İlişkimiz çok toksik napmaliyim?

Yaklaşık 5 aydır biriyle sevgiliyim ve ciddi düşünüyoruz. Kendisi de çok ama çok utangaç. Ama en ufak şeylerden bile ya trip atıyoruz ya da tartışıyoruz. Eskiden erkek çevrem coktu şu an neredeyse hiç biriyle konuşmuyorum o istediği için. Yanlizca bir iki erkekle konuşuyorum onlarda sevgilimin yakınları ama sevgilim crop giyme ya da işte erkeklerle takiplesme, şu çocukla konuşma sevmiyorum, ya da her hangi bir tartışma olduğunda kendine zarar vermekle bazen tehdit ediyor bazen cidden zarar verio kendine. Kardeşimin bir eski sevgilisi vardı aynı zamanda sevgilimle beni de o tanistirmisti Allah var çocuk şerefsiz yalan değil ama sohbeti de sarıyor çocukla konuşmayı seviyorum sırf kardeşimin eski sevgilisi ve şerefsiz diye konuşmamı istemio ikisi de , tanıdığım herhangi biri instadan istek atsa hemen engelliyor bunu da geçtim bazen rahatsız edici oluyor dudaktan öpüşmeyi normalde sevmem hatta igrenirim ama o bazen bilerek öpüyor bunu ona söylediğimde unuttugunu söylüyor sarılırken falan özellikle göğüs kismimdan sarılıyor ki bunlardan rahatsız olduğumu kardesimde fark etmiş ben demeden. yani napmaliyim sevgilime karşı? çevremdeki erkeklere karşı nasıl davranmalıyım? kafam karışık lütfen bir akıl verin ya

İlişkimiz çok toksik napmaliyim?