Merhabalar Herkese 🌸

Size biri, sinir edecek veya üzecek bir şey yapınca mutlaka aynısını karşı tarafa yapmak gibi bir huyunuz var mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Size biri, sinir edecek veya üzecek bir şey yapınca mutlaka aynısını karşı tarafa yapmak gibi bir huyunuz var mı?
Güzel misilleme ve kısas yapıyorum kendime ve sevdiklerime haksızlık edenlere evet, adalet sadece başkaları için değil ben ve sevdiklerim için de geçerli daima😎
Evet en sevdiğim özelliğim :D ama kötü anlamda değil.. mesela örnek vermek gerekirse biri beni engellediyse bende onu engellerim.. biri benim görüşümü sildiyse bende onunkini silerim. biri bana bir söz sözlediyse laf attıysa yeri geldiği zaman fırsatım olunca aynısını yaparım.. çünkü insan kendisi istiyor bunu yani kötüye her zaman kötü, iyi insana da her zaman iyi olurum.. kim ne hak ediyorsa kimseyi durduk yere kırmam.. bir insanı kırıyorsam zaten bunu hak etmiş demektir..
Ama intikam almam hiç bir şekilde.. yani sırf kötülük yapmak zarar vermek için yapmam.. sadece adalet yerini bulsun isterim ki çoğu zaman da iyi niyetimden boş veriyorum zaten.. ama bana yapılanı da ölsem unutmam..
Yok ben tembelim tembellikten ugrasmam o derece tembelim hakli olsam da haksizligi kabul ederim koseme cekilirim hayatim zaten yeterince yetiyor bana 😂
Yok bana göre değil misilleme yapmak ama canına okurum o ayrı başka yolla da hırsımi alırım oda ayrı ama onun yaptığı karaktersizligi yapmam jjsjs
Cevap
9Cevap
Çok fena. Bilenler var bu huyumu. Ama şu an etiketleyemeyeceğim 😊
Etiketle de az olay çıksın ortalık karışsın audjwhhd kan lazım kurban lazım aydhahdye
Yok yok aman hiç gerekmez 😂
Normalde yoktur. Karşı tarafı karşıma alıp bunu bunu yapmanı sevmiyorum diye uyarırım ama anlamazsa misilleme yaparım.
evet kinci biriyim ve bana hissettirdiği duygunun en az üç katını kendisine yaşatmadan bırakmam
Kendisini farkedene kadar evet. Seve seve yapıyorum.
Yok öyle bir huyum, ama garibi yetimi öksüzü ezdirmem gerekirse büyütürüm olayı ezeni ezerim.
Evet vardır. Biri bana kötülük yapıyorsa aynısını bende ona yapıyorum.
Hayatta karşı tarafa verebileceğiniz en iyi cevap onu önemsememektir ((:
Bazen yani nadiren
Misilleme değil de aynalama yöntemini severim
Belki emin olamadım.😅
Asla muhatap olmam
Yok cehennemin dibine kadar yolu var der geçerim.
Hayır öyle bir huyum yok
Hayır. Bana göre değil.
hemde cok pis sayin master hanim
Yok uzenle muhatap olmam
Kesinlikle yok
Varr illa pişman ederim bide 😄
Hayır pek yok.
bazen,
Çok uzatırsa
Göze göz dişe diş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?