Aşk İlişkileri Senin için tavla beni diyeniniz var mıdır? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tavla beni diyeniniz var mıdır?))Ne sıkıcı bi gün akşam olmadı.. Senin için tavla beni diyeniniz var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Kimse yok ve hiç olmadı 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Vardır ama kimse ilgimi çekmiyor kusura bakmasınlar 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her zaman ki gibi Ruh halimiz :)https://twitter.com/i/status/1537430158763732995 0 0 Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kaçtı gitti heralde anlamadım ne yapıyor kafam çorba oldu seviyor sevmese gelmez geldin niye karşıma çıkmadın arada tokatlıyor oda var napıyor anlamadım 🤗 0 0 Yorumla
b0rA_b0rA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl mirkelam zamanında çok demişti :) kız kardeşim var benden 1 yaş küçük genelde onun arkadaş cevresi yapıyordu eskiden abini tavlasana vs 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Varsa hemen Bayhan bakışı atarak tavlayayım. Tavlamanın üzerine 2 el de tavla atıldı mı tamamdır 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Tavla beni diyen yok zaten tav olduğumuz için.. :) @Pulsarr 1 3 Yorumla Pulsarr +1 yıl Tav olmamak elde mi hiç ❤ Yorumla HeartofFire +1 yıl @Pulsarr 🖤 Elde olsa kalpte olmuyor sanırım.. Yorumla Pulsarr +1 yıl Akıl, kalp, ruh, beden haykırıyor 🖤 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben tavlamam ki eğer istersem yolu açarım tavlanırım 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bunu yapmam, erkege ait isleri ustlenmeyi sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Manifalitikko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl tavlaaaa tavla beni tavlaaa salla pulları zarları🤣 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diyen vardır belli mi olur el kızları sonuçta 0 4 Yorumla -ViviR_- +1 yıl El kızı mı😀 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ya ne Yorumla -ViviR_- +1 yıl El oğlu ahaha Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Öyle zaten Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tavla beni diyenim yok maalesef 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Varda ben oealı olmuyorum 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Ohooooo biisssssüüüürü 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok bana nau nau diyordur 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Olabilirde olmayabilirde 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok isteyen ister 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayır , yok. 0 0 Yorumla
Angolyant Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
karadenizÇocuğuu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sen tavla sjsjjsjs 0 1 Yorumla Yüce_Türk +1 yıl Oy erik erik lsjejdjej Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kimse yok ve hiç olmadı
Vardır ama kimse ilgimi çekmiyor kusura bakmasınlar
Her zaman ki gibi Ruh halimiz :)
https://twitter.com/i/status/1537430158763732995
Kaçtı gitti heralde anlamadım ne yapıyor kafam çorba oldu seviyor sevmese gelmez geldin niye karşıma çıkmadın arada tokatlıyor oda var napıyor anlamadım 🤗
mirkelam zamanında çok demişti :) kız kardeşim var benden 1 yaş küçük genelde onun arkadaş cevresi yapıyordu eskiden abini tavlasana vs
Varsa hemen Bayhan bakışı atarak tavlayayım. Tavlamanın üzerine 2 el de tavla atıldı mı tamamdır
Tavla beni diyen yok zaten tav olduğumuz için.. :) @Pulsarr
Tav olmamak elde mi hiç ❤
@Pulsarr 🖤 Elde olsa kalpte olmuyor sanırım..
Akıl, kalp, ruh, beden haykırıyor 🖤
ben tavlamam ki eğer istersem yolu açarım tavlanırım
Bunu yapmam, erkege ait isleri ustlenmeyi sevmiyorum.
tavlaaaa tavla beni tavlaaa salla pulları zarları🤣
Hayır, yoktur..
Diyen vardır belli mi olur el kızları sonuçta
El kızı mı😀
Ya ne
El oğlu ahaha
Öyle zaten
Oladabileerr olmayadabileeer
Tavla beni öldür beni pakizem 😁
Tavla beni diyenim yok maalesef
Varda ben oealı olmuyorum
Hayır yok