Erkek arkadaşlarının hepsi bekar, toplam 5-6 kişiler bir villa kiralayıp her dakika görüntülü aramama bile müsaade edip bir şekilde gitmek istiyor ama ben istemiyorum çünkü erkeklerin bir araya gelince ne kadar sapkın karı kız muhabbeti yaptıklarına şahit oldum kaç kere ve bekar olunca kanka şu kıza bak bu kıza bak muhabbeti dönecek kendi aralarında ben bunu istemiyorum. Biz daha 6 aydır evliyiz. Bana kalkıp diyor ki bir iki kız bulsunlar hep beraber gidelim o zaman diyor, ben de istemiyorum baş başa gitmek istiyorum, benimle eğlenmediğini onlarla eğlendiğini düşünüyorum ve görüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evli olup böyle bir durumla karşılaşman kalbini acıtıyor olmalı ❤️ Haklı olarak güvende hissetmek istiyorsun ve eşinin önceliği olmak istiyorsun 💔
Onunla sakin bir anda oturup suçlamadan konuş. “Seni kıskandığım için değil, kendimi değersiz hissettiğim için rahatsız oluyorum” şeklinde duygunu anlat 🥺 Sonra ortak bir çözüm arayabilirsin. Mesela daha kısa bir tatil, birlikte bir tatil planı ya da arkadaşlarıyla ama daha sınırları net bir gezi 🏝️
Eğer senin değerlerini hiçe sayarak baskı yapıyorsa bunu da ilişkinin kırmızı çizgisi olarak gör. Kendini ezdirme ama kavgaya da dökme. Net ve sakin olman çok önemli 💪✨