Sizce ilişkimiz toxic mi?

6 aydır birlikteyiz sevgilimle. ama biz sürekli birlikteyiz cidden sürekli. yurtta kalıyorum ben sabah 7 de uyanıyorum onun evine gidiyorum akşam 12 ye kadar sonra yurda gidiyorum. 2 hafta da onda kalacağım. ben çağdaş bir insanım her türlü düne dile saygım var ama o biraz yobaz sanırım kürtler 2. sımıf vatandaş yok lgbt bireyler ölmeli falan diyor. sürekli beni kontrol etmek istiyor. biri arasa hemen soruyo Bir erkek takip isteği atsa engelletiriyo. şimdiye kadar tanıyıvanı tanıdın başkasına gerek yok diyor. erkekle kız arkadaş olmaz sen muhabbet etme onlarla diyor. resmen ondan ayrı hiçbir şey yapmıyorum. başka odaya geçiyorum ders çalışmaya onda bile küsüyor. bana evlenelim biz falan diyor. ama istemiyorum ben. bide 2 3 haftaya kendi şehrime gidivem işte senin peşine takabileveğüm biri yok maalesef falan diyor burdayken ne yaptığını biliyordum orada bilemeyicrm diyor. anlatınca fark ediyorum çok salağım ama onun hakkında en ufak bişi desem bana kendimi suçlu hissettiriyor sizce ne yapmalıyım

Sizce ilişkimiz toxic mi?