Kız arkadaşımın memnuniyetsiz tavırları can sıkıyor , onunla 4 yıla yakın beraberiz fakat bir hediye dahi alırken acaba beğenecek mi beğenmeyecek mi korkusu olabiliyor sebebi daha önceden aldığım hediyeler , insan hediye ye laf söyler mi hakaret eder mi? İnanın artık konuşurken dahi yanlış anlar mı anlamaz mı diye korkar oldum … en son annesi de evde iken ziyaretine gitmiştim çiçek dahi almadım sebebi ise onlara da bişey söyler düşüncesi … ben onu çok sevdim ama nişan öncesi beni düşündürüyor …
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
4 yıldır sevgilisiniz ve sevgiliniz sizden şaşırtıcı şeyler mi bekliyor? o zaman kızı karşınıza alın, gözlerinin içine bakın ve derin bir nefes alın. ardından konuya girin "ben seni değil, babanı seviyorum."
o kızla 4 yıldır sevgili olman büyük hata bu arada alınan hediyeye laf edilmesi falan, bence kızı çok şımartmışsın
Tam tersine o bir sene doğum günü hediyesi alırsam aynı tarz olmayacak bir üst segement e çıkmam gerekecek … en son aldığım hediye ye “ bula bula onu mu buldun “ demesi bardağı son taşıran damla oldu … oysa bana bir gömlek aldı uçları uzundu gittim terziye kestirdim giydim ben Ona teşekkür ettim düşünmesi yeterdi ama işte … Rabbim vicdan versin …
Size katılıyorum ☝️ benim çok üstüne düşmem yüzünden oldu
Birak. Bu kadinla omur geçmez
Bi de sürekli başkalarının ilişkilerini kıyaslaması can sıkıyor genellikle maddi şeyler … yaptıkları …
Ne gibi mesela? Bir ornek verir misin
Mesela rezidans ta yapılan evlilik teklifleri , söz nişan da yapılan takılar , arabalar gibi … kendisi il dışında biz ayda iki kez buluşuyorduk oradaki çiftlerin yaşamını kıyaslıyor …
Rezidansta kalacak durumun var mi?
ya da dugunde ne yapabilirsin?
simdi anlayacağız
Evlenmeden önce rezidansta kalır mı Ona sorun? Uygun mu? Ona sormak gerekli hepsini … tabiki de hayır diyecek , 2. si düğün normal çok gösterişe kaçmadan kokteyl tarzı kır düğünü … siz neyi anlayacaksınız? Bu kız set istedi tamam dedim , beğendiğini söyle burdan alayım dedim yoksa gelip beraber alırız dedim … burada bir sürü kuyumcu gezdim onun istediği tarz da bulamadım fotolarını attım ona benzer bana diyor ki “ sen ucuzlarına baktığın için bulamadın “ bu kadar da olur mu siz söyleyin?
ne kadarlık set baktınız? Bazi erkekler bir sey yapmak istemiyor mesela. Düğün sevmiyorsaniz kokteyl mantikli. Ev yoksa kiraya evlenecekseniz eğer set + bilezik yapmalisiniz. Evin esyalarida örnek veriyorum perdeyi sen al haliyi o alsin. Tv yi sen al buzdolabini o alsin. Yatak odasını sen al oturma odasini o alsin vs vs. Lakin tek basina set coook yetersiz ev yok ise. He tabi seviyorsa aramaz taki falan
Ev falan hersey var çok şükür , mesele onun yaklaşımı ve kabaca konuşmaları … saygısızca insanı asagılaması … tartısma anı can yakıcı cümleleri , arabasını kullandım yeri geldi bana diyor ; o kadar arabama bindin bir koku dahi almadın “ oysa Ona almıştım , aldığım zaman da sosyal medyasından paylaşmasını biliyordu … iki kardesı ile de kavga etti onlar dahi evden ayrıldı tam olarak bilmiyorum 🤷♂️ neler geçti belki de onlara da saygısızca can yakıcı konuşmalar yaptı …
Setin ne kadarı önemli değil ona dedim/ eğer burdan bulamaz isem beğendiğin hangisi ise gelip beraber bakıp alalım /
evlenme bu kizla
Sabrettim ama bi de şunu gördüm can çıkar huy çıkmaz , bi de sorsan ben bişey istemedim ki demesi var … bu arada teşekkür ediyorum yorumlarınız için 😌
Bak daha evlenmeden böyle yapiyo. Aklinda soru isaretleri var. Lakin sen hayatta ayrılamazsin. Ayrilicam desen senden ozur dileyecek yapmayacağım diyecek/ sen ayrilinca cok uzuluceksin
Yok o özür falan dilemez , o kadar hakaret etti dünyevi şeyler için bi kere özür dilemedi , hani sinirlendim kalbini kırdım canını yaktım kusura bakma falan olmadı … olsaydı zaten bu hale gelmezdi …
o zaman bırak. Ondan sana hayır yok dostum
İşte rabbim merhamet versin … ben onun bana yaptığı iyilikleri unutmadığım için ağzımdan saygısızca hiçbişey çıkmadı ama o aynı tabaktan aynı çataldan yemek yediği “ sevgilim canım “ dediği insana aşağılayıcı hakaretler etti … rabbime havale ettim …
ne gibi? kufur mu
Rencide edici sözler , asagılama mesela , konuşurken b*k kelimesini çok kullanması , tartışma anı “ senin çapın ne gibi “ konuşmaları , yer yer küfür e yakın olanlar da var … kendimi çok zor tuttum gerçekten bak asıl patlamayı ben yaşayacaktım
eee naptınız şimdi
Bitti …
Hayırlısı olsun. Isyan etmedi mi senin ki? Uzulmediniz mi?
Sana böyle davranan birisi isyan eder mi?
boş ver onu. Basini yakarsin
Aynen öyle rabbim iyi huylu , tatlı dilli insanlar nasip etsin…
Aynen salla
Öyle insanla hayat geçmez
Haklısınız bugun böyle olan yarın neler yapmaz …