- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sana göre bir şey yokmuş belki ama ona göre çok şey varmış ayrılma kararı aldığına göre yani bazen ayrılmak için şiddet kavga küfür aldatma bunların olmasına gerek yok anlaşılmıyorsa olmuyor yani ne yazık ki bir tarafında istemesiyle sürdürmek istemesiyle olacak bir şey değil illaki bir yerde bitmesi gerekiyor evde huzursuzluk çıkartmak için bahaneler arıyormuş belli ki enin de değil de belki de evlendiğine pişman olmuştur daha önceki yaşadığı hayatı özlüyordur ya bunun stresini sıkıntısını da senin de ufak şeylerle kavga ederek çıkarıyordur yaşınız küçük ikinizin de yani çabuk atlatırsınız yeni birini sevecek misin zamana ihtiyacın var öyle hemen o işler öyle olmuyor yani biraz zaman var kendine önce bulunduğun duruma alışmak için daha sonra hayatını birilerini almayı tabii ki de düşüneceksin illa ki çıkacak karşına seni seven senin de sevdiğin birileri
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlla aşırı büyük sebepler olmasına gerek yok ki. Belli ki aranızda çok fazla bir uyum yokmuş ve birbirinizi bir şekilde yoruyormuşsunuz. Daha fazla kırıp dökmeden bitmesi daha iyidir belki de sizin için.
Zamanla her şeyin geçtiği ya da eksildiği gibi, bh da geçecektir muhakkak...00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSonsuza dek süreceğine siz de inanmıyorsunuz bence. Elbette yeniden sevebileceksiniz. Ömür hızla geçip giderken mesajlarınıza bile cevap vermeyen birinin kulu kölesi olarak devam edecek değilsiniz. her şey zamanla geçecek emin olun.
00 Yorumla
Selamlar,
Gerçekten yazdıklarını üzülerek okudum. Umarım senin adına her şey çabucak yoluna girer. Bilmiyorum belki de eşini ailesi kafasını karıştırmış olabilir. Belki de arada çok başka bir konu var. Zaman her şeyin iyileşiyor mutlaka düzelecektir ve her şey yoluna girecektir. Kendine çok fazla paralama. Bazen her şey olacağına varıyor işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir yuva kolay kurulmuyor ama dağılması kurulmasına göre çok daha kolay oluyor.
Sorun ne tam olarak bilmiyorum ama siz elinizden geleni yaptıysanız kurtarmak için, gerisini ona bırakın.
Bitmesini istiyorsa yapcak bişey yok.
Kaldığınız yerden devam ediceksiniz.
Acısı bir süre devam eder.
Ama zamanla azalacaktır.
Yeni birisi için acele etmeyin derim.
Çünkü böyle durumlarda insan yağmur yerine, doluya tutuluyor.
Zamanla her şey geçecektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yanlış bir insanla evlenmişsiniz yani olabilir böyle şeyler hayatta. Doğruluğuna, size olan uygunluğuna inanmışsınızdır ama ilk boşanan siz olmayacağınız gibi son boşanan da yine siz olmayacaksınız. Halen çok gençsiniz. Önünüze yani geleceğe bakmanızı tavsiye ederim. Sizin kıymetinizi gerçekten bilebilecek bir insanla doğru zamanda ve doğru yerde hayatınızı birleştireksiniz illaki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcını anlıyorum ancak daha boşanma bile olmamış hemen kalkmış yeni biriyle nasıl tanışırım nasıl sevebilirim diye endişelenmeye başlamışsın üzgünüm ama senin sevgin ve üzüntünde bana pek samimi gelmedi o yüzden sana çok fazla bir tavsiye veremeyeceğim sadece bazı şeyleri akışa ve zamana bırak yani eğer ayrılmak istiyorsa tamam de ve en kısa sürede anlaşmalı şekilde ayrıldın çok fazla uzatmadan
00 Yorumla Evliliği madem bela olarak görüyordunuz neden evlendiniz anlamıyorum ki tüm erkekler sanki kadınlar onları eve kapatmaya meraklıymış da bi devrin sonu geliyormuş gibi davranıyorlar evliliğe deliriyorum ya. Kıza gelince eğer bu kadar küçük şeylerde bile kavga çıkarıyorsa sizin daha önceki hareketlerinizi de düşünüp kendini kuruyordur ve elinde sizi tümüyle kabul edebilecek kadar sevgisi kalmamıştır. Bu da bir anda gelişmez sizin ya ne var ki dediğiniz şeyler kadınlar için daha büyük önemler arz ediyor. Biriktirip biriktirip patlarlar
14 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle konustum az önce. Evlenmeden önce de annesini babasini kötûlüyordu sürekli, kücük seylerden gercekten cok baska anlam cıkarıyordu. İyi niyetli bir sey sorsam bile cok yanlıs anlıyordu. Annesi de farkında. Yine de bosanacagız tabi, kendisi bilir. Yıl ne olursa olsun kendisi zorlanacak toplumda.
Soran+1 yılBenimle kaçarak evlendi.
+1 yılNe bu acele o zaman ceviz kabuğunu doldurmayan sebeplerden dolayı diye söylüyorsun ama aceleci davranıyorsunuz acele etmeyin biraz zamana bırakın zaman herşeyin ilaçıdır zamanla her şey düzelebilir güzel bir şekilde iyice karıştırılır konuşun acele ve ani bir karar vermeyin ne bu acele gerekirse bir uzmana gidin boşanmak yerine hemen uzman desteği alın boşanmak çözüm değil ki hemen yuvanı bozup dağıtıtorsun yapsana birşeyler boşanmamak için çabala emek harca uğraş hemen evliliğini bitirme aceleye gerek yok iyice düşünüp öyle karar verin acele etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılKarın çok alıngan ve seni de pek sevmiyor belli ki. Hemen boşanmayın. Biraz ayrı kalın. Belki evliliğe tam hazır olmadan evlendiniz. 1 yıl bile çok şey değiştirebilir. Belki bir süre ayrı kaldıktan sonra birbirinize karşı hislerinizi daha iyi anlarsınız ve daha güzel bir başlangıç yaparsanız. Olmazsa da kalıcı olarak bosanirsiniz.
07 Yorumla
Soran+1 yılHemen mahkemeye veriyor ki, temmuzda1 sene doluyor anlasmalı icin verecek. Cok acele ediyor
- +1 yıl
Kadınlar duygusal davranıp fevri kararlar verebilir. Bu noktada baba ve abi devreye girmeli. Kayinpederin ne diyor?
Soran+1 yılAyırmak istiyor :)
- +1 yıl
Kızın babası da istiyorsa zorlama o zaman. Belli ki siz anlaşamıyorsunuz ya da kız bildiğin babasının premsesi
Soran+1 yılÖyle degil aslında. Kız kaçarak evlendi, babası annesi haliyle tavırlıydı bana. Nişanlıyken ayırdılar, onlar istemiyor diye biz kendimiz evlendik habersiz. Sonra bu kız annesiyle babasının hakkında tiksiniyorum, nefret ediyorum gibi seyler anlatıyordu. Bende de ön yargı oluştu çok. Kendileri barıştı ama ben o kadar yakın olmadım, muhattap bile olmadım evlendikten sonra.
- +1 yıl
Tamam işte kız belli ki ailesine kıl oldugu için seni çıkış yolu olarak görmüş. Kaçıp evlenmiş. Şimdi de evliliğin birşeyi cozmedigini görünce geri adım atmak istiyor. Simariklik başka bir şey değil.
Soran+1 yılKesinlikle şımarıklık. Benim de hayatımı yaktı işte. Seviyor gibiydi. Bana geldi ailesini kötüledi, ailesi kaybedince kıymetli oldu. Ailesine gitti beni kötülüyor şimdi.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrılmanız senin açindan doğru olmuş oyle biriyle omur geçmez erken evlenmişsin hata yapmişsın çocukken birini seversin bu dersin aşık oldum zannedersin ama o kişi zamanla değişir bambaşka biri olur ya da duzelir dersin duzelmez sizinkide oyle olmuş bence diretme bosan boyle biriyle hayatini mahvetme
00 Yorumla
+1 yılKimse durup dururken boşanmaz. Fiziksel şiddet yoksa psikolojik şiddet vardır, kadını aşağılarsan yok sayarsan canına tak eder o da seni yok sayar elbet. Şimdiden yeni biriyle tanışma hevesine düşmenden zaten ne kadar çok sevdiğin değer verdiğin de belli oluyor bence doğru karar vermiş karşı taraf. 🌸
00 Yorumla
+1 yılCeviz kabugunu doldurmayan seylerden ayrılmanız çok kötü ortada büyük bir sebep yokken neden sen hir adım atmalisin ya ne bileyim aile büyüklerin araya sokabilirsin evet sizin hayatınız kimse dahil olmamalı ama birileri bir çözüm yu bulmalı yuvaniin kurulması ne kadar zorsa yikilmasida okadar zor olmalı yikilmamali.
00 YorumlaElbette unutulmaz sonuçta düşmanımızı bile unutmuyoruz. Ama şurda ort 40 senelik ömür var birgün her şey geçecek. Ve ayrıca yaşın daha genç. Birin aramak değilde kendine zaman ayırmanı öneririm. Bu konudan ders çıkarman gerek. Hemen dikkatini başka şeylere ver. Bir hobi bul oyalan. Bu acının kısa sürmesi tamamen sana bağlı oturup ağlarsan bir ömür boyu geçmez. Ama ben elimden geleni yaptım haklıyım deyip kendini toparlarsan 3 ayda bile geçer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılSebepleri açık açık söylersen yardımcı olunabilir. Bir başkası için basit olan bir başkası için çok değerli önemli olabilir kapiş!
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir kapiş!
Sevgililik değil evlilik ulan bu diye çıkışma!00 Yorumla
+1 yılŞu kadar söylemek istiyorum Eğer gerçekten çok seviyorsan bu ayrılık acısı uzun sürer ama çok sevmiyorsan En fazla 2 ay gibi zaman zarfında geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeye alındığını ve alıngan olduğunu bildiğin halde neden böyle şakalar yapmaya devam ettin peki? Birikmiş birikmiş bardağı taşıran son damla olmuş. Gerçekten çok seviyorsan acının geçmesi çok zor belki ileride yeniden aşık olduğunda diner acın
00 Yorumla
+1 yılBende ayrıldım eşimden belkide ilgisizdin sorun neydi çocuk yoksa dönmez evlilik demek kölelik demek
215 Yorumla- +1 yıl
Bence de evlilik kadına zulüm. Erkeklerin bıklu donlarını yıkamak ve kıçlarını toplamak demek
- +1 yıl
@ayayayayayay hayır bir de buna mecbursun kadın çalışsa bile çamaşırı, bulaşığı herşeyi kadın yapıyor
- +1 yıl
Bayanlar şimdi gerçekci olun ne için ayrıldınız camasirlarini yıkıyoruz diye demeyin başka Sebeb soyleyin
Soran+1 yıl@ayayayayayay hic de öyle birisi degilim, tabağı bile kendim kaldırırdım. Bıkan kişi bendim aslında.
- +1 yıl
Bıkan sensen niye uzuluyosun kurtulduğuna sevin
- +1 yıl
@FirariHayat Tabiki hayır bizi sadece cinsel obje, çocuk bakıcısı, hizmetçi gördüğü için ayrılıyoruz bize insanca değer vermiyorlar evliyiz diye ayrılamayız sanıyorlar her haltı yiyip bizim alttan almamızı bekliyorlar
Soran+1 yılBiraz mola vermek iyi olurdu ama tamamen bitmesi kötü oldu.
- +1 yıl
Pişman olur belki
- +1 yıl
Arkadaşım yurumuyorsa bitmesi en iyisi sende yanlışlarını gözden gecirirsin
Soran+1 yıl@FirariHayat ben gecirdim zaten cok kisiye de danıstım. Herkeste olan seylermis.
- +1 yıl
Arkadaşım bak kız 24 kaç yıldır evlisin kız gençken evleniyor ama bir iki yıl içinde kafa oturuyor sevdiğim aşık olduğum dediği an pembe rüyalar gördüğü an oluyor ama evlenince birazda yaş da oturunca ne rüya görüyor ne hayal sonra sorunlari gözünde büyütüyor bu sefer kurtuluşa gözünü dikiyor
- +1 yıl
Kızınca küsünce geçiyor da soğuyunca geçmiyor derler
- +1 yıl
Ya kadın sinirlenirse geçme ihtimali var ama soğursa asla. Soğuma da erkek pis bakımsız aptal ezik güçsüz ve parasız bi de cinsel sorunluysa oluyor.
+1 yılİnşallah çocuk yoktur ikinizde genç dinamiksiniz oturup iyice konuşmalısınız. Bizimde eşim ile çok yıpranmışlarimiz oldu bir kaç ay kafa dinleyin
18 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre ayrı kaldınız mı? Hiç cevap yazmıor muydun mesela bir sey dediginde
- +1 yıl
3 ay ayrı kaldık o bana yazıyordu ama ben yazmamıştım
Soran+1 yılHic mi cevap vermiyordun?
- +1 yıl
Hiç vermedim
Soran+1 yılTakip edebilir miyim dmden anlatayım
- +1 yıl
Et tabiki
Soran+1 yılSenin de etmen gerekiyor yazabilmem icin.
Soran+1 yılTakip etmen gerekiyooor
- Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim şükür namazı kıl sil heryerden önüne bak bende yeni boşandım sayılır geçmesini istiyorsan düşünmeyeceksin.
016 Yorumla
Soran+1 yılSen neden boşandın? Ne kadar sürdü. Mahkemede neler oluyor anlatabilir misin biraz?
- +1 yıl
Bizimkisi de seninkine yakın sebeplerdi kanka anlaşmalı boşandık tek celsede bitti çocuk var mı sizde
Soran+1 yılHayir yok çocuk. Adli tatile giriyor mahkemeler actıktan kac gun sonra dilekçe geliyor sana?
- +1 yıl
Kardeşim biz davayı açtık 2 hafta sürmeden mahkemeye gittik tek celsede bitti kurtuldum
Soran+1 yılDavayı açan sendi yani anladım. Niye kurtuldum diyorsun ya. Sevmedin mi hic :)
- +1 yıl
Haketmedi diyelim kardeşim bak benim birde oğlum var onu bile istemedi davayıda o açtı ben değil
Soran+1 yılVay be çocugunu bile bıraktıysa harbiden kurtulmuşsun.
- +1 yıl
Yani her şey heryerde konuşulmuyor sen takma kafana önüne bak
Soran+1 yılYazabilirsin başkan az bilgi alayım.
- +1 yıl
Yapman gerekeni söyledim zaten kardeşim sil heryerden boşan kafana takma önüne bak
Soran+1 yılSon kavgada kötü şeyler oldu ya, ben barısmak istiyorum kötü birisi değil de. Asla iletişime gecmiyor.
- +1 yıl
İleride daha büyük sorunlar olacak ama sen yinede nasıl istiyorsan öyle yap ben kararını etkilemek istemem
Soran+1 yılZaten barısmıyor pek farkeden bir sey yok :)
- +1 yıl
Olsun sen yinede söylediklerimin etkisinde kalma lütfen
Soran+1 yılYok yok ben boşanma hakkında fikir sordum zaten. Yani o kadar yatıp kalktıgın insan nasıl unutabiliyor pek anlayamıyorum.
- +1 yıl
Anlamaya çalışma boş ver
+1 yılSana bunu yapmışsa bırak s*ktır olup gitsin acın için bir şey diyemem ama eninde sonunda o da geçer sen hayatına ve düzenine odaklan o M4l karıyı da boşgeç
00 Yorumla
+1 yılŞiddet sadece vurmak tokat atmak değil psikolojik olarak tükendiğini hissetmis olabilir.. Zaten mahkemeler hemen sonuclanmiyir seviyorsan konuş ve bir şans verin
00 YorumlaBelki senin ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler onunkinin dolup taşmasına sebep oluyordur. Bence tamamen kendine ve hayatına odaklan elbet karşına biri çıkacaktır. Bu hayatta her şey aşk, evlilik değil o yüzden asla hayatını tek bir insana göre şekillendirip yönlendirme derim
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş boşandığınız, inan üzülmene değmez sonuçta en ufak şeyi büyüten biriyle ömür geçmez
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama belki olgunlaşırdı zamanla. İyi birisiydi gerçekten
- +1 yıl
Asla olgunlaşmazdı :) huylu huyundan vazgeçmez
- +1 yıl
Çok saçma sebepleri büyütmüş ve saçma sebepten evi terk etmiş demek ki seni gerçekten sevmemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver gitsin kafana takmamaya çalış hayırlısı böyleymis yaşında çok genç seni gerçekten seven birini elbet bulursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa zorlama ileri zamanda mutsuz bir evliligin olacağına seni mutlu edecek birini bulursun demekki sen de oda mutlu olamiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBen evleniyorum hem de @hi_bitch_3 ile dimi aşkım yerim seni şeker şey 2003lü aşkım o benim
10 Yorumla
+1 yılYa evlenmeyin işte genç yaşta.. devir o devir değil artık
10 YorumlaKafasında bitirmiş geri dönmez artık önüne bak derim ben gelse hayırlı olmaz 👍
00 Yorumla
+1 yıl6 ay la Bir yıl gibi bi zamanda psikolojik olarak atlatırsın
00 Yorumla
+1 yılCeviz kabuğunu doldurmayan sebep diyorsunda bi de eşin açısında bak acaba doldurmuyor mu yoksa taşıyor mu? Biraz zaman verin birbirinize
37 Yorumla
Soran+1 yılEvlilk lan bu, sevgililik degil ki.
- +1 yıl
Ne alakası var bilader ne fark eder mk
Soran+1 yıl@M_a_N_Y_a_K arkadaş 150 bin borç bana kaldı. Ne ne alakası var? Hayat planımı ona göre kurdum ben de. Boşa mı gitsin her şey. Sen 150 bin borç yaptın mı sevgili için?
- +1 yıl
150 bin borca girerken kime sordun? Kime güvendin? Ben niye güvenip evlenmiyorum niye bekarım? Aklın neredeydi?
Çok alakası var. Hiç kimsenin ipine güvenerek kuyuya girilmez!
Düğünden nişandan takı filan kaldı mı altın bilezik ne varsa?
Boşa gidecek tabi ki her şey? Sen biraz açık ol ki yardımcı olalım mk kendini ifade et sorun ne ne var ben yeni bitirdim borçlarımı çok şükür! - +1 yıl
Arkadaşim asıl evliyken anlayış ve sabır gerekir. sen evliliğin hayat arkadaşının değil para borç derdine düşmüşsün.
- +1 yıl
Bu durumda olsam bende parayı düşürdüm de bu duruma gelmeden düşündüğüm için çok şükür 😅gideni tutamazsın ki kendini düşünmeli
- +1 yıl
Sen niye arkadaşına onu diyorsun vay evlenme vay bela alican başına 😂 işin zor bro burada çare bulamazsın. Çicek yaptır yanınana çikolata ve tabii ki bir takı git karını al getir. Biz anca bu kadar yardimci olabiliriz
Gizli Üye(25-29)+1 yılya of ya of hanimci erkege yapilir mi bu ya ben olsam kiymetini bilirdim bence seni hak etmiyo
10 Yorumla
+1 yılaldatma yok diyorsun ama bence onun gönlü baskasında artık senden soğumus acısını bilemem ne kadar seversen okadar üzülürsün :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBaskası falan yok eminim ondan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrilmak istemiyorsan ayrilma ayrilmicam de mahkemede.
03 Yorumla
Soran+1 yılEee ne gececek elime? Sanki aa ayrılmadın barisalim mı diyecek :)
Cevap sahibi+1 yılYani barışma ihtimalleriniz varsa öyle yap dedim fikrimce yoksa orası senin kararın her türlü ama çocuk gibi davranıyor umarım pişman olmazsınız her ikinizde
Soran+1 yılO da olacak ben de olacağim. Birbirimize kıyıyoruz resmen ama iletişime kapattı kendisini. Asla ulasamıyorum cevap vermiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma hsyatına bak zevkine çak kafana takma
00 Yorumla
+1 yılsoğumuş olabilir eskisi gibi sevmiyordur bu durumlarda yapacak bir şey yok ne kadar sürer bilmiyorum ama geçiyor ya çıkar karşına birileri hep öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sürer daha, hele çekişmeli boşanma ile mahkemeler illallah ettirir
00 Yorumlaİnsan unutmak üzere yaratılmış her acı geçer kardeşim. Anneni babani kardeşini evladını kaybediyorsun yinede yaşıyorsun hayata devam ediyorsun o yüzden aklından çıkarma bunu her acı geçicidir
00 Yorumla
+1 yılNiye bu kadar cabuk bir evliligi bitiriyorsunuz o gelmiyorsa sen git neden yikiyorsun yuvani ilerde cok pisman olursun iyi dusunun bence
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaklastırma kararı alır gidersem
- +1 yıl
Anladim sorun o zaman esinizde peki aileler araya girmiyormu barismanix icin
Soran+1 yılOnun annesi babası istemiyor ki zaten
- +1 yıl
Anladim allahim yardimciniz olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSalla geç, takılma, ömür bitiyor
Sev seni seveni hak ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.
00 Yorumla
+1 yılSenin kafan basmıyor bence sorunu anlamaya. Kadın baya bıkmış senden.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeyden bıkmış?
- +1 yıl
Ne bileyim arkadaşım onu sen bulacaksın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBıkmış senden, hevesimi aldım si.. en, bununla ömrümün sonuna kadar yaşayamam diyor, çoģu insan birbirini sevmiyor ve cinsellik için kullanıyor.
00 Yorumla
+1 yılBoşan zaten evlenmekle hata yapmışsın bekarlık sultanlıktır 😎
00 YorumlaNikah masasında terk edildim, önüne bakmayı öğrenmen gerekiyor
00 YorumlaUzun sürmez yaz bekarı
00 YorumlaBence bu kadar takma boş ver
00 YorumlaDerdi neymiş peki bunun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayınca olmuyor işte bazı şeyler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSktret def olup gitsin. Belki başka erkek var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin psikolojik sorunluları olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoooook
- +1 yıl
Tedaviye başlasanız daha iyi olmaz mı
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Sorun ne bu kadar cidden merak ettim
00 Yorumlaİllaki bir şey olmuştur
00 Yorumla
+1 yılzengin birini bulmustur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver ben bende 25 im. 4 5 ayda gecti
03 Yorumla
Soran+1 yılSen neden boşandin?
Cevap sahibi+1 yılAldatma , şiddet, kisitlanma..,.
Soran+1 yılBunlar olduğu halde 4 ay acı mı cektin ayrıldıktan sonra?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne yaşadığınıza bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisi olabilir ya da nafaka için evlendi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin değilsin heralde
00 Yorumla
+1 yılYaa ((Üzüldüm adına
00 Yorumla
+1 yılO seni aldatıyor başkan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDefolup gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılyeni fobi oluştu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sebep?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler