Arkadaslar sizce hakli miyiz siz nasil davranirdiniz?

Kisa anlatacam..

1 senedir evliyim esimle cok mutluyuz cok sükür.. ah bir görümcem ben zaten kesinlikle konusmiyorum bazi olsylar oldu esimde sahitti ve beni tasdikledi.. görümcemde evli hamile Şu an.. ve piskolojiis cok bozuk hep kiyas ediyor sonra kötülüyor yaptiklarimi kendi yapamadigi icin.. neyse konusmiyoruz.. esime hep isi düserse yazar arar.. cok bencil biri.. yarin kayinvalidem memleketten geri dönecek İstanbul'a.. zaten iki gün önce esim görpmcemle tartisti görümcem yüzüne kapatti esimin.. esim dedigini yapmadi diye sonra esime demiski sende dayi olacaksin.. ne bicim bir dayisin dogmamis cocuk icin zaten onu hep bahane ediyor..

esim sinirlendi bugpn yine esime isi düstü yazdi ki yarin git annemi havaalanindan al.. esim sinirlenei destan yazdi.. sen bana emir vererek konusamasin sen dün yüzüme kapattin istedigini yapmadim diye senin ben kocan degilim yeter artik iyi geceler düzgün yaz ve yarin calisiyoruz zamanimiz yok…

yarin kiyamet kopacak annesi dicek ki esime ablan hamile yazik… ben iyi biliyorum onlqrin oynunu.. sizce biz haklimiyiz? Bide hamilese hamile dursun bi yerinde.

Arkadaslar sizce hakli miyiz siz nasil davranirdiniz?