Boşandıktan sonra bu kadar sıkıntı yaşamak normalmi?

Selam arkadaşlar inşallah bana yardımcı olabilirsiniz. Çok zor durumdayım. Baştan anlatayım evin en büyük çocuğu benim küçük yaşta anne baba isteği üzerine bir evlilik yaptım (16). Evlilik hiç olmaması gereken bir insanla oldu ve hiç sevemedim şiddet vardı anlaşamadık ama sevememek ağır bastı olmadı. Ne ise 15 yıl sonra 2 yavrumu da aldım ayrıldım. ilk başta kendi evimde oturuyordum çocuklarla mutluydum iyiydi herşey, sonra ailemle yaşamaya başladım ve ondan sonra hayat bana zindan oldu. Kendimi evin en değersiz çocuğu olarak görüyorum. Öyle hissettiriyorlar veya ben iyi değilim. Bir sürü sıkıntı yaşadık. Şimdi ise Hiç kimseyi sevmeyen çabuk öfkelenen, kırılan, özgüveni dışarıya ve evde bitik birisi oldum. Herşeyde hata yapıyorum gibi konuşsamda çok önemi olduğunu düşünmüyorum kendimi iyi ifade edemiyorum kafam hiç bir şeye basmıyor. Tam salak oldum. Ki ben böyle bir insan değildim gayette kendimi iyi hissederdim bu konularda bunda ailemin etkisi çok bence ben hiç bir şey bilmiyorum veya her dediğim yanlış hep kendiler haklılar vs vs bu durumdan nasıl kurtulurum eski kendimi özlüyorum çok mutsuzum bullutan nem kapar oldum ne olursunuz bir akıl verin. Evden ayrılamam, psikoloğa gidemem çok pahalı bir umut sizden bekliyorum yardim lütfen!!!
Boşandıktan sonra bu kadar sıkıntı yaşamak normalmi?