Tinder'den müşterileriyle buluşuyor.. çok da para kazanıyor
2 ay
Yorumlarına baktım da çok para kazanıyor sinir oluyorum demişsin. Apaçık kıskanıyorsun. Bence senin yolunda yol değil para uğruna buna özeniyorsan yakında sende başlarsın
ben tıp okuyorum, düzgün mesleğim olcak zaten, ucuz biri değilim. kazandığı haksız kazança sinirlenmem normal, uygun bulmadığımdan.
yav kendini tanımadiığı insanlara sk.. tiriyo para icin, onu mu savunacan kendine saygısı yok kızın
Ama onun ne kazandığı seni neden ilgilendiriyor? Mesleğinin iyi olduğunu düşünüyorsan neden kızın kazancıyla ilgileniyorsun? Söylediklerin çelişkili. Tıp okuyorsun madem insan psikolojisine dair dersin varsa ona odaklanmanı tavsiye ederim. Yaşadığın durum tamamen kıskançlık ve hasetlik. Şahsen arkadaşlarımın öyle bir meslek tercih etmesini istemem ve kızarım ama kazandıkları paraya neden takılayım ya da kızayım. Sen kızın yaptığı işe değil para kazanmasına katlanamıyorsun.
alın teri değil *mın teri. savunun bakalım. asıl siz o yolun yolcususunuz. paranın kopekleri
ne para askı ya kız gitsin guzel bi meslegi olsun ben gram kıskanmam mutlu olurum desteklerim. sorun vücudunu satması aq. ailem soruyo nerde ne is yapıyor ne dicegimi bilemiyorum. resmen esc mu kıskancam yaptığınız muameleye bak iğrencc gercekten. ben dininde bes vakit namazında bir insanim, bana ikidir o yolun yolcusu diyosun. duzgun konus bak terbiyemi bozmak istemiyorum. anonim olmanın rahatlığıyla burada her türlü düşüncenizi söyleyemezsiniz saygısızlık yapamazsınız. pişman olacağınız şeyler yapmayın.
kendini gerceklestirmis kiz esc, ben ise gerceklestirememis olarak "doktor" muyum?
zencilerle grup yapan kiz kendini gerceklestirmis, ooo waoowee basariliii. kiz hak ediyor abii sonuctaaaaa ya a😀😀 bı yürü gidin allah askına beyninizi yikamislar
haset edıorum aynen 😀kizin cok eslilikten bi yerleri follos olmus aq anası aglıyo. simdi yakinda hastalik kapacak. gelmiş bana haset ediyor diyosunuz. bulduğuyla yatıyor aynen bunu haset edicem. bu haset edilecek bir sey mi aq? sizin deger yargilarinizi, normal kavramlarinizi s... keyim
Gstro, yanlış anlama da annen de hayat kadını olsa, haksız bir kazanç yok ortada, hak ede ede kazanıyor diyecek misin? cevap ver bir 😀
" biz yaptığı işi değil kazandığı parayı savunuyoruz".
işte siz para için bir orssspuyu bile savunacak kadar ucuz ve basit insanlarsınız. Cagkeeees yoksa sen de mi esc'sun niye bu karar çıkıştın ki 😀 hee hahahahhah😀 verici tayfa sinirlendi
aaa niye alındın ki, sadece soruma cevap vericektin.
annen hayat kadını olsa, yaptığı şey iyi değil ama sonuçta hak ede ede kazanıyor der miydin 😀. bırak şimdi benim okulumu bölümümü 😀
senin tıp fakültesini kazanma şansın yok diyon. sizin için esc'luk tıptan daha saygıdeğer değil miydi 😀 niye önem atfettin şimdi?
sen bu dediğine kendin inanıyor musun, Türkiye'yiz dostum. 😀 çok boş yaptın şu an. ğwhqhqh
ne yerinde olcam. ailesinin bi beklentisi yok kızdan. bırakmışlar kendi halinde. zaten anadan babadan sevgi görmedi diye böyle erkeklerle takılıyodu, sonra paraya döktü. neyse kızın özeline girmicem ama kısacası bk gibi hayatı var o yüzden bu para onu tatmin eden tek şey bk yolunda kısaca. dışardan gördüğünüz gibi değil her şey.
hukuk okuyodu bıraktı bölümü çünkü. bırakmasaydı şu an mezun olmuştu, ne güzel mesleği olacaktı. gitti bu yola girdi kendine yazık etti. o da memnun değil ama kolay para cezbetti herhalde
@Gstro bence bu şahısa daha fazla cevap verme de kendini bir şey sanmasın. Annene hakaret edecek kadar ileri gitti seviyesiz. Bende bunun bu kafayla tıp kazandığına asla inanmıyorum. Arkadaşım dediği insana ne kadar haset ettiyse kızın aile hayatını bile anlattı yorumlarda. Zaten dinciyim bel vakit namazındayım demese ben tahmin ederdim. Sözde dinci geçinenler bu haltları çok rahat yiyip yiyip sonra milleti eleştirirler. Sen zamanında kendini bedava çok verdin tabi ondan arkadaşının para kazanması zoruna gitti. Okuduğunu anlayamayacak kadar da aklı kıt nasıl tıp kazanabilir imkansız. Biz o mesleği savunmuyoruz o kızı da savunmuyoruz ama hala aynı şeyi diyor
boş yapma lan paranın iti, parayla satın alınabilecek kadar ucuzsun.
gstro senin o yamuk suratına attırsın 😀
gdo'lu yamuk kafasıyla avel avel konuşmaya devam ediyor hala. Aynı meslektensiniz tabii bu kadar yoksa nasıl zoruna gidecek. sen vermeye devam hadi işini yap. herhalde paranı vermemişler ondan bugün gerginsin öyle düşünüyorum bişey demiyorum 😀
ağlama teyzecim ya 😀 essssek kadar olmus bi bk olamamıssın. bi gözün toprağa bakıyo zaten 30 ne. neyse bi 5 yıl sonra gelirsin muayene ederim sorun yok Hahahahha
Hala muayene ederim diyor 🤣 üslubuna bakılırsa sen markette kasiyer bile olamazsın. Hadi şimdi kudur arkadaşın senden fazla kazanıyor. Sen anca bedavaya verirsin o kadar ucuz varoş ve basitsin ki sana para veren olmaz. Hadi git arkadaşından ders al sende ağlama ve başla aynı işe seni o iş paklar
Teyzemmm benim kudurma sen kocanın ayaklarını yıka bakayım 😀 he bir de git önce o bklu gtünü yıka sonra bulursun çürük *mını s... treceek birini 😀
üslubumda sorun yok, herkese hak ettiği gibi konuşuyorum. 😀 anladığı dilden, anlarsın ya. 😀
Bahahshhs direkt esc'um desen bu kadar daha açık anlatamazdın yani. o kadar belli etme gız
Arkadaşının bu yolu seçmesi seni çok zorlamış belli 😔 Önce onu yargılamadan dinlemen önemli. Neden bunu yaptığını anlamaya çalış. Güvende mi riskleri biliyor mu sakin sakin konuş. Zorlanıyorsa alternatif iş imkanları bulmasında destek olabilirsin 😊 Ama son karara saygı duyman da gerekiyor 💛
Cevap
40Cevap
Yanında olup onu bu durumdan kurtarmanın derdinde olun.
buldu parayı bırakır mı
Onu da kendinizi de koruyun. Farklı işler bulun ona
Hukuk bölümünü neden bıraktı dahası ailesinin haberi var mı bu yediği boktan Sen bunu nereden tanıyorsun
var öğrendi ailesi. liseden arkadasım
okudun mu yorumları rsmen orsplugu savunuyolar sinir oldum, ne bk var da kıskancam
Evet aşağıdaki yorumlara göze attım
Doğru yolda olan sensin hanım kız bozma çizgini
insanların ahlaki sıkıntıları var
Bu kadar ahlaksız toplumdan bu tür sözler çıkar normaldir
Hep söylüyorum bu toplumun çok korkunç bir ahlak sorunu var diye
Paradan başka hiçbir İlahları yok o yüzden de senin onu kıskandığını söylüyorlar
Sen onu kıskanmıyorsun sadece onun ahlaksızlığını dile getiriyorsun
Ailesinin tepkisi ne oldu peki öğrenince
Ve dahası senin şu an onunla iletişimin nasıl
Senlik bişi yok. Kötü düşünüyorsan arkadaşlığını bitir
Deli para kazanir simdi o para tatli gelince de birakamaz
Arkadaşını iyi seçeceksin diye boşuna demiyorlar kimse de Onur haya kalmamış
Üzüm üzüme baka baka kararır derler, uzak dur bence
Kimseyi yadırgama, yargılama. Kimseye bi zararı yoksa seni rahatsız etmesin.
Bana dostunu söyledin simdi senin kim olduğunu söyleyeyim mi
Vay ahlaksız ya sen bana instahramını ver onun ben kızayım ona
Senin yapacağın bir şey yok ama cezbediyorsa senide başka konu
Nasi bı insan oldunuz siz ya
ben naptım aq ben bakireyim bile
Genel toplumdan bahsediyorum. Bakire olmak ayrıcalık sayıldı bu günlerde.
Neo senin de mi gözüne kestirdiğin bi son bu yoksa
Alan razı veren razı benı ılgılendırmez.
Bir kadın kendini niye bu pozisyona çeker
Link var mı ve hangi şehir
Bir şey yapman mı gerekiyor?
Yapacağın bir şey yok
Arkadaşlığını gözden geçir
Diş hekimi ile olmuştum
Uzak dur ondan prenses
Günümüz meslekleri. her şey ucuzladı
Özeniyormusun?
asla. sdce o kdr kazanmasi zoruma gidiyor.. ne paralar ya.
Sanaldan ücretli görüşüyor musun
ya ben ne alaka mk sg uza abaza
Ne yapmak istion mesala? Git kolonyagi tut🤣
mesafe koyayım mı anlamında ama.. aklınız orada hep
Bunu sorman hata bence
o kdr para kazanmasi zoruma gidiyo. sinirim bozuluyor ben de uc kurus icin kaç yildir okuyom daha bi meslek sahibi olacaz mi belli degil aq turkiyesinde
Maalesef burası Türkiye. Karakter meselesi. Kimi senin benim gibi okuyor üç kuruş için. Kimi de vücudunu satarak milyonlar kazanıo kısa yoldan. Sinirin bozuluyo haliyle
yapıcak bişey yok sen kendine dikkat et
Link atsana Sjsjjsjs
ne güzel sende takıl
Hayırlı işler
Kaç yaşında
mesafe koy
Rahatsızsan ilişkini kes
Hastalık kaparsın uzak dur
Ooo kaç kaç kaç
Ne zaman başladı bu serüvene
Sen de yap
Sende ol