Güncellemeler
+1 yıl
Herkes adamın karısını düşünmüş ama durum bildiğiniz gibi değil. Ayrıca kadın kısır çocuğu olmuyor. Adamsa çocuk istiyor. Adamın benimle olmasa da bile boşanıp, başkasıyla evlenip çocuk yapmaya hakkı var. Kadının çocuğu olmuyor diye ömür boyu onu çekmek zorunda değil. Ayrıca ortada yuva olsaydı benimle uzun süre sevgili olmazdı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yuva yıkanın yuvası olmaz ikiniz içinde geçerli.
Şöyle düşün evli barklı daha boşanmamış ama kafasında bitirmiş bir adamdan sana ne hayır gelecek? Boşansa hem dini hem resmi nikahtan düşse eyvallah isteyen istediğini yapar. Mantığını çalıştır biraz.
Ya zaten ortada yuva yok. Lütfen bilmeden konuşmayın.
Boşanan o kadar insan var ki.
Dediğim gibi ortada yuva falan yok. Olsaydı adam senelerce benimle konuşmazdı.
Başka kadın aramazdi evde karısı varken. Ayrıca kadın kısır çocuğu olmuyor.
Adam benimle olmasa da bile boşanıp başkasıyla evlenip çocuk yapmaya hakkı var.
Bi kere şöyle bişey var hadi empati kuralım beraber senle, kısırsın ve o adamı çok seviyorsun evlisin aynı şey senin başında. Adamda dedi ki senin çocuğun olmuyor üzerine karı getirecem dedi naparsın? O adam iyi bir insan olsa karısını o halde bırakmaz çocuk olmuyor diye hemen başka bir karı mı sevmek gerekiyor yazık değil mi karısının duygularına ahı tutar ahı korkmuyor musunuz?
Yoo neden ah tutsun ki? Napalim kısır diye adam ömür boyu onunla mı olacak, onunla üzüle duracak mı?
Hem ben olsam bilakis ben derim boşanalim diye. Kısırsam kimsenin baba olma hayalini, hakkını elinden alamam.
Ayrıca kadın gitsin başkasıyla kısır adamla evlene bilir dimi? ya da çocuk istemeyen birisiyle?
Kadın razıysa sıkıntı yok. Eğer razı değilse size ahı tutar. Helallik istemeden olmaz bu iş. Aynı zamanda kadını senle aldatıyor böyle ilişki mi olur
İnan bilmiyorum yuva yıkmak nasıl bir duygu..
Çocukları bile yok uzun süredir de birlikteyiz.
Bilmeden konuşmamamızın için açıklayıcı şekilde sorman lazım.
Yuva yıkıyorsun net !
Ortada bir yuva olup olmadığını bilemezsin. Seninle konuşuyor diye yuva olmadığı anlamına gelmiyor. Kadın kısır olabilir bunu sana anlatan zaten akılsız beyinsiz biri.
Anlatacak tabi sevgilisiyim :)
Ya yuva sağlam olsa başka kadın aramaz diyorum bu benim düşüncem.
Hem daha neler neler dedi. Yemek bile yapmıyor dedi
Bu senin ilk ilişkin mi hocam?
Hayır ama uzun süredir ilk defa birisiyle bu kadar yakın oldum.
Her türlü uyum var aramızda sadece sorun evli olması.
yaz bakam bi bana ya merak ettim seni
Bir kadın diğer bir kadının yuvasını dağıtıyor, rahatlık?
İyi de bir de kadının ağzından dinlemek gerekmez mi adamı? Durumları? İşte o zaman vicdanınız sızlamaz ilerde bazı şeyleri olur ya kadının ağzından dinlerseniz..
Şimdi açık konuşmak gerekirse ben adamı sevdiğim için benim için önemli olan adam.
Ayrıca adam evli olduğunu benden iki sene sakladı. Iki sene sonra buluşmaya gelince dedi ben evliyim diye.
Bence kadında da suç var. Biseyler var yani. Çünkü başkası olsa susmaz bu kadar. O kadın hatta beni biliyor galiba.
Kaç sene olmuş artık. Sabahlara kadar mesajlaşıyorduk, sesli konuşmalar, bazen görüntülü, adam gecenin bir yarısı bana geliyordu falan.
Demek ki biseyler bitmiş aralarında. Uzatmanın anlamı yok boşanmak en iyisi.
Nolursa olsun karısı ile yüzleşin derim. Fikrinizi o zaman verin. Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu, işine dönmesin. Sonra olan size olur.
Hayırlısı olacak ise olsun. Değilse olmasın inşallah.
ara konuş eşiyle :D
Evet konuşayım da sonra işler daha da uzasın. Nafaka, tazminat her neyse artık donuna kadar alsın adamın dimi?
alsın tabi
O yüzden sessiz sedasız boşanması lazım 😉
sabredeceksin o zaman. :D hamile kalma dikkatli ol sen de
Hhaahah 🤣
kaldın mı yoksa
Henüz değil. Önce boşansin da sonra yaparız hemen
doyuruyor mu seni
boş ver ya
tatmin olamıyorsan yakma kendini :D
Seviyorum adamı napim
eşi kısır değil de kendisi öyleyse bak pişman olursun sonra
Sanmıyorum ya.
Kendisi çocuk istiyor zaten
yapamayabilir
Neden? Sen adamı tanıyor musun?
yoo sadece ben de seni arzulamaya başladım belki şansım olur diye gömüyorum :D
Dava acildimi
Henüz değil ama yakındır. Uzun süredir birlikteyiz. Karısı tam olarak bilmiyor ama şüphe ediyor. Bilmiyorum belki de biliyor ama adam bana söylemiyor.
Çünkü bunca süre bir kadın bunu anlamama gibi durumu olamaz.
Evliler genelde yalan söyler ve boşanmaz öncelikle davadan emin olmaya bak yoksa seni oyalar durur
Boşanacagim demedi zaten kesin olarak.
Sadece ben istiyorum boşansin. Çocukları bile olmuyor adam istemiyor kadını kısır diye
O zaman bekliyceksin
5 sene oldu ama :(
Olsun bekliycen
Olur mu diyorsun?
Muhtemelen olmayacaktir
Neden?
Sebep?
Kimler kimler boşaniyor? Sanki tanıyorsun da onları.
Adamın karısı kısır diyorum. Adam çocuk istiyor olmuyor. Yemek bile yapmıyor dedi bana.
Bunlar ne diye boşamasin ki
Duymak istediklerini söylemek gibi bı sorumluluğum yok ne goeuyosam onu söylüyorum
Ya duymak isteğim başka bişey senin yazdığın başka şey.
Sen öyle bir diyorsun ki sanki onları tanıyorsun falan.
Bı de sanki boşanmak çok büyük bişeymiş gibi söylüyorsun.
Kimler kimler boşaniyor çoluk çocuk varken.
Daha abim yeni boşadı karısını küçük çocukla.
Eski sevgilimin kız kardeşi boşandı küçük çocuk varken bile.
Adamın erkek kardeşi var o da boşanmış. Benimle birlikteyken söyledi.
Yani bunlar ne diye boşanmasın ki. Bu kadar sevselerdi bir bilerini adam bunca sene aldatmazdı karısını.
Ne saplantılı bı tipsin arkadaş adam beş senedir bu söylediklerin olmasına rağmen seninle olup bosabmamis sen tutmussun neyin tribindesin
Boşanmak kötüdür kimse bosanamaz demiyorum yazılanı okuyamiyomusun adam seni oyalıyor açıkça belli olanı sen görmek istemiyosun diye bizdemi görmeyelim beş sene beş kafan aliyomu bunu
Senin de kafam şunları almıyor galiba. Adamın sadece benimle olduğu ne malum?
Belki başkalarını da var boşanıp onunla evlenecek?
Ben illa benimle evlenecek demiyorum. Sensin saptantili bir tip çünkü kalkmış tanımadığın adamın karısını savunuyorsun. Yok boşamaz, yok sen duymak istediğini mı yazalım bilmem ne.
Ulan kendisi diyor kadın kısır, senelerdir çocuk veremiyor diye, yemek bile yapmıyor diye.
Ne yapacak eninde sonunda boşayacak işte.
Yav akarabam bile senelerdir evliydi hamile kalıyordu ama her seferinde düşüyordu çocuk. Adam seneler sonra boşadı akrabamızi gitti başka kadınla evlendi şu an büyük çocukları var.
Ne olacağı hiç belli olmaz. Sensin tutturmuşsun boşamaz falan diye. Öyle de eminlikle yazmışsın ki sanırsın tanıyor.
Sen bu kafayla beş sene sonrada sorarsın bu soruyu böyle devam et
Yazdıklarımı anlayacak kafa sende yok. Neyin afra tafrasini yapiyorsan artık 😆
Doğru diyosun anlayisin kit benim senin gibi süper zeki birine yetişemiyorum