İnsanlar benden soğuyor gibi hissediyorum?

Merhaba kafamda çok kuran çok düşünen birisiyim en ufak bir sorun ile karşılaştığımda sürekli düşünür ve kafamda kurarım aralıklarla ve son zamanlarda sevilmediğini benden hoşlanılmadığını ve benden soğuduklarını hissediyorum aslında birisiyle arkadaşlık kurduğumda çok iyi anlaşıyorum gerçekten sohbetim falan sarıyor hem ben eğleniyorum hem karşımdaki dostluğumuz baki kalsın sürekli konuşalım istiyorum ama olmuyor ayrıldıktan sonra birbirimizden soğuyoruz kız arkadaşlarımda hep böyle oluyor mesela bir ilişki kuramıyorum birileriyle tanışıyorum deniyorum buluşuyorum sohbetimi seviyorlar benimle buluşmak istiyorlar ama sonra iletişimimiz kopuyor açıkçası moralim iyi olduğunda eğlenceli ve çekici birisi olduğumu düşünüyorum bir süre sonra cinsel birliktelik yaşıyoruz ve eskisi kadar benimle ilgilenmediğini görüyorum hiç süreklilik olmuyor yani sürekli benimle görüşmek istemiyor nedenini bir türlü anlayamıyorum ben uzun bir birliktelik yaşamak istiyorum bazen ama yapamıyorum hep sorun ile karşılaşıyorum ve bu durumlar benim özgüvenimi düşürüyor hep diyorum ki ben sıkıcı çirkin birisi miyim neden bir iki kereden sonra kimse benimle görüşmüyor ilgilenmiyor sorun bende mi kafayı yiyorum bunları düşünürken siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı bir tek ben mi yaşıyorum bazen insanların sizden soğuduğunda hissettiğiniz oluyor mu kendinizi itici gibi hissettiğiniz lütfen yardımcı olun

İnsanlar benden soğuyor gibi hissediyorum?