Kişilik & Karakter Nasıl mülayim olmaktan kurtulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana hep mülayimsin falan diyorlar. Ben mülayim olmak istemiyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan? Güncellemeler+1 yıl Öyle yapacağım. İlk iş bir diyetisyen bulup iştahımı açmak. Sonra diyet ve spor. Yiyecez art8k Nasıl mülayim olmaktan kurtulabilirim? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hellboy62 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Spor yap vücut geliştirme 3 sene sonra canevar olursun 1 57 Yorumla Soran +1 yıl Evet benim de aklıma geliyor. Vücut geliştirenler gerçekten p*c gibi duruyorlar Yorumla Hellboy62 +1 yıl Te allahim özgüvenin gelir zehir gibi güçlü olursun Yorumla Soran +1 yıl Neden te ALLAH'ım yazdın? Yorumla Hellboy62 +1 yıl P* c gibi duruyorlar dedin bende spor yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Buradaki p*clik kötü anlamda değil. Yani canavar gibi duruyorlar Yorumla Soran +1 yıl Sporla ilgili sormak istediklerim var. Ekleyeyim mi? Yorumla Hellboy62 +1 yıl Onu anladım zaten babayigit Yorumla Hellboy62 +1 yıl Sor burdan Yorumla Soran +1 yıl Pala Abi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Benim boy 172 kilo 58 Yorumla Soran +1 yıl Ben 82 olmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Yorumla Hellboy62 +1 yıl Hiç spor yaptinmi eskiden yaşın kac Yorumla Hellboy62 +1 yıl İştahın nasıl beslenme durumun maddi durumun nasil Yorumla Soran +1 yıl Evet yaptım. Önceden 49kg idim. Bir sene önce 2.5 ay spora gittim 58 oldum Yorumla Soran +1 yıl Eylülde 24 olacağım Yorumla Hellboy62 +1 yıl Maddi durumun nasil Yorumla Soran +1 yıl Üni öğrencisiyim. Elektrik Elektronik mihendisliği okuyorum Yorumla Soran +1 yıl Kirada kalıyorum 4k kiraya gidiyor Yorumla Hellboy62 +1 yıl Kardeşim günde 500 Gr pilav en azda 500 gr tavuk yemen lazım Yorumla Hellboy62 +1 yıl Bunlardan başka ara öğün ne olursa götür Yorumla Hellboy62 +1 yıl Spordaki abilerine söyle sana hareketleri gostersin Yorumla Soran +1 yıl Bimden bazen tavuk bazen ise tavuk döner alıyorum. İşe yarar mı? Yorumla Soran +1 yıl Bir de nasıl 500 Gr olduğunu ölçebilirim? Yorumla Hellboy62 +1 yıl 1. gunLeg extension 2x15Squat 5x8-8-8-6-6Split squad 4x8Leg extension 5x8Leg curl 4x8Stiff deadlift 4x82. gunIncline press 5x8Bench press 4x8Dumbel bench 4x8Cable fly 4x10Barbell curl 4x8Z bar curl 4x8Dumbbell curl 4x8Hummer curl 4x83. gun Lat pull-down 4x8Side grip lat pull-down 4x8Cable s. row 4x8Dumbbell row 5x8Lat push down 4x104. gun Dumbbell press 5x8Military press 4x8Lateral raise 5x8Bent over lateral 4x8Face pulley 3x10Push down 4x8One arm triceps 4x8Lying triceps z bar 4x8Rope push down 4x8 Yorumla Hellboy62 +1 yıl Bu sana program youtubeden bak hareketlere bak isimleri yabancı olarak yaz 2 ayda öğrenirsin hepsini Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah kral. Bir de şu yemeklerin ölçeklerini nasıl ölçebilirim? Onu da söylesen harika olur Yorumla Hellboy62 +1 yıl Hassas terazi al Yorumla Soran +1 yıl Onunla ölçülür mü ki? Yorumla Hellboy62 +1 yıl Tabiki herkes öyle yapıyor Yorumla Hellboy62 +1 yıl İştahın nasil Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır. Çok teşekkürler. Seni ekliyorum, ileride yine sormak istediğim şeyler olabilir çünkü Yorumla Soran +1 yıl İştahım pek yok ne yazık ki Yorumla Hellboy62 +1 yıl Sporda biraz açılır ama sen genede bir diyetisyen git aynen şunu de benim kolum bacağım dotum büyümesini istiyorum 99 kg olmak istiyorum de Yorumla Hellboy62 +1 yıl Utanma sakın derken Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır da diyetisyen çok para istiyor ya Yorumla Hellboy62 +1 yıl Devlete git Yorumla Soran +1 yıl Ama yine de gidecem bıktım bu hayattan. Ben mülayim değilim arkadaş, o kadar! Yorumla Hellboy62 +1 yıl Tahlil yapsın deki ben ayı gibi olmak istiyorum Yorumla Hellboy62 +1 yıl Dediklerimi yaparsan 1 senede kendini taniyamazsin 3 senede vucutun iyi olur herkes spor yaptığını anlar Yorumla Soran +1 yıl Yapacam reis. Diyetisyen spor ne varsa alayını yapacam Yorumla Soran +1 yıl Bu hayat böyle gitmez Yorumla Hellboy62 +1 yıl Daha gençsin 30 yaşında vurduğunu öldürürsün Yorumla Soran +1 yıl Hadi inşallah. Bu saatten sonra beni kimse tutamaz. Tabi bu işler için biraz para olsaydı iyiydi de daha bakacaz bir çaresine Yorumla Hellboy62 +1 yıl Ailenin durumu nasıl Yorumla Soran +1 yıl Babam emekli annem ev hanımı. Evin tek çocuğuyum fakat emeklinin durumu ortada Yorumla Hellboy62 +1 yıl Aynen kardeşim okul ne zaman bitiyor Yorumla Soran +1 yıl Seneye son inşallah Yorumla Hellboy62 +1 yıl Spora başla ihmal etme ilk bir ay 40 dk sonra 1 saat 6 aydan sonra 1.15 hep Yorumla Soran +1 yıl Bu süreler ne? Yani ne için 40 dk falan Yorumla Hellboy62 +1 yıl Sporun ilk ayı Süresi 40 dk birinci aydan sonra 1 saat ,6 aydan sonra bir saat 15 dk Yorumla Soran +1 yıl Ben geçer sefer spora gittiğimde tüm hareketleri yapana kadar 2 saat geçiyordu. Yetişmeye bilirim 40 dk ya Yorumla Hellboy62 +1 yıl 2 saat olmaz harcadın kolariyi çok olur maddi durumun olması lazimki kırmızı etini yiyesin balık yiyesin kuruyemiş protein ne varsa sebzede sen 40 dk yap beni dinle spordan sonra çok yemek ye Yorumla Soran +1 yıl Hmm spor yapma süremizle yaktığımız kalori doğru orantılı demek Yorumla Hellboy62 +1 yıl Tabiki önemli beslenme bu işin %60 Yorumla Soran +1 yıl Evet ve beslenme için de biraz para gerekiyor. Fakirliğin gözü çıksın 😞 Yorumla Hellboy62 +1 yıl Olsun üzülme sen yarışmacı değilsin ne bulursan ye Yorumla Hellboy62 +1 yıl Kusana kadar ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spor yap vücut geliştirme 3 sene sonra canevar olursun
Evet benim de aklıma geliyor. Vücut geliştirenler gerçekten p*c gibi duruyorlar
Te allahim özgüvenin gelir zehir gibi güçlü olursun
Neden te ALLAH'ım yazdın?
P* c gibi duruyorlar dedin bende spor yapıyorum
Buradaki p*clik kötü anlamda değil. Yani canavar gibi duruyorlar
Sporla ilgili sormak istediklerim var. Ekleyeyim mi?
Onu anladım zaten babayigit
Sor burdan
Pala Abi 😅
Benim boy 172 kilo 58
Ben 82 olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Hiç spor yaptinmi eskiden yaşın kac
İştahın nasıl beslenme durumun maddi durumun nasil
Evet yaptım. Önceden 49kg idim. Bir sene önce 2.5 ay spora gittim 58 oldum
Eylülde 24 olacağım
Maddi durumun nasil
Üni öğrencisiyim. Elektrik Elektronik mihendisliği okuyorum
Kirada kalıyorum 4k kiraya gidiyor
Kardeşim günde 500 Gr pilav en azda 500 gr tavuk yemen lazım
Bunlardan başka ara öğün ne olursa götür
Spordaki abilerine söyle sana hareketleri gostersin
Bimden bazen tavuk bazen ise tavuk döner alıyorum. İşe yarar mı?
Bir de nasıl 500 Gr olduğunu ölçebilirim?
1. gun
Leg extension 2x15
Squat 5x8-8-8-6-6
Split squad 4x8
Leg extension 5x8
Leg curl 4x8
Stiff deadlift 4x8
2. gun
Incline press 5x8
Bench press 4x8
Dumbel bench 4x8
Cable fly 4x10
Barbell curl 4x8
Z bar curl 4x8
Dumbbell curl 4x8
Hummer curl 4x8
3. gun
Lat pull-down 4x8
Side grip lat pull-down 4x8
Cable s. row 4x8
Dumbbell row 5x8
Lat push down 4x10
4. gun
Dumbbell press 5x8
Military press 4x8
Lateral raise 5x8
Bent over lateral 4x8
Face pulley 3x10
Push down 4x8
One arm triceps 4x8
Lying triceps z bar 4x8
Rope push down 4x8
Bu sana program youtubeden bak hareketlere bak isimleri yabancı olarak yaz 2 ayda öğrenirsin hepsini
Eyvallah kral. Bir de şu yemeklerin ölçeklerini nasıl ölçebilirim? Onu da söylesen harika olur
Hassas terazi al
Onunla ölçülür mü ki?
Tabiki herkes öyle yapıyor
İştahın nasil
Tamamdır. Çok teşekkürler. Seni ekliyorum, ileride yine sormak istediğim şeyler olabilir çünkü
İştahım pek yok ne yazık ki
Sporda biraz açılır ama sen genede bir diyetisyen git aynen şunu de benim kolum bacağım dotum büyümesini istiyorum 99 kg olmak istiyorum de
Utanma sakın derken
Tamamdır da diyetisyen çok para istiyor ya
Devlete git
Ama yine de gidecem bıktım bu hayattan. Ben mülayim değilim arkadaş, o kadar!
Tahlil yapsın deki ben ayı gibi olmak istiyorum
Dediklerimi yaparsan 1 senede kendini taniyamazsin 3 senede vucutun iyi olur herkes spor yaptığını anlar
Yapacam reis. Diyetisyen spor ne varsa alayını yapacam
Bu hayat böyle gitmez
Daha gençsin 30 yaşında vurduğunu öldürürsün
Hadi inşallah. Bu saatten sonra beni kimse tutamaz. Tabi bu işler için biraz para olsaydı iyiydi de daha bakacaz bir çaresine
Ailenin durumu nasıl
Babam emekli annem ev hanımı. Evin tek çocuğuyum fakat emeklinin durumu ortada
Aynen kardeşim okul ne zaman bitiyor
Seneye son inşallah
Spora başla ihmal etme ilk bir ay 40 dk sonra 1 saat 6 aydan sonra 1.15 hep
Bu süreler ne? Yani ne için 40 dk falan
Sporun ilk ayı Süresi 40 dk birinci aydan sonra 1 saat ,6 aydan sonra bir saat 15 dk
Ben geçer sefer spora gittiğimde tüm hareketleri yapana kadar 2 saat geçiyordu. Yetişmeye bilirim 40 dk ya
2 saat olmaz harcadın kolariyi çok olur maddi durumun olması lazimki kırmızı etini yiyesin balık yiyesin kuruyemiş protein ne varsa sebzede sen 40 dk yap beni dinle spordan sonra çok yemek ye
Hmm spor yapma süremizle yaktığımız kalori doğru orantılı demek
Tabiki önemli beslenme bu işin %60
Evet ve beslenme için de biraz para gerekiyor. Fakirliğin gözü çıksın 😞
Olsun üzülme sen yarışmacı değilsin ne bulursan ye
Kusana kadar ye
bu senin elinde degil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!