Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla buluşuyor ve beni davet etmiyor arkadaşı eşiyle geliyorda o bensiz gitmeyi tercih ediyor?

Belki evli olmadiginiz icin gelemezsin gece gec saatlere kadar disarda olman sikinti yaratabilir die dusunmustur yoksa neden goturmesin yani benim tum cevrem evli oyle bi bulusma aninda tek olan bi ben varim haliyle sevgilim olsa eger gelmesinde ailevi sorun olmucaksa neden goturmeyim seve seve israr ederim hatta
Belki osa bilmiyodur bastan misal biz evli olan arkadaslarla bigun playstation oynamak icin birimizin evinde bulustuk ama hic birinin esi yok biri memlekette biri iste biri arkadaslariyla vs oyle bi zamana denk getirdik kapi acildi bi baktik bizim yeni evli cift kapida boyle saskin saskin kaldik ev daginik biralar cerezler cipsler biz zati yayilmisiz evde yalniz kalmasin die getirmis hatta diger arkadasta keske gelmeden soyleseydin bnde esime soylerdim arkadaslariyla bulusmaz burada olurdu oda biz erkek erkege takilcaz die esine demis sende takil gbi gibi boyle bi durumda olmus olabilir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Gayet normal sana bi supriz yapacaksalar.
Ama supriz yoksa sıkıntı olur
Arkadaşlarıyla anlaşamıyor olabilirmisinbelki ondan tek gidiyordur. Nasılsın ya da kesin çözüm nede diye sor
Elbet sana mantıklı gelecek bi cevabı vardır tartışma ya açık bi konu ama çözümü senin elinde sorman gerek
Fena satisa gelmissin bacim at tribini
Sıkıntılı durum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş