Neden evli bir kadın mutsuzum deyip başka erkeler ile görüşür düşer kalkar ve eşinden ayrılmaz, ayrılmakta istemez. Konuşur dertleşirken kocam şöyle kocam böyle yapıyor der ve Çok ilginçtir ki evlerindede mutlu bir aile hayatı izlenimi vardır kocasının ruhu bile duymaz.
Evli kadının dert ortağı 2. koca arayışı nedendir?
Kadınların bu toplumda yaptığı her şeyin suç olarak görüldüğü, duygu, düşünce, e isteklerinin bastırıldığı bir ülke de yaşıyoruz ne yazık ki.. Evet böyle kadınlar var çok fazla çevrem de bir çok kere şahit oldum denk geldim, sormak istedim sizin sorunuzu da fakat vazgeçtim, çünkü dedim ki herkes yaşadığını bilir, yaşadığı acıyı sıkıntıyı çektiği çileyi bilir.. Hiç kimsenin içini yaşadıklarını bilmeden yargılamamayi öğrendim ben bu hayatta.. Mesela bir arkadaşım vardı, eşinden boşanmak istiyordu çünkü sürekli şiddet hakaret aşağılanmayla geçiyordu günleri, 3 çocuk büyütüp koca kahrı çekip o evi geçindirmeye çalışıyordu, vel hasıl bosanamadi ve birini sevdi ne yazikki toplum ve dinimiz açısından rezalet bir durum fakat buna sebep olanlar vardı, eşi tehdit etti, jandarmaya polise gitti arkasına düşülüp önemsenmedi babası annesi destek çıkmadı ve o kadın başka birini sevdi diye en suçlu kişi olarak damga yedi.. Şimdi bu sorunuza yönelik bakın nasıl bir hayat hikayesi çıktı.. Demek o ki kimsenin içini bilemeyiz arkadaşım, duyarım görürüm Allah hayırlısını doğrusunu versin der geçerim..
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ediyorum görüşünüze sonuna kadar katılıyorum bende hiç kimseye asla ön yargı ile yaklaşmak istemem dediğiniz gibi işin iç yüzünü acıyı çeken yaşayan biliyor. Fakat diğer taraftan bakıldığında kadının söylemleri ile topluma yakın çevreye gösterilen mutlu aile tablosu hatta eşinin bile mutsuzluktan haberdar olmayıp aksine çok mutluymuş gibi tavırlar sergilenmesi çok ilginç değil mi?
Bakın hoş bir tabir olmayacak ama bir o yolun yolcusu olan kadınlar var birde o yola zorla itilen kadınlar var.. Mesela o dediğiniz tarz kadınlardan şu sosyal medya pisliğinde fazlaca sayıları onlara sözüm yok kendini belli de ediyorlar.. Fakat benim bu bahsettiğim kadınlar kurtulmak istese bile zorla o batağa çekilip bogulmasini izleyenler ne yazık ki hataya itiyor kadınları. Boşanmak isteyen bir kadın ya öldürülüyor ya tehdit ediliyor, o kadın da o durumda tutunacak dal arıyor maalesef acı ama böyle ve gerçeğin ta kendisi.. Ve hepimiz insanız nefsi duygularımiz ve zaaflarımiz var bu duygulara dini ve toplum ahlakını gözetmeksizin hepimiz dusebiliriz bu hataya.. Bu kadınlar gozettigi halde itiliyor o çamur batağına. Özgür birakilsa bosanmasina izin verilse oda usule uygun hareket edecektir..
Görüşünüz yorumunuz için çok teşekkür ediyorum size sonuna kadar katılıyorum. Benim anlamaya çalıştığım şey biraz daha derinde ve bunu sanırım bizim anlamamız pek mümkün değil gibi görünüyor 😊
Ben teşekkür ederim.. Sizi anlıyorum ben anladım da, bizim toplumumuzda o sizin bahsettiğiniz kadınlar koca parasının rahatlığını bırakmak istemeyen ve istediği gibi de at koşturmak isteyen kadınlardır.. Sorunuza asıl Görüşüm budur...
Mutsuz insan bunu yapar. Yaptırana da bakmak gerekir.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlıyorum fakat evinde nasıl mutluymuş gibi rol yapabiliyor? Yoksa gerçekten mutluda farklı heyecanlar peşinde mi? Öyleyse kocasını neden kötüleyip evliliğinde mutsuz olduğunu söylüyor?
En İyi Cevaplar