Güven problemi yaşıyorum, ne yapmalıyım?

arkadaşlar 19 yaşındayım bu zamana kadar 2 ilişkim oldu ve ikisinde de aldatılmışım defalarca şu an uzun zaman sonra bir erkek arkadaşım var ama istemsizce güven problemlerimi yansıtıyorum. Snap konumundan sürekli girip takip ediyorum 1 saat snape girmemişse snap atıyorum girip konumu güncellenmesi için. iyice paronayaklaşıyorum istemsizce bu hiç sağlıklı değil ama elimde olan bir şey de değil. Evden çıkmasını bile istemiyorum bana kalırsa hep evde otursun istiyorum hep bana yazsın mesajlarıma cevap versin istiyorum. erkek arkadaşıma güveniyorum bu konuda ama bu travmalarımı aşamıyorum aileden kaynaklı da olabilir. ona tabii ki gitme gezme demiyorum demem de ama kafamın içindeki sesleri de susturamıyorum her şeyi çok abartıyorum kafamda kuruyorum ve kafamda kurduklarıma inanıyorum. Ne yapmalıyım? lütfen yardım edin ve benim gibi olan biri var mı onu da sormak istiyorum lütfen yargılamayın çünkü bu takıntılarım ve kuruntularım için çok fazla ilaç kullandım ama işe yaramadı ilaçları da bırakınca eskisinden kötü oldum…
Güven problemi yaşıyorum, ne yapmalıyım?