Çabuk kandırılır mısınız? kolay mıdır sizi kandırmak?

https://www.instagram.com/reel/DIg1-DLoeXr/?igsh=YzljYTk1ODg3Zg==
Çabuk kandırılır mısınız? kolay mıdır sizi kandırmak?
https://www.instagram.com/reel/DIg1-DLoeXr/?igsh=YzljYTk1ODg3Zg==
Hayır beni kandırmak ikna etmek kolay değildir. Mantıklı nedenler olmalıdır ve benim içimden gelmelidir.
Değildir ama sen kandırırsın, sen dört kocayı kandırmışın
Kız Allah seni ya ben unutmuştum bu yorumu🤣🤣🤣benim değil dört sıfır tane bile Yok 🤣
Gözlerinden ve enerjinden anladığım kadarıyla, hayatı ciddiye almak isteyen ama bazen “ya ne olacak sanki?” diyenlerden gibisin. Dürüst olayım, beni kandırmak hiç kolay değil. Psikoloji eğitimimden gelen alışkanlıkla, insanların göz hareketlerinden ses tonlarına kadar birçok detayı yakalarım. Ama tabii, en usta tilki bile bazen tuzağa düşer. Sen de kolay kandırılır mısın, yoksa maskelerin arkasını görebilenlerden misin? 😏🎭
Ben insan sarrafıyım kanmam))
Cevap
34Cevap
Evet beni kandırmak gerçekten çok kolay. Vur kafama al ekmeğimi elimden. Ne yapalım insanları kendim gibi görüyorum kendim gibi zannediyorum o yüzden de geliyor her şey başıma. Bu özelliğimi ben de sevmiyorum ama ne yapayım bana yapışmış artık. Değiştiremediğim en büyük özelliğim bu çabuk güveniyorum.
Zor. İnsanları iyi gözlemleyerek, duygularını ve davranışlarını anlamaya çalışırım. Ancak bazen kendimi kandırılmaktan da alıkoyamıyorum, bu da tamamen güvendiğim kişilere bağlı oluyor.
Kolay değildir Tabii ki kendimi niye kandırılmaya meyil edeyim ki duygularım yerine her zaman mantıklar gidermeyi tercih ederim karşımdaki insan beni kandıracak şekilde hareket edemez
Mümkün değil. Sadece bazı şeylere inanıyormuş gibi yaparım o da karşımdakinin daha ne kadar alçalacağını izlemek için.
Evet
Kandım gitti
Sonuçta hiç bir şey kaybetmedim.
Sadece
Değersiz varlıklara değer verdiğimi öğrendim
Saf ayağına yatıp sonradan vurmayı seviyorum ben kandırdıklarını düşünsünler sadece
Herkesi kendim gibi sanarak iyi niyetimin icinden gectiler de
Papaz artık Pilav Yemiyo
Yani kanabilirim bazen çünkü herkesi kendim gibi sanıyorum
Herkes kolay kandırılır. Yara ala ala, yanıla yanıla taş kalpli olur, deneyim kazanır
Beni kandırmak kolay değildir ama çok iyi niyetliyim herkesi kendim gibi sanıyorum inanırım ben ama kanmam...
Hayır değildir.
Kolay olan insanların kendi söyledikleri yalana sadece kendilerinin inandıklarının farkına varamaması.
Beni kandırmak kolay değil de. Bunca soru sormak nereden çıktı ya... Siteyi her açışımda soruların önümde neler oluyor böyle..
İyi niyetimi kullanmaya calısanlara yapmış olduğum yardımlar ve tebessüm, onların beni kandırabıldıkleri düşüncesine kapılması beni gerçekten üzüyor
1 2 yıl önceye kadar evet sonra psikoloğa gittim diyor ön yargılarını kırman lazım ben onlar oluşan kadar kaç kişiden tokat yedim
Bazen kanmak istiyorum djdjj
Onlar sayılmaz problem yok 🤣
Hayır değil yutmuş gibi yaparım
Kanasım varsa kolay...
Ooo çok kolay safozum ben
Bazı konularda biraz safım...
Aşırı zordur.
Merhametimden vurursan kanarım aksi halde zor 😇
Çok kolay değil
Hayır geçtik o yaşları
Kolaymış öyle anladım
Kandırılmak değilde iyiniyetli saf diyelim
fazlasıyla s@l@k oldugum için evet beni sevmeyenlere kalbimi veriririm sevdi sanıp yırtıp atarlar
Kanmak istersem belki
Fazla şüpheci biriyim zor
Hayır kanmıyorum genelde
Kandırdıklarını sanıyorlar hepsi bu 😂
Kandirilmak istersem evet
Kandirmam kolaydir ama kandirilmam
Beni havada karada öperler
Her insanın bir zayıf yönü vardır
Katılıyorum senin kararın araştır bence
Neyi
Benimi 😂suya sulu götürür susuz getirirm knk
Kolay