Sen harbi büyük o**rpsun ya. Dün Ahmet’i kullanmaya seni kıskandırmaya yazdım deyip şimdi adama neler konuşuyor. Kardeşim uyarma gereği duydum sen bil de efsane yalan konuşur. Eğer kullanmayacaksan bağlanma diye söylüyorum. İçimde kalmasın
Eski dediği dün gece af diliyordu seni de kullanmak için beni kıskandırmak için gelip yazdığını söylüyordu şimdi sana da böyle yazınca açıkçası kendisi beni iyi kandırdı hakkını yiyemem olur da konuşursan senin de aklında bulunsun
Gerçekleri Ahmet’e söylüyorum bok atmak değil. Gecesine Ahmet’e saydırıp sabahına yine bana sinir olmandan çocuğa geliyorsun. Yapma insanları ilgi versinler diye kandırma ilgi o**spuluğunu başka şekilde gider
Ahmet için yazdım evet. Gecesine adama salladın durdun Ahmet’i taktığım ypk sen gör diye yazdım yazıypr cevap vermiyorum görmezden geliyorum diye af dilendin. Şimdi adama özledim diyorsun inanmış o da bunu görünce onu uyarma gereği duydum
Onu beklediğim için hesap açtığımı söyledim sana daha önce de. Arkadaşım olduğunu ve aramızda duygusal bişiy olmadığını kullanmalık bi durum olmadığını kendisi de biliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır imkansız diyebilirim
Aslında en son kandırılacak insanım. Ama işime kanmak gelmişse çokta güzel kanarım
Benzer işler desene
O an kanmak istiyorsam kandırılırm onun dışında zor
Bile bile yandı yüreğim
Ahsjs gerçekten öyle
Biraz oyleydim eskiden ama artik mantığımla hareket ettigim icin sömürülmüyorum
Bir pamuklu Elmalı şeker ile olmasada tatlı yılan bir dil ile sokunca zehirlenirim
Bir kac yıl önce öyleydim ama şu an değilim
Ciks kolay degi
neyle kandırılacağıma bağlı
Henüz öyle biri doğmadı
Beni kandırabilirsin😅
Bilmiyorum , belkide öyledir.
Bazen öyle olduğum oluyor ama genelde değilim.
kolay
Kuşlar yesin mi
yesin
ya olum hesabını neden siliyorsun...
Ahmeeett 🤭
Yaa gelsene seninle konuşup gitmem lazım 🥺🥺🥺
Silcem hesabı geri
geldim, söyle kral
özele gel
Yok almayayım teşekkür ederim kral
@_bunaldumyaa ne söyleyecektin kral
Kanka karıştırdım ben kusura bakma
ya pislik yapma 5dk
Gerçekten karıştırdım kusura bakma rahatsız ettim seni de iyi günler
bak hala, mesaj kutunu aç da yazayım
👋🏼
@_bunaldumyaa olayı söyle sonra el sallarsın
Knk sen değilsin yanlışı yazmışım valla niye inanmiyon
lan uzatma işte, 5 dk şaka yaptım
Ben şaka yapmadim ciddiyim ay gidiyorum ben bays
gel buraa gaçma nere gidiyon
💐.
@_bunaldumyaa 🐋💨
mesaj kutunu aç zahmet olacak
Mal adam
İstemiyorum bişiy demicektim
Öylesine öldün mü diye baktım
Mlsf ölmemişsin turp gibisin
özlemişsin işte aç sen
Tek özleyen ben olduğum için yallah Ahmet
@_bunaldumyaa hala bekliyorum züğürt
Özledim demediğin için açmicam ayçayla mutluluklaaar
@_bunaldumyaa olum zaten bir hatrın olmasa ne diye uzatıyım
Iyyy kabasin git
@_bunaldumyaa alla alla özlettin
Bxndndndbd çok inandırıcı of Ahmet sen cidden safsın yauv
@_bunaldumyaa maalesef
ben bir garip keloğlanım
Ben sana taktik öğretcem
Bak boşluk için insanları kullandığını sen belli ediyon dndnsndndn
yavaş mq
Hızlı seviyon sandımdı :/
kullandığımı düşünseydin aylar sonra yazmazdın, haksızlık ediyorsun
Biz bizeyiz Ahmet :/
açıklanacak bir şey yok, muhabbetini seviyorum ve seni özledim
Yiiiaaw gel ulan aciom
aç geliyorum
Sen harbi büyük o**rpsun ya. Dün Ahmet’i kullanmaya seni kıskandırmaya yazdım deyip şimdi adama neler konuşuyor. Kardeşim uyarma gereği duydum sen bil de efsane yalan konuşur. Eğer kullanmayacaksan bağlanma diye söylüyorum. İçimde kalmasın
Ahmetcim eski sevgilim kendisi
Beni çok sever gördüğün gibi
Eski dediği dün gece af diliyordu seni de kullanmak için beni kıskandırmak için gelip yazdığını söylüyordu şimdi sana da böyle yazınca açıkçası kendisi beni iyi kandırdı hakkını yiyemem olur da konuşursan senin de aklında bulunsun
Af mi diledim dndmdmdmmdmd
türk dizisinde gibi hissettim mq kdjkfgjjg
Her yerden engellisin burası kaldı dur buradan da basayım
Hesabı kapatacağım Ahmet sırf seni de böyle ilgiyle kandırmasın diye yazayım dedim sna özlediğinden yazmadı yani kardeşim.
Ahmet biz arkadaş değil miyiz
@Lafontenden_mallar teşekkür ederim kral
Evet af diledin de sen seversin yalanı. Neyse ben gidiyorum Ahmet seni uyarayım dedim sadece
Neeeeeee
Sağ ol Ahmet sağ ol
olaya bak mk kdhfjgg
Özele gelmiyosan kapattım ben :/
hiç açmadın ki mk. dd
Bak hala ilgisiz kalmış flsjsn özele gideceksen de söylediklerimi unutma Ahmet efso yalan konuşur
Açık şu an yav
Offfff bok atmayı kes artık
Gerçekleri Ahmet’e söylüyorum bok atmak değil. Gecesine Ahmet’e saydırıp sabahına yine bana sinir olmandan çocuğa geliyorsun. Yapma insanları ilgi versinler diye kandırma ilgi o**spuluğunu başka şekilde gider
iki muhabbet edip gidicem, siz aranız da çözün
Salamadin bi beni ruh hastası manyak adam
Ahmet buradan üçlü muhabbet mi edicez özele gel
Yalanlar mode on fjjddhhd
Aynen yalan aynen
Kudurup buradan yazan da benim zaten, Ahmeti sklediğinden mi yazdın knk sanki güldürme beni
Ahmet için yazdım evet. Gecesine adama salladın durdun Ahmet’i taktığım ypk sen gör diye yazdım yazıypr cevap vermiyorum görmezden geliyorum diye af dilendin. Şimdi adama özledim diyorsun inanmış o da bunu görünce onu uyarma gereği duydum
Onu beklediğim için hesap açtığımı söyledim sana daha önce de. Arkadaşım olduğunu ve aramızda duygusal bişiy olmadığını kullanmalık bi durum olmadığını kendisi de biliyor.
Neyse bu muhabbet sıktı gercekten Ahmet yazmak istersen kutu açık sen de aklınca uyardın teşekkür ederiz hadi yallah
Bayılırım ss atmaya biliyorsun dimi dkdjdhsjsjs neyse engelliyorum Ahmet’i uyardım gerisi ona kalmış sana inanır inanmaz
Engelle lütfen Allah rızası için
Evet maalesef
Hislerim anlar ben anlamasamda
Evet