İnsanlara karşı güvensizim, herkese şüphe ile yaklaşıyorum, sağlıklı bir ilişki kuramıyorum kimseyle bu yüzden insanların dürüst olduğuna inancım kalmadığı için hep kurcalıyor yalanını açığıni bulmaya çalışıyorum paranoyak oldum iyice ama aklıma gelende başıma geliyor, düşündüğüm gibi de çıkıyor yüzde yüz dürüst değil insanlar haklı çıktığıma üzülüyorum ben haklı çıkmak derdinde de değilim ben şüpheye düşermeyen sevgi istiyorum, mutlu olmak istiyorum güven istiyorum, ben mi sorun bu durumda?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba
Çok zor durum
Bu durum her zaman mi oluyor
Yoksa sadece sevgili ilişkilerinde mi
Genelde aşk hayatımda olan bir durum sürekli böyle güvensizim.
Kafan dürüst insan olmalı ile ilgili katı kurallarin var mı
Direkt elemeye gectigin kurallar
Herkes sadakat bekler başka bayanlarla ilgilenmesin bakmasın ister ama erkeklerin çoğunun gözü dışarda sen ne kadar guzel olursa ol öyle sevyrm diyende öyle yani belki dürüst sadık insanlar vardır çok azdr oda bize denk gelmiyor
Kimse mükemmel değil
Kadın erkek
Farketmez ancak sosyal Media ve medya TV diziler ilişkileri farklilastirdi
Daha kolay oldu bazı seyler
Ama ilişkilerinde çok fazla dikkat kesilirse bir şeyler bulursun yanlış veya eksik
Bakış acini değiştir bence
Yanında iken kızlara bakıyorsa
Her erkek bakar ama bakıyor ve inceliyorsa terket mesala
Bakış açımi değistrmek yerine karşımdaki insandan verdiğim değere yakışır şekilde davranmasını bekliyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum beni üzecek şeyleri yapmasın istiyorum ama insanlar sevgi gordumu kiskanildimi daha beter kudryr bu durumu tekrarlyr karşı tarafın hislerini anlamiyor çok şey istemiyorum aslında
Evet sevgini çok belli etme yani
Kendini vazgeçilmez sanmasin
Yaş kaç? İş calisiyormusun
Okul ne
Ailen çok tutucu veya muhafazakar mi
Hem gül hem çiçek hemde bahar sin isimde bile çok şey istiyorsun :)
Ailem biraz farklı babam otoriterdr ama muhafazakar değil sosyal demokrat bir insan anne muhafazakar yani namazında niyazında yani kızkardşlerim tesettürlü ben başım açık herkes kendi isteği ile karar verdi bu duruma zorlama yok üniversete okudum bir yerlerde çalşyrdm şu an çalşmiyorum
Çok şey istemiyorum yanlış kişilerden istediğim içn böyle oluyor
şu an zaten umursamiyor gibi yapyrm sevgimi belli ettgm yok
Yok yanlış kişiler değil sadece senin karekterinide önemli
Çok secicisim
Secici
Daha önceki ilişkilerinde mi yakaladın
Biraz bahseder misiniz
Merhaba
Bu durumun neden böyle olduğunu bilmek lazım sonra durum halledilir
Şüphelenmekle haklısın, iyi niyetli insan çok az
Şüphelerimin haklı olduğumu zaman içinde görüyorum doğruda çıkıyor keşke yanılsam bikere ben yanilayim birinden şüphe duyuyorsam bir konuda boşuna değil o beni yanıltmiyor sezgilerim kuvvetli, farkındalığı yüksek bir insanım anlıyorum hemen. Bazen aptalı mı olsaydm diyorum hiçbirşeyin farkına varmaz üzülmezdim.
Erkeklerin çoğu kullanıp atmak istiyorum kîzları, sen bilinçsiz olsan o kişi seni yatağa atar.
Erkeklerin çoģu kızları kullanıp atmak istiyor
Beni yatağa atacak kadar ileri gidecek bir durum söz konusu olamaz ben öyle biri değilm öyle bir beklenti içinde olan insan öyle beklentisi olan kızlarda var onlarla takılsin benim niyetim hep temizdi. Allah kötü insanlara denk getirmesin. Böyle bencil olunur mu ya bir insanın duygularını nasıl kullanacak kadar kötü ve vicdansız olabiliyor insanlar anlamıyorum kendilerinin kız kardeşi yok mu insan biraz düşünür birşeyleri yaparken.
Sen zor beğenen biri misin?
Bunun konu ile ilgisini anlamadım
Sağlıklı bir ilişki kuramıyorum demişsin ondan sordum
Takip edermisinz bir şey sormak istiyorum
Profesyonel destek almalısın
cocukluk doneminde guvensizlik yasadigin icin