Evlenmiş boşanmış kızı olan biri 2. evliliği niçin ister ilk kocası çalışmaz etmezmiş kızına bakmaz doktora götürmezmiş kızını hastayken ilaç almazmış benimle ilgili bu kız ama bana sığınmakmı istiyor yoksa ilgisimi var defalarca kalbini kırmama rağmen benle konuşuyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dul bi kadınla evlenmek istemiyorsan başdan soğukluk yap hic konuşma kadına boş boş umit verme sonra kendi üzülür belkit seviyorda olabilir sığınmakda olabilir
Ya evlenmem zaten küçük kızın babası kızını erkek değil diye sevmiyormuş babasının bakmadığı çocuğamı bakacam
Milletin yapıp ama bakmadığı çocuğa ben niye bakayım
Büyük konuşma hic bir zaman
Bakmak zorunda değilsin tabi ama kadınla da konuşmayı kes bence yoksa kadın daha cok umitlenecek aranıza mesafe koy senin icin
Öz babası hayatta kızını en son bebekken görmüş hastayken ilaç almazmış doktora götürmezmiş kızını 4 yaşındaki kızını görmeye gelmiyormuş erkek değil diye sevmiyormuş öyle adamın kızından ne hayır gelir
Kadın evlenmek ister hemen cünkü dul bi kadına kötü gözle bakılıyor ama sacmalık işte
Öyle adamın kızından ne hayır gelsin
Bak o adam yobaz cahilin tekki erkek cocuk istiyormuş ama bunun o kadınla o kücük kızın alakası yok
Daha görmeye gelmiyormuş erkek değil diye sevmiyormuş kızını banane kızdan diyormuş 4 yaşındaki kızı baba görmemiş baba kavramını bilmiyormuş evlensem beni babası yerinemi koyar
Hayır gelirmi gelmezmi onu Allah bilir, sen onun eğitirsen büyütürsen hayır gelir, ben ekmek yedim kapıda ihanet etmezdim böyle yetiştirisen şer gelmez hayır gelir
Babası yerine koymaz tabi ama bi abi olarak bi büyük olarak görür seni
O hiç baba görmemiş baba kavramını bilmiyormuş ben evlensem o küçük kızı bana babamı der babasımı bilir
Yetiştirme tarzınıza kalmış ama babası öyle diyede o kck kızı kötü görmek aptalıkdır cünkü herkes farklıdır
Bana abi dese kendi çocuğum olunca kardeşleri olunca onlar bana baba dese bu bana abi diyince dışlanmış olur mu
Sana ilaki baba demesine gerek yok amca abi diyebilir sana saygısı olsun yeter sonucta gercek babası değilsin baba demek sacma olur
Dışlanmış olmaz ama bu yine senin elinde onu ayırt etmiceksin kendi cocuklarından ne aliyorsan ona da alacan güzel söz sölüyorsan ona söyliceksin
Üvey diye ayrımcalık yapma, ona babasını aratırma
Baba gibi davranırsan sana da öyle yaklaşır zaten
Kız iyi biri olduğumu anladığımı içinmi seçti beni evleneceğim adamın benim kızımada iyi davranmalı diyordu
Evet öyle düşünebilir ama sana benden tavsiye kck kıza bakamicaksan onu ayırt edeceksn öbür cocuklarından evlenme ve kadına boş boş umit verme valla kalp kırma
Ya ailem elin çocuğuna bizmi bakacaz diyorlar istemiyorlar
Kız bana demişti beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya ciddi istediği içinmi annesinede bahsetmiş benden ama ailesinden gizli benle konuşuyor
orada mısın
Burdayım sen bu kadını seviyormusun?
Sonucta ailen bakmicak o kiza sen bakacaksın bide kendi annesi bakar o kıza
Ailen karşı cıkacak gibi bu duruma
Çocuğu istemiyorlar ben hiç evlenmedim daha ya ondan
Yaşıtlarınız aynımı
Anliyorum benim ailemde istemezdi çoğu insan istemez bu durumu ama evlenenler var ben bi adam biliyorum kadin evlenmis boşanmış bide kadının bi kızı vardı adam evlendi kadınla
Şimdi desem ki evlendim 2 yaşında kızım oldu ona bebek alsam diğerine almasam nolur
Ikisini al adaletli ol en doğrusu bu
Üvey olan kız üzülür
Ne aliyorsan onada al tabi kızada sor istiyormusun diye istemiyorsa almana gerek yok
Öz çocuğum olunca değersiz kalır diye düşünüyorum
Öz çocuğum olunca aynı değeri vermem bence zor olur
Iste sorun orada başliyor adaletli olursan sorun kalmaz her ikisinide aynı güzel sözleri aynı seyelri yaparsan sorun olmaz ama yok ben ayrımcalık yaparım dersen o kck kızı hem kalbi kırılır üzülür bide imrenirde benim babam yok bile hic bana bunu almadı gibi seyler düşünebilir
Iyi düşün iyi karar ver
Ya kıza aşık değilim ama acıyorum sadece
Niye acıyon Allahım ya kadın calışıyo ne var cocuguna bakiyor
Çalışamıyor ki işi yok uzun zamandır babası bakıyor
Babası var arkasında buna sükür bazıları daha zor durumda oluyorlar
Kimseye acımana gerek yok ailesi var
Sen de Huzur bulmuş demek ki sen neden bu kadınla evlenmek istemiyorsun peki neden sadece onunla seks yapıp
Seks gibi niyetim yok onunla kullanıp atma derdinde değilim ama bana aşıkmı yoksa sığınmayamı çalışıyor
Yani onunla seks yapmıyorum seviyorum onu ve evleninceye kadar dokunmayacak mısın diyorsun
Ya hayır niyetim seks yapıp atmak demiyorum bu kız bana aşıkmı yoksa sığınmayamı çalışıyor
Ben de diyorum ki bundan emin değilsen ve sen bu kadını seviyorsan neden bu kadınla beraber seks yaptın içine girdin ailesine girdin
Seks yapmadım ailesiylede tanışmadık
Ailesiyle tanış ailesinin içine gir bak bakalım sana muhtaç mı yoksa seni seviyor mu
Ailesinden gizli gizli benle konuşuyor
Kızma yüz yüze konuştunuz mu Buluştunuz mu
Aynı iş yerindeydik
Neden kızın kalbini kırıyorsun
Öyle
Kızın kalbini kırma dostum neden kızı üzüyorsun
İstemiyorsan yol ber ah alma
Anlamadığım şu bana karşı hislerimi var yoksa sığınmayamı çalışıyor bana
Onu tanıdıkça anlarsın
Ben dulla evlenmem falan demiştim genel olarak baya bozulmuş o lafıma
Nasıl bu kadar düşüncesizce bu kadar net söyleyebiliyorsunuz bu cümleleri anlamıyorum. Sende aynı durumda olabilirdin. Evlenmeyeceksen neden kadınla iletişimi sürdürüyorsun. Evlenip ayrılmış bir erkek olsa ve düşünceleri aklıma yatsa beni mutlu etse evlenirim yani ne bu milletteki tabu anlamıyorum.
Ya öyle değil tepkisini ölçmek istedim bu lafıma bozulduysa gerçekten seviyormu beni
Bunu burdan anlayamazsın bunu tanımadığın bir insana bile söylesen bozulur empati kur biraz
İyide ben zaten dulla evlenmem ki ben hiç evlenmedim daha napayım çocuğu olan kızı