ev arkadaşları var onlara bile beni gösterdi , daha neyden saklıyor anlamıyorum bıktım bu saçma tavırlarından onun :@
Soran+1 yılneden aşık olmak ergenlere yakışan bir tabir mi? sen hiç hayatında bir insanı sevip aşık olmadın mı? hiç duygun yok mu senin.. sen kimsede bulamadıgın bir gülüşü bir ağlayışı bir konusmayı karşı tarafta görüpte sevmen icin yeterli olmadımı ! neden böyle saçma yorumlar yapıyorsun anlamıyorum birisini sevmek neden sacmalık olsun !
- +1 yıl
aşık oldum nasıl mı oldum. Arkamda onun olduğunu parfümünün kokusuyla anlardım ve o an kalbimin çarpma sesini kalabalığın içinde kolayca duyabilirdim. ilk görüşte aşık oldum ama sadece iki hafta ilişkimiz oldu bir sene boyunca bekledim. Ama farkettimki bana karşı hiçbir şey hissetmiyordu. zamanla benim ona olan aşkım da bitti. birisini sevmek saçmalık değildir sana uzak olan birini sevmek saçmalıktır. Sevmek bu kadar masumsa ailene anlat bu durumu bakalım nasıl karşılayacaklar.
Soran+1 yılbu kadar ciddiyetsizlik içinde aileme nasıl anlatabilirim ki. s hem kendiside diyor zamanı var ama inanmıyorum ciddiyet olduguna :( ama güzel yorumlamışsın teşekkür ederim
- +1 yıl
Ciddiyetsizliği kabul ediyorsun yani. Sevdiğin kişi zamanı var diyor zaman felan yok bu olaya ne senin ailen ne de onun ailesi kabullenmeyecek. Zaten ortada bir aşk yok. Sen şimdi beni mutlu ediyor diye aşık olduğunu sanıyorsun ama ileriyi düşününce bunun mümkün olmadığını anlıyorsun. Şunu söyleyeyim ki sana sadece senin anlattıklarınla bile o çocuğun seninle amacı sadece vakit geçirmek olduğunu anlayabiliyorum. Sonuç olarak iyi düşün ileride çok daha pişman olcağın şeyleri yaşama.
Soran+1 yılhaklısın :( çok teşekkür ederim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılev daha mantıklı neden çıkıp millete reklam olsun ki zaten sende alıştırmmışsın
00 Yorumla Millet eve sokmaya çalışır, sen çıkarmaya, ne garip dünya be
07 Yorumla
Soran+1 yılbu durum sürekli evde olunca rahatsız oluyorum artık , neden bir aktivite yapmıyoruz sürekli evdeyiz. s
Soran+1 yılgerçekten mi :(
Soran+1 yılofff. s
Soran+1 yılevet :(
+1 yılBelkide evli erkek ardaşın!!
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır. s
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbelkı seninle paylaşmak ıstedıgı oknular vardır .
11 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşmak istedigi konuda yokki.. sürekli gevezelik yapıyor , sacma sapan hareketler yapıp beni sinir ediyor :(
cinsellık yasıyomusunuz evde
16 Yorumla
Soran+1 yılufak tefek şeyler oluyor ama beraberlik olmuyor. s
- +1 yıl
hımm eger evde sadece seks yapıp baska bişey yapmıyor olsaydınız seni sadece kullanıyor işini goruyor gonderiyor dicektım. ama sıkıntı dewam ediyor madem sevgilisiniz niye dısarı cıkarmıyor seni senden baska birisi ya da birileride olabilir yakalanmamak için seni evde tutuyor olabilir..
Soran+1 yıloooffffffff offffff :( peki bunu ona birdaha söylemelimiyim? 2 defa oldu söylüyorum tamam dedigi halde aynı , :(
Soran+1 yılÇok Fenaaaa :)) ama denenmeye deger ;) çok tşkler
senin gibi sadece ev içinde benimle görüşecek sevgili bulsam. Yeminlen aynı anda 10 tane bulurum. Hiçbirinin hiöbirinden haberi olmaz. Adam zeki çıktı. Ne taktikler varmış.
05 Yorumla
Soran+1 yıldemek senin gibileri varmıs.
- +1 yıl
Buradan benim böyle yaptığım sonucunu çıkardon ya bravo. Bir de eksi ye basmışsın. Sen hayal dünyasında gezip pembe hayallerle ona toz konduramazken. O kimlere konduruyordur kim bilir. Şimdi başındayken anla. Yoksa elinden bekaretin gidinve buradan. "Çok sevdiğin sevgilimle birlikte oldum... ö dan dolayı ayrıldık yardım" diye soranlar kervanına girmek üzeresin.
Soran+1 yılbenim böyle saçma yorumlara ihtiyacım yok ! uygun dille konusmak varken konusma uslubuna bakarmısın? bu akdar seviyeli insan üstü kapalı anlatıyorken senin yazım tarzın çok mu güzel sanıyosun !
Soran+1 yılteşekkür ederim
mılllet ters bakar dıye olabılırr
11 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :s
+1 yılmalesef bence seviyeli cevap veremıycem 10 yaş var ve evde görüşüyorsunuz mantık yok
00 YorumlaEvde daha rahattır
15 Yorumla
Soran+1 yılo'da öyle söylüyor ama her daim ev olmaz ki :( bende evinde rahat edemiyorum :(
Soran+1 yılsöyledim en son görüştügümüzde :( neden benden utanıyormusunda rahat etmiyosun dedi. s
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim :(
Bütün gün evde napıyorsunuz demeye korkuyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıldüşündügünüz gibi birşey yapmıyoruz. s
Soran+1 yılevet bende bunu anlatmak istiyorum ona , neden sürekli evdeyiz hiç dışarıya cıkmıyoruz çıkarız diyo ama yinede devam ediyo bildiklerini yapmaya ve bende artık çok sinirleniyorum :(
Soran+1 yılyani ev ortamı işte :(
Eve cagrdgnda gtme disarda goruselm de
10 Yorumla
+1 yılOyle erkek arkadasin ta ben...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya da adam evli yaad benzseri bir durumu var
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır evli değil, ama baska kız arkadaşı olabilir diye korkuyorum :(
Cevap sahibi+1 yılola bilir kim istemez sevgili ise gezmeyi yaf
Soran+1 yılevet :(:(:(
Cevap sahibi+1 yılbırak sende
+1 yılKesin Cep Delik :D
13 Yorumla
Soran+1 yılyok be :D
- +1 yıl
O Zaman Evde Maç Yapmak İstiyor :D:D:D
Soran+1 yılo zaman tek başına yapar :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Küvezlere baksaymış keşke
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılseviyeli cevap veremicem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılseni sadece öpüşmek ve ellemek için kullanıyor :)
10 Yorumla derdi başkaa... anlıyorum onu
00 Yorumla
+1 yılenteresan bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yaşıyormusunuz?
08 Yorumla
Soran+1 yılberaberlik dışında bir çok şey diyelim. s
Cevap sahibi+1 yılOzaman geçmiş olsun canım o sadece seninle sevişmek için beraber
Cevap sahibi+1 yılBirde 3 aydır tanıdığın biri ile nasıl bunları yaparsın anlamış değilim birde evinde nasıl güveniyorsun ya seni kamera kaydına alıp sen gittikten sonra arkadaşları ile izliyorsa nerden bilceksin
Soran+1 yıl:(:(:(
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç?
Cevap sahibi+1 yıl? Ordamısın
Soran+1 yıl19 . s
Cevap sahibi+1 yılEğer konuşmak istersen özelden görüşebiliriz
+1 yılgerek duymuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
seni kazanılmış birşey olarak görüyor.
Soran+1 yıl:(:(:(
Disarda işini göremeyo cikipta napicak
00 Yorumla
+1 yılçok masum değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. s
+1 yılnasıl tanıştınız ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılkomşumuz. s
parası yoktur
05 Yorumla
Soran+1 yılparasımı yoktur :)))))
- +1 yıl
Aynen öyle parası yoktur :)
Soran+1 yılparası vardır yaa öyle birşey söz konusu degil onu çok iyi tanıyorum parayla alakası yok :(
Soran+1 yıl:(:(
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem