Benim için zikir çeker misiniz?

Ben bir nişanlılık sürecinin sonuna geldim ve hayırlısını diliyorum. Maalesef anlaşamadık o kişiyle ve çevremdekiler bunu kabul etmedi. Kendime olan saygımdan bu işi sonlandırmak istedik hayırlısıyla ne kadar iyi insan da olsa çevrenin etkisi çok ve benim niyetimdeki evliliğe ters. Sünnet ve huzur üzeri başlayan bir yol maalesef ters yöne saptı ve ben bu süreçte hastalığım ve ruh sağlığımla zorlandım. O kadar yıprandım ki ayrılık kararı verdikten sonra vardır bir hayır diyip sakince günüme devam ettim, aylarca huzursuzluk ve hüzün içerisindeydim. Tabii Allahu alem rabbim bilir de çevrenin baskısı çok kulun rızası için yola girmek istemem.

İnsanın içini Allah bilir yine de beni okuttukları hocanın bid'i (sünnette olmayan) davranışlarını gördüm ve korkuyorum. adam karşı cins olmama rağmen odada onunla yalnız ilişki problemleri anlatmamı istedi ve yumurtalara bakıp insanların geleceği ile ilgili yorum yapıyormuş.

Ben görücü usulü hızlı nişanlandığımızı bilerek ona ne kadar güvensem de nikah kıymayı düğüne erteledim ancak ailem Allahtan kork biz senin nikahını kıydık sayıyoruz (?) diyip kabul etmiyorlar çünkü başta çok iyi anlaşarak kabul ettik. Barışmamız için konuşmaya götürecekler ancak ben kararlıyım, güven, huzur ve muhabbet yok. Ben Allahın razı olmayacağı huzursuz bir yuva kurmak istemiyorum.

Bana...

100x özgüven ve güç için ya kaviyy (c. c.)

100x cesaret için ya azîm (c. c.)

100x yolu & dilimi açmak için ya fettah (c. c.)

ve 100x Hz. Mûsa duası : "Rabbiş rahlî sadrî ve yessirlî emrî vehlul ugdatemmillisânî yefgahû kavlî" (kadınlar dikkat etsin bu zikir ayette geçiyor)

... zikrini çeker misiniz?

bunların birini veya daha çoğunu çektiğinizde beğeni atmayı ve bana dua veya motivasyon için tavsiyeniz varsa bunu yazabilirsiniz.

Okuyanlardan Allah razı olsun, umarım zorlandığınız bir yerde size de dua eden olur.

Ya kaviyy
Ya azîm
Ya fettah
Tüm esmaları okudum
Musa (a. s.) duası
Hepsini okudum (🫶🏻)
Okuyamadım ama Bir dua (🫶🏻)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
9 ay
Acaba diyorum nişanı insanlar ne der korkusuyla gereksiz uzattığımızdan dolayı mı böyle oldu? Gerçekten o olaydan sonra oldu ve biz herkesi karıştırmaya başladık günaha israfa girmeye başladık tartıştık falan. Allah affetsin uzaklaştırsın
Güncellemeler
9 ay
Doğrusu zaten giden gitmiştir hayırlısı. Keşke o yola hiç girmeseydik Allah yolunda güzel bir evliliğimiz olurdu
Benim için zikir çeker misiniz?