Aşk İlişkileri Arkadaşımın ailesi ''oğluma kız aldım'' dedi arkadaşım için sizce arkadaşım vazgeçmeli mi? GülayAydın Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kadın alınıp satılan bir şey değil arkadaşım nişanlandı ailesi kız aldım dedi oğluma sizce vazgeçmeli mi Arkadaşımın ailesi ''oğluma kız aldım'' dedi arkadaşım için sizce arkadaşım vazgeçmeli mi? Cevapla Nişan Soruları Kadın Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genel tavırlarında saygılıysa gerek yok vazgeçmeye. Bu alışılmış bir cümle sadece 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abartmasaniz mi tabiki de kadin alinip satilan bir şey değil ama bazi cümleler işte eskilerden kalıplaşmış ağızda kalmış 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Düğün masrafını erkeğe tıkledilerse kızı satın almıştır. Sorun ne? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jsjsjs eskiler oyle yaa takmayin modern tipler sizi bulcakmi sanki 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Arkadaşının kararı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genel tavırlarında saygılıysa gerek yok vazgeçmeye. Bu alışılmış bir cümle sadece
Abartmasaniz mi tabiki de kadin alinip satilan bir şey değil ama bazi cümleler işte eskilerden kalıplaşmış ağızda kalmış
Düğün masrafını erkeğe tıkledilerse kızı satın almıştır. Sorun ne?
Jsjsjs eskiler oyle yaa takmayin modern tipler sizi bulcakmi sanki
Arkadaşının kararı
vazgeçmeli