Kisa anlatacam..
1 senedir evliyim esimle cok mutluyuz cok sükür.. ah bir görümcem ben zaten kesinlikle konusmiyorum bazi olsylar oldu esimde sahitti ve beni tasdikledi.. görümcemde evli hamile Şu an.. ve piskolojiis cok bozuk hep kiyas ediyor sonra kötülüyor yaptiklarimi kendi yapamadigi icin.. neyse konusmiyoruz.. esime hep isi düserse yazar arar.. cok bencil biri.. yarin kayinvalidem memleketten geri dönecek İstanbul'a.. zaten iki gün önce esim görpmcemle tartisti görümcem yüzüne kapatti esimin.. esim dedigini yapmadi diye sonra esime demiski sende dayi olacaksin.. ne bicim bir dayisin dogmamis cocuk icin zaten onu hep bahane ediyor..
esim sinirlendi bugpn yine esime isi düstü yazdi ki yarin git annemi havaalanindan al.. esim sinirlenei destan yazdi.. sen bana emir vererek konusamasin sen dün yüzüme kapattin istedigini yapmadim diye senin ben kocan degilim yeter artik iyi geceler düzgün yaz ve yarin calisiyoruz zamanimiz yok…
yarin kiyamet kopacak annesi dicek ki esime ablan hamile yazik… ben iyi biliyorum onlqrin oynunu.. sizce biz haklimiyiz? Bide hamilese hamile dursun bi yerinde.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
haklisiniz. birakin surunsunler. yuz vermissiniz tepenize cikmis belli ki simarik zilli
Ayy evet ama esi simartamiyor o ypzden bize takmis kafayi… esi aptalin teki..
esimde bir holdingde ceo ona da catliyor
kiskaniyor belli ki. ben neler gordum kaynanasina damadini cinsellik olarak sunan mi dersin, huzur kacirmak icin surekli yalan dolan atan mi dersin, iyi gorunup arkasindan is ceviren mi dersin. o yuzden cok alisigim bunlara. eminim kocani kiskanmaktan oluyordur bak. eminim ya %10000
Tabiki kendi kardesini kiskaniyor.. yarin kayinvalidem esime tepkili olursa ne yapmaliyim? Yaziktir hamiledir falan altan al hep
Ayni seyleri diyor.. biktik artik.. benide kiskaniyor baya bi.. o yüzden konusmiyoruz
sen bankosun zaten ona gore abisini haketmiyosundur filan sacma sepet isler.
Tepkim nasil olmali onlara karsi?
ben olsam muhatap olmam. biseyim paylasmam. basklarima yaptigim yardimi iyiligi onlara fosterir ama. onlara hic yapmam.
Muhatsp asla olmuyorum tek esim oluyor bazi yerlerde
aile oldugu icin mecbur biraz. o kadar olur ama iste. kotu insanlar sonucta kendinizi koruyun
Haklısınız ama havalimanindaki kadının suçu ne? ;))
Yanan o oldu.. ama zaten görümcem anlatir o da esimi
Arar o hamile yaziktir yapma
Etme.. ee ona yazik bize degil mi?
Kadıncağızı havalimanindan almak lazım ve kimseye yazık değil. Gorumcenle aradaki sorun başka. Ceremesini annesi cekmemeli..
Kendisinin arabasi var sorun bide o benzinlere zam geldi ya.. esiminde benzin karti var esim ceo bir holding de.. bedava oldufugu icin aman aman benim benzinim gitmesin
ay haklısın tabiki acilen uzak durmaya ve eşini de uzak tutmaya bak bunlardan yuva yıkarlar valla Allah muhafaza hoşt be çatlak karılar
Hsahhahahhaha allahtan esim yani mantikli
Düsüne biliyor…
Beni sevmiyorlar zaten
iyy birak sevmesinler bunlardan gelen sevgiden ne olur. harbiden Allah'a şükür eşin iyiymiş Allah ayırmasın abla
Amin yarin kayinvalidem esime laf cakarsa tepki gösterirse yaziktir hamiledir derse ne
YapmaliIm?
size güvenerek mi hamile kalmış? üstelik bu kadının kocası yok mu? birde çalışıyormuşsunuz. onlara mı çalışıyorsunuz sanki her istedikleri hemen olacak. valla kendinizi sonuna kadar savunun sonucu ne olursa olsun yoksa varya bunlar sizin tepenize daha çok çıkar. Çok hamile gördük de kimseye bu şekil muamele edilmedi. kimse kusura bakmasın. ufak birşeyden çocuğu düşecek değil.
kayinvalidenizi almanizla hamilelik ne alaka onu çözemedim hâlâ KSBDHSMAK birde bayılsin isterse
Hshahaah aptallar.. kayinvalidem tabiki kizini savunacak.. her dedigine evet diyelim.. gercekten görümcem kücük hesap pesinde.. benzine zam geldi ya o yüzden esim alsin.. annesine farkli anlatacak vay efendim yazik hamile
Der.. yemin ediom kimseye eyvallahim yok
helal be yengeee... eniste olsam gurur duyardım valla hahayt KDBXHSNNS