var mıdır bu buhranın makul bir çaresi bu kardeşinize
flört ve yaşama sevimci üzerine tavsiye verebilecek kimse var mı...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30 yaşında lisans mezunu , çirkin ve sıska bir erkeğim. Benden küçükler bile evlenip yuva kurabiliyorken, ben kadınlar tarafından hep ret cevabı aldım , şimdi yüreğimde kıskançlık hayıflanma ve kadere sitem var. Aynada ne zaman suretini görsem beni kim sever diye bu durumu içerleyip üzülüyorum sahi sevgili dostlar ben ne yapacağım aileme evlenmek istediğimi söyledim lakin annem bile bana kız bakmıyor..
28 yaşında övünmek için demiyorum ama oldukça güzelim hala üniversite okuyorum etkinlikler programlar arkadaş bağı vs her şeyi yapıyorum ama sevgilim yok. Birak yürüyen bile yok huysuz aksi de değilim ama olmuyor. Geçen yine sordular bi muhabbette erkek arkadaşınmi diye yok dedim sevgilim yok felan kimse inanmadi. Sanıyorum herkes sevgilimin olduğunu düşünüp gelmiyor. Yok dediğim de inanamıyorum hayir neden yalan söyleyim ki yok diye man yak mi bunlar. İşin özü her şey nasip kısmet olmayınca olmuyor işte. Benim yaşıtlarımın çocukları ilkokula başladı be hey gidi hey bizde daha aday adayi bile yok
Önce senin kendine karşı özgüvenin olması gerekiyor sende özgüven sıfır özgüveni olmayan bir insan hayatta hiçbir şeyi başaramaz ölüden bir farkı olmaz hayatta onun için öncellikle kendine yetebilmen lazım özgüvenli bir insan olmak gerekiyor özgüven yoksa hayattan zevkte alamazsınız tatda alamazsınız doya doya hayatınızı yaşayamazsınız yaşarken bile bir ölüden farkınız olmaz onun için kendini toparla önce özgüven sahibi ol kendine inanıp güven eğer bunlar olursa herşeyin arkası gelir zaten eğer ezik olmatak kurtulmak istiyorsanız özgüven şart olmadan olmaz
Cevap
1Cevap
Cok siskaysan kilo al ve spor yap, yuzun cirkinse dolgu ve botox yaptir eger hic param yok diyorsan gecmis olsun
pöff, bende tip var yine beğenmiyor bu yaratıklar, bunların derdi başka şeyler.
Yani yüzünü bilmiyorum ama modaya uymayı dene kendini baştan yap
Kendinde bir şeyleri değiştir. Bilgi birikim konusunda insanlarla konuşabilecek şeylerin olsun.
Sen üreme zaten asaglık kompleksinle kadının da çocuğun da ömrünü tüketir yersin ıy ezik erkekler sizi ya nefret edilesisiniz
nasıl yani niye öyle dedin
Kendine guven yok.
nasıl güvwnwbik4im li kendime
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?