İlişkinizin sizi zehirlediğini düşünüyor musunuz?

İlişkinizin sizi zehirlediğini düşünüyor musunuz?

Evet ilişkilerimden biri baya bi toksikti. Sevdim hemde çok. Ben platonik kaldım. Hep adım atmak istedim. Ama engel olan durumlar oldu. Mesela sevgili yaptı. Ben ayrılırlarsa istek atarım dedim. Bekledim. Sabır ettim. Hiç ayrılmadı. Durumda değişmedi. Sevgilisi yoksa aileler tanışıyor ordan engel var. Arkadaş olsak neyse diyicem değiliz de. En son Avm kendisiyle karşılaştık beni maskemle tanımadı. Sevgilisiyle el ele dolanıyordu. Madem gösteremiyorum deyip maskemi çıkardım onların girdiği mağazaya girdim. Ardından beni uzaktan gördü. Sevgilisini hemen mağazadan çıkardı. Bende mağazadan çıktım. Sonra onlar dondurma kuyruğunda dururken uzaktan ona baktım o da bana gülümseyerek baktı sevgilisi bana bakmıyordu. Bana gülümseyerek baktı. Uzaktan. Bense çaresizce bırakın gülümsemeyi mutsuz ağlayacak gibiydim. Sonra ailem çağırdı. Sonra ordan ayrıldım. Sonra arabanın yoluna gitmek için onunla karşılaştığım yere gittim üstüme yeni kıyafet almıştım ve saçımı topladım maske taktım tanımadı ama sevgilisiyle oturmuşlar sandalyeye benim gittiğim tarafa bakıp bakıp duruyordu. Eve gelince ağlamaktan gözlerim şişti. Ve tabikide durum değişti mi hayır halada beraberler ama farkettirmeden ki onu severken özgüvenim düşmüş kendimi çirkin bulmuşum o yüzden bu toksik ilişkiyi bırakmakta kararlıyım…
İyi günler dilerim. Hayır, ilişkimin beni zehirlediğini düşünmüyorum tabi ki de. çünkü ilişkim olsaydı ve beni zehirlediğini düşünseydim yani toksik bir ilişki olsaydı zaten o ilişkiyi ben anında bitirmek isterdim. çünkü ilişki insana zarar verdiği an bence kişiler konuşup anlaşmalıdır ya devam etmeliler ya da engelleri çözmeyi denemeliler ya da yollarını ayırmalılar günümüz ilişkilerinde maalesef zarar vermelerine rağmen ilişkisine devam eden o kadar çok insan var ki. yani şiddet uygulanmasına rağmen ya da ilgisizlik gibi sürekli kavgalı tartışmalar yaşanırken çoğu insan sırf zorunlu olduğu için boşanmaktan korktuğu için ya da sırf saplantılı takıntılı oldukları için vaz geçemiyorlar bu da kişilere zarar veriyor en çok. ilişkinin zehirlendiği ben şuradan anlardım. mesela eşim ya da sevgilim beni sevmiyorsa artık konuşmuyorsa artık bana olan merakı azaldıysa ya da iletişim kuramıyorsam beklediğim bir ilişki türü olmadıysa ve bu durum beni üzüyorsa ya da aynı şekilde artık sevgilimi de üzmeye başlıyorsa o zaman o ilişkinin beni zehirlediğini anlayabilirim. ama her zaman da bu durum anlaşılmaz. bazen zaman gerekir kişi hemen bir ilişkinin ne yönde gideceğini kestiremez. bazen bir kötü söz bazen bir yanlış davranış o ilişkinin bitmesine neden olabilmektedir. ama ilişkim olmadığı için maalesef şu an sadece tahmin yapabilirim deneyim çok daha farklı bir konudur.
toksik kişilere düşen kızlardan değilim o kadar kaç yıl boyunca aşık oldugum kişiyi bile engelledim en önemlisi benim psikolojim kimsenin bozmasına izin vermem
Cevap
20Cevap
İlişkim yok. Geçmiş ilişkilerimde birinde öyle bir şey yaşamıştım..
kız vardı benim üç sene önce birtana dağ ayısı ilkel insan onu giyme askılı giyme oje sürme saçını boyatma şu saatte dışarda olma arkadaşına kalma vs vs ilişkinin içindeyken anlamıyorsun tatlı kıkançlık gibi geliyor ama bitincee bakınca diyosun ki ayol çocuğum yok bir şeyim yok neden ayrılmadım boğuluyorum hatırladıkça bir de dediklerni yapardım bitince fark ettim ki benden geriye bir şey kalmamış yapma biri olmuşum m
Bu devirde ve çağda hem zehirliyor hem besliyor, anlamıyor insan sadece yalnız kalmama cabasindan herşeye katlanıyor.
Beni zehirledigini hissettigim an ilişkiyi bitiriyorum goncacigim. Bu arada profilin çok class dikkatimi çekti de
Evet nişanlıyım ve güvenimi öok sarsan şeyler yaptı. Şmdi ne dese inanmıyorum. Naoıcamı bilmiyorum çok bunaldım
Ben gayet huzurlu ve eglenceliyim. tin tin kafama göre takiliyom 🤣🤣
Karşılıklı zehirleniyorsak sorun yok sadece zehirlenen bensem büyük sıkıntı
Toksik ilişkiler kesinlikle öyle hissettiriyor. Arkaya bakmadan kaçmalı.😂
Zehirledigini düşündüm, farkli seyleri mazeret edip ayrilma karari almistim.
Bazen yorulduğumu ve o sıkıca tuttuğum ellerimi kanatan ipi bırakmam gerekiyor diye düşünüyorum ama onsuz olmanın düşüncesi bile beni çileden çıkartıyor
Düşünüyorum uzun zamandir o da bunun farkında ama cok sevdiğimiz icin vazgeçemiyoruz elimizden geldiğince düzeltmeye calisiyoruz çözüm yollari ariyoruz
Öküzün biriyse evet yıpratır adamın biriyse yaşatır ama oda zaten bana bakmaz🥹
Boyle bir his geldigi anda iliskimi bitiririm, sacmalamaya gerek yok.
Günümüzün ilişkileri artık kesintileri f*ck 😉🤭
Son ilişkim tam bir faciaydı, ancak şu an ilişkim yok
İnsanı en çok zehirleyenin yalnızlık olduğunu düşünüyorum. Bir de tek kişilik ilişkilerin.
Bu sebeple ayrıldık ikimiz de sevgi saygı ilgi sadakat olmasına rağmen... Neyse hayırlsıı
Hiç düşünmem ayrılırım
Panzehir benim için 💁♀️
İliişkimin ömrümü uzattığını düşünüyorum ❤️
Evett bu sebepten bıraktım
Yoo. Çünkü yok. Ama olmadı böylesi.
Düşünmek ne kelime iliklerime kadar acıyo:)
Özlem işletim ÇEKİNMEK 😕
Olduğunda konuşalım lütfen.
Evet yokluktan evli kadınla beraberim
Evet sevgilim evli olduğumu bilmiyor
söyle
Evet toksik bir ilişkim var ve hayatım mahvoldu
Zehirlenirsem pan zehir var içerim.
Düşünüyor dum bitirdim
Iliskim yok
Düşünüyordum, ayrıldım
Yokki şu an
ilişkim yok
Evet hemde çok
Ben onu o beni zehirliyor
İlişki zehirlemek anlaşmazsızlık zehirler.
Benim ilişkim yok kimse bana bakmaz zaten
Düşünüyodum ayrıldım
Her ilişki bir tarafı zehirler ve öldürür.
Zaman zaman evet
Ayrıldık öyleydi kafamız rahatladı
Bayaa hemde işkence
Kısmen
Hayir
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?