İnstagramda takipleşiyoruz bütün hikayelerime bakıyor ama bir şey yapmıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bir şey yapmaz çünki yanlış anlarsın filan gibi sorun hissediyordur belki terslersin filan diye çekingen olunca zor olur yazması da ama en azından sen yazmayı denesen belki karşılık gelir yani. Yazmaması boş olduğu anlamına gelmez vardır herhangi bir problemi yani ya da yüz yüze görüşün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi düşüncem seni etkilemek istemem fakat burada yanlış var sanırım. Sosyal medyada çekinen bir insan yuz yüze görüşmeyi göze alamayan bir yapiya sahiptir. bu bazan evli bir insanla karşı karşıya olduğun anlamina gelir. bazanda gerçekten iki kelimeyi yan yana söyleyemez bir yapida fakat yaziya gelince döktüren bir taraf lada karşı karşıya geldiğinin işareti olabilir. Fakat siklik la yakin cevrende olan fakat sana yanaşmayan akraban da olabilir. fikrimi sorarsan uzak dur büyük ihtimal le bu çok yakinin
00 Yorumla
+1 yıl"O erkek olduğu için o yazmalı" yazmışsın yorumlara. Söylenecek bir şey kalmıyor. Geçmiş olsun. Bir bardak su iç o ERKEĞİN üstüne. Onu kaybettin. Başka kızlarla sevgili olacak. Sende bir simp olarak kalacaksın. Hayatın boyunca hiç sevgilin olmayacak böyle devam edersen.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman şımarır
- +1 yıl
Ne alaka?
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇekingen olduğunu düşünüyorsun belki de sende yazabilirsin bu kadar gurur yapmana gerek yok.
Belki de sen sınır ve duvar örüyorsun farkında olmadan, o da ona nazaran ayna tutuyordur sana herhalde istemiyor falan diye.
09 Yorumla
Soran+1 yılİlk ben istek attım ilk ben resmini beğendim daha ne yapıyım heralde beni sevmiyor
- +1 yıl
Sadece sosyal medya dan mı oluyor bu? Dışarıdan tanışmıyorsunuz değil mi?
Soran+1 yılDışardan kendi ilgi gösteriyordu bakıyordu
Soran+1 yılSınıftan biliyorum
- +1 yıl
Yüz yüze iken nasılsın, ilgileniyor musun, sorular soruyor musun ona? Aranızdaki etkileşim nasıl, bu çok önemli.
Soran+1 yılHiç konuşmadık sadece bakışma
- +1 yıl
Seninle iletişime geçmiyor ise boş ver, hiç umurunda olmasın. Kendini komple çek gelecek o sana hiç bir şekilde bakma. Gelmiyorsa da çeksin gitsin bırak.
Soran+1 yılAynen kendin bilir
Soran+1 yılKendi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
68Cevap
+1 yılCok kolay degil mi? "Selam merhaba, Seni begeniyorum acaba seninde bana karsi ilgin varsa tanisalim mi?" bunu yazmani engelleyen sey nedir?
07 Yorumla
Soran+1 yılO erkek olduğu için o yazmalı
- +1 yıl
Sacmalik Bu cinsiyetci bakis acisi Türkiye'de oldugu müddetce Kadin-Erkek iliskileri hic bir zaman normal olmayacak. Ne demek yahu "Erkek oldugu icin o yazmali" böyle birsey var mi? Hoslanan sensin ama Erkek oldugu icin sihirli küresine bakip kimin ondan hoslandigini bulup ona Erkek yazacak! neden cünkü o erkek gercekten komiksiniz.
Soran+1 yılO zaman şımarır
Soran+1 yıl@Milabeni yo ben şımarmam yazsa severim
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. "Ne bakion hikayelerime oglum? Bi daha bakarsan seni herkesin onunde rencide ederim" diye yaz ona. Bu onu rahatlatacaktir ve kendini sana daha rahat ifade edecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he ondan sonra beni takipten çıksın
buluşmaya çagır nedir senden çektigim bi açılamadın bana başlarım yapacagın işe yeter aa de yapış dudaklarına :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMal mıyım böyle bir şey yapacak
+1 yılÖncelikle kendini ona hissettir daha sonra artık yavaştan radarına girmeye başla olduğu yerlerden geç onun attığı tarz story ve postlar atmaya başla gülerek ve anlık bi bakışla yanından geç artık o da reddedilme korkusunu yenip beni istiyor düşüncesine girdiğinde zaten sana yazacaktır
00 Yorumla
+1 yılBasit olanı yap ve yaz. kurtulun bu ilk o yazsın triplerinden belki de hayatını o kadar güzelleştirecek biridir bu fırsatı kendine ver ona değil
06 Yorumla
Soran+1 yılSen atar mısın birini sevsen
- +1 yıl
Çok yoğun yaşamam lazım
Soran+1 yılBenim de o kadar yoğun değil
- +1 yıl
O zaman biraz daha zamana bırak
Soran+1 yılO beni sevse ben onu beni sevdiğinden daha çok severim onu
- +1 yıl
Ne güzel
Bir şey yapmamasından kastınız nedir artık onu tanımaya çalışın neleri sever nelerden hoşlanır tesadüfler yaratmaya çalışın onlar böyle hani denk gelmiş gibi hakkındace para toplayıp sonra yola çıkın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Çek kolundan bir op cesareti gelsin sevgilin el degmemis sıfır kilometre gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de sıfır kilometreyim ona bakarsan kimseyi öpmedim
Knk aşırı utanan bir erkekse bakmadan kaç ama adım atarsan hemen koşarsa bak aksi takdirdd arkana bakmadan kaç derim..
027 Yorumla- +1 yıl
Sınav senem tamam mı bir çocuk var aynı ortam vs çocuk aşırı utangaç anlamaya çalışıyorm bakıyor ama kaçırmıyor. Bende bişeyler yaptım eli ayağına dolaştı. Adım atıyorum değişik değişik haller bakacağım bir tipte değil. Sırf gururunu kırmamak için herşeyi yaptım söylemedi baktı sadece. Belli ediyorsan arkasında duracaksın kardeşim. Onda o delikanlılık yoksa bende var. Cidden çok sıkmıştı beni hem ilgi çekmeye çalışıyor zerre umrumda değil tip veya yaptığı aktiviteler başarılı biri olması etkilemişti. Ama bu erkeklerdeki zeka seviyesini anlama kabiliyetini anlamış değilim. Entelektüel insanlara bakıcam artık..
- +1 yıl
@kadirsins e olayı bilmeden yargılıyorsun süs olsun diye mi anlatmadı
- +1 yıl
Eyw saol @Mrtol1453
- +1 yıl
Çocuk iyi biri ve ben diğer insanlar gibi tipleri yargılayan biri değilim. Önü açık biri ama kültürümüz uyuşmazdı bide aynı ortamda bulunduğumuz için ilişkiye bakış açısını vs biliyorum bende gönül eğlendirilecek bir insan değilim ilerleyen zamanda ciddi bir ilişki istiyorum. Fakat o olgunlukta değil yoksa iyi bir insan. O kadar başarılı olup utanması ileride çok sıkıntı açar başına. Kafamız uymuyor ama az çok benle iletişimi oldu. Ama o herkes gibi davrandı ilgi çekmeye çalıştı takipten çıktı beni takipte bıraktı. Ondan sonra normal iletişimi dahi bıraktı. Arkadaş olarak yanaşabilirdi ne bileyim Allah yardımcısı olsun. Çünkü kalbini illa birisi inciticek ve gerçekleri tecrübe edicek. Benim tavsiyem korkma utanma söyle canın yanacaksa yansın. En azından tecrübe olur özgüvenin artar. Kendini geliştirirsin. Keşke her şey kalp kıramadan olabilseydi. Mesela o baksa bana o kadar detaylı düşünebilecek bir insan olduğumu anlamaz. Her kız aynı değildir. Git konus. En iyisi arkadasca yaklasmaktır uzatmadan ama.
- +1 yıl
gıyamam sen en güzelini yapmışsın ciddi bi ilişki düşünüyorsan gönül eğlendirecek birilerini aklından bile geçirme zâten tavsiyelerin çok güzel bende utangaçımda utangaçlığın özgüvenle pek bağı yok bence özgüvenim yüksek tanıdıktan sonra aklı başında olan bi kız benim gibi temiz masum birini zâten reddetmez bunu biliyorum kendimi övmek gibi bi derdim yok yanlış anlama hani zaten her ne kadar benim için önemli olmasada karşı cins tarafından çok beğenilen güzel bulunan bi yüzüm güçlü ve fit bi fiziğim var özgüvensiz değilim ama utangaçım çekingenim :p sevmektende korkuyorum diyebilirim birini tanımak istediğim zaman ben onun huylarını beğenmesemde o beni çok beğeniyor sonra platonik aşık oluyor ben ne kadar arkadaşca yaklaşsamda benim sevgi dolu biri oluşumdan dolayı etkileniyor umutlanıyor herhalde ben kimseyi umut verip bırakmış gibi olmak kimseyi böyle bir şey için üzmek istemiyorum o yüzden çekiniyorum aslında
- +1 yıl
@Mrtol1453 olayı bilmeden mi yargılıyorum? yargılayacak bir cümle kullanmadım bu kanıya nasıl vardın bilmiyorum ama olay gayet açık ve orta da zaten, burada benim tekrar tekrar anlatmama gerek yok ama anlamadığın besbelli kızın demek istediği yani her türlü adım atsa da atmasa da utangaç erkeklerden kaç diyor bende burada soruya verilen çelişkili cevaba karşı fikir belirttim yargılamak benim ne haddime? ayrıca sana karşı da fikirimi belirtiyorum, sözde utangaç olduğunu, kendini övmediğini söylüyorsun ama bu palavraları geç, bi kere sen yüzü güzel ve fit birisi isen zaten senin kızlara karşı utangaç olma olasılığın binde bir, bu özelliklere sahip birisi utangaç olamaz çünkü kızlar her türlü sana yürüyor olması lazım yürümese bile yüzün güzel ve fitsen zaten utangaçlık kalmaz özgüven tavan yapar, burada karşı cinse uzun satırlar yazan birisi reelde de kızlara karşı hislerini açık açık belirtir ama bu da yeni moda olmuş artık yeni yürüme taktiği gibi bişey yüzün güzel fitsin yakışıklısın alttan alttan veriyorsun kıza marifetlerini yemezler koçum geç bu utangaç ayakları, bak işine gelince nasıl da güzel güzel konuşuyorsun elin yabancısıyla
- +1 yıl
profilime ya da instagramıma baktıktan sonra konuşsan oluy mi sizin gibi yüzünü bile görmediğin hiç tanımadığım kızlara yürüyecek değilim hani zaten karşı cins bana kur yapıyor ben onlara açılmaktan utanmama gerek kalmıyor özgüven sorunu olmadanda utangaç olunabildiğini göstermek için kendimden birazcık bahsettim hani kendimle ilgili palavra söylecek değilim vücudumunda fotoğrafı var gidip bakarsın hani benim senin yargıladığını söyleme sebebim kızın neler yaşadığını bilmeden tuhaf diyerek laf atmaya başlamandı ayrıca burada uzun satırlar yazarken utangaç kimse utanmaz hani azıcık mantık lütfen herkes yoklukta değil herkes abaza değil insanları kendi kafanıza göre yorumlayıp saçmasapan damgalar yapıştırmayın
- +1 yıl
@bluelexa pişt bakbi az önce aldığım bilgiye göre alttan alttan sana yürüyormuşum ben şimdi farkettim senin haberin var mı halbuki sadece senin bana verdiğin tavsiyelere cevaben sadece özgüven sorunum olmadan utangaç olduğumu anlatmak istemiştim ama ne hikmetse yüzünğ bile görmeden adını bile bilmeden sana yürümüş olmuşum hakkını helal et
- +1 yıl
@Mrtol1453 yürüdüğümü nereden biliyorsun kardeşim hani kanıt var mı elinde? bana ne senin profilinden vücudundan? benim kıza karşı laf attığım felan yok hala yanlış anlıyorsun, utangaç birisi ne yapsa zaten kız kaçıyor bu utangaçlar ne yapsın o zaman kıza karşı? hani söylesinde o zaman utangaçlar ona göre adım atsın. Utangaç kimse utanır kardeşim eğer ismi cismi belliyse uzun satırları geç bişey dahi yazamaz burada. Tc de yaşıyorruz azgınlıkta, sapkınlıkta ve yoklukta yüksek oranda olan bir ülke, bütün erkekler aynı diyemem ama seni de kimse bilemez genel kısmın içinde (yoklukta azgınlıkta) olup olmadığını. Biz utangaç erkeklerin kızlara karşı utangaç yaklaşımından bahsediyoruz, senin elbette başka utangaçlıkların olabilir ama buradaki konuyla alakası olmayan şeylerden bahsedip bana sallıyorsun... e sen bana sallarsan bende sana sallarım. Burada kimin ne niyetle girdiğini kimse bilemez belki de sen şu anda kıza karşı kur yapıyorsun? bilemeyiz...
- +1 yıl
boş ver empati kuramıyor yazdığı yargılandığı yetmiyor. Fitmiş gayet güzel bir kızım çocuk benden çirkin olduğu halde onu düşündüğümü belirtiyorum. Ki benim hayatımda çirkin diye bir tabir yoktur insan insandır çevreme göre bana çirkin duran birisi olduğunu söylediler ben fark edersen utandığı için ona adım attığımı ve hiç bişekilde dönmediğini belirttim bakmakla yetindi ilgi çekmekle adam akıllı konusmadı her adımımda artık en son baktığında görmezden geldim. Yani bu yüzden kaç dedim gayet mantıklı ve tecrübeli bir cevaptı arkasında da duruyorum. Hayatında belirsiz bir ilişki yaşamak istemiyorsan çelişkilerde boğulmak istemiyorsan aşırı utanan tiplerden uzak duracaksın.
- +1 yıl
@Mrtol1453 lan geç bu ayakları kim bilir içinden neler geçiyor kıza bir de iyi niyetle yaklaşma caban yok muuu
- +1 yıl
Sorulmayan şeye nasıl cevap veriyim manyak git oku yazılanları beynini nere koyduysan onuda al gel onsuz olunca böyle saçma sapan bi yorum yapıyorsun demekki it herif görmediğim tanımadığım bi kıza niden yaklaşmaya çalişiyim konu açıldı insan gibi konuşuyoruz hani zaten kör olmasan birilerinin peşinden koşmayacak bi dış görünüşüm olduğunu görürsün gözde nizam var hani
- +1 yıl
Bi kıza tokalaşmak için bile dokunmayacak kadar namuslu birini öyle sapıkların yerine koyuyorsunya ben sana ne diyim tanısan utanırdın kız bile öyle mânâ yüklememiş Allah aşkına aklınızı uçkurunuzdan alıp biraz başınıza alın ben kadın meraklısı değilim uygunsuz bi niyetim olsa bunu görmediğim bi kıza karşı sanaldan yapmam hani dimi cidden ayıpya karşı cinsle adam akıllı konuşmamızdan bile fesatlık çıkarıyorsunuz cidden yazık
- +1 yıl
@Mrtol1453 lan bana diyorsun ki en başta yargılıyorsun hani nerede yargılamaaaa siz kamera şakası felan mısınız ya lafı nerden anlayıp nereye getiriyorsun, git o mükemmel kıvrak zekanı başka şeylere harca çünkü bana harcarken sana geri kalanı yetmeyebilir.. saçlarından tipin gözükmüyor bir kere, gözükse de senin başkalarının peşinden koşup koşmadığını nereden bilelim? kimse senin neyi hangi amaçla yaptını bilemez aslan parçası bu kadar yakşıklı fit olduğunu bahsetme çünkü bunlar akıllı zeki adamların işi değil
- +1 yıl
@Mrtol1453 ne kadar iyi niyetli ne kadar mükemmelsin ya annen baban gurur duyuyor olmalı
- +1 yıl
Cevabını verdiğim şeyleri tekrar sorma ayrıca zeki adamlar özgüveninden bahsederken güzel bi yüzü güçlü bi vücudu olduğunu söyleyemez mi ne alakası var övünmek gibi bi niyetim olmadığını en başından söyledim ayrıca profilimi büyütürsen saçımın bi gözümü kapatmasının yüzümün tipini görmeni engellemediğini görebilirsin ha zaten senin beğenmene gerek yok orası ayrı mesele sen ne düşünürsen düşün karşı cins beğeniyor benim birinin peşinden koşmama gerek kalmıyor çok şükür
- +1 yıl
@Mrtol1453 bu konu lastik gibi uzar daha fazla uzatmanın bir anlamı yok benim bu yazışmalardan anladığım tek şey senin doğaüstü bir varlık oluyor olman gerçekten bu dünya için fazlasın senin adına mutlu oldum
- +1 yıl
Farkında olman çok güzel valla bende konudan sıkıldım aytık bitirelim gitşin senden tek ricam herkese fesat gözüyle bakma oluy mu çünkü gerçekten çok kırıcı oluyor karşındaki insanın ne kadar hassas biri olduğunu tahmin edemiyorsun sen öyle ithamda bulununca moralim biraz fazla bozuldu kırıcı olduysam özür dilerim hakkını helal et oluy mu kendine iyi baak
- +1 yıl
@Mrtol1453 bu platform da erkeklere fesat gözüyle bakılır kimse de masumluk aranmaz maalesef rahatsızlık verdiysem kusura bakma özür dilerim
- +1 yıl
He valla ben elimden geldiğince birilerine yardımcı olup mutlu ediyim sevap kasiyim diye geldim burada uğraşamam kimseyle ki zaten haklısın abaza kaynıyor benim masumluğumu gören bi hayli kız var aslında burada ama tanımıyorlar ki gördüğüm kadarıyla masumca tanışmak istesen bile sapık muamelesi yersin hani o yüzden uğraşamam valla hem çok şükür onlar yazıyor bana kardeş kardeş konuşup dertleşiyorus :p
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Kızlar çekingen erkekleri seviyor mu ki bende çekingenim ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim bile
01 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum ama beklemekten yoruldum artık
+1 yılNefret ediyorum abi utangaç erkeklerden. Nasıl bakıyorsunuz aşırı ezik olur bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBana çok masum geliyorlar
- +1 yıl
Başka erkekle tartışınca da pısırıklığını gördüğün an gene dersin ay ne masum diye
- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılHer storyine bakıp yazmayan erkek çekingenmi oluyor kdkdkdk
011 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkek olsa şimdiye yüz kere yazmıştı
- +1 yıl
Bende belki 70 kişiyi takip ediyorum ama kimseye yazmıyorum
Soran+1 yılSen de çekingensin o zman
- +1 yıl
Ya bu çekingenlikse evet öyleyim ama gidip 70 kişiye yazmam normal değil yani
Soran+1 yılAma bunla bakışıyorduk o yüzden
- +1 yıl
Bilmiyorum olabilir ozaman
Soran+1 yılSence sevmiyor mu beni
- +1 yıl
Ne biliyim bi bakışmayla nasıl sevsin hoşlanmıştır belki kendin yaz konuşun işte
Soran+1 yılO neden yazmıyor🤔
- +1 yıl
Dediğin nedenden olabilir
Soran+1 yıl😔
+1 yılÇekingenlikten değildir belki çocuk sana yürümek istememiştir. Tipi değilsindir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Benim gibi hiç bişey yapmadan hep karşımdaki konuştu en sonunda alıştık
00 Yorumla
+1 yılSelam naber en çok hangi paylaşımım hoşuna gitti diye sor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen adım at bir yerden sonra otomatikman o adım atar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Sen niye atmıyorsun.
Onun hikayelerine simge atarak cevap vererek baslayabilirsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yıladım atmanı bekliyor :D cekingenlikten değil yani kendimden biliyorum :D
00 Yorumla
+1 yılOna ters bir söz söylemişsindir ve sana karşı cesaretini yitirmiştir olabilir ama gerçekten çekingen bir insansa ilk adımı senin atman lazım kendimden biliyorum çekingen insanlar ilk adımı atmakdan çekinirler.
03 Yorumla
Soran+1 yılTers bir şey demedim ona resmini falan beğendim ilk ben istek attım
- +1 yıl
Tamam bundan sonrada ip sende demektir, ona ilk adımı at o gerisini getirdiği kadar getirsin eğer ondada zorlanıyorsa ona yardımcı ol tabi eğer gerçekten seviyorsan.
Soran+1 yılArtık da bir şey yapmam
+1 yılBegendiği bir şey ile ilgili soru sorarak konuş. Nasıl güzel mi bu kıyafet? Ya da sende gittin mi oraya gibisinden. Hoşlandığını düşünsün ama kesin olarak anlamasın. Sonra sana karşı bişeyler hissederse o da adım atar
00 YorumlaAbi ne alaka çekingenlikten mesela bende instada takipleştiğim kızların storylerine cevap vermiyom diyw onların gözünde çekingen mi olmuş oluyorum saçmalamayın lütfen
00 YorumlaBu onun çekingen birisi olduğunu göstermez ben de benzer bir olay yaşadım kızdan hoşlandım istek attım sonra ilgimi kaybettim bisey yapamadan
01 Yorumla
Soran+1 yılBakışıyorduk acaba sevmiyor mu beni ben ilk istek attım
+1 yılBende çekingenim tipimden belli oluyor mu?😔 Merhaba konuyla alakası yok rahatsız ediyorum sence benim yüzüm nasıl karşı cins olarak yorumlar mısın beni eleştiriye açığım 24 yaşındayım 😊
00 Yorumla
+1 yılAşk ilişkilerinde karşı taraf izin vermediği sürece hiçbir şey yapamazsın
00 YorumlaOjeli ayak resmini paylaş kumsalda falan çekilmiş olabilir ilgisi varsa bağlanır sana
01 Yorumla
Soran+1 yılOff ne alaka ya
ne yapsın istersin instagram üzerinden
02 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atabilir
Yavaş yavaş ilerle o açılır
03 Yorumla
Soran+1 yılNası işte
Kiz Pas versin ki Forvet GOL Yapsin ;) Anlasana
05 Yorumla
Soran+1 yılİstek attım resmini beğendim daha ne pas veriyim
Soran+1 yılAynen sevse fedakarlık yapar zaten
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin misin çekingen olduğuna belki başka biri var 😂
028 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılBence başka biri var seven insan yazar zaten merak etme bende bu durumu yaşadım biliyorum hata yeni oldu bu olay hiçte çekingen biri değil ben öyle sanıyordum ohoo kadınları kızları eklemekten beğenmekten vakit gelmiyordur
Soran+1 yıl3 tane kızı rakip ediyor sadece 200 takipçisi var
Cevap sahibi+1 yılFark etmez onlar bulur yine yazacak birileri artık başka sitelerden mi nerden
- +1 yıl
Oda mantıklı
Soran+1 yıl@Frendyy dur bi soruyum kullanıyor mu
Soran+1 yıl@Frendyy o dindar ama yalan söylemez
Soran+1 yıl@Frendyy o yapmaz mübarek birisi😅
Soran+1 yıl@Frendyy ne demek istiyorsun yani
Soran+1 yıl@Frendyy söyle söyle
Soran+1 yıl@Frendyy sen bana laf sokmaya çalılıyorsun ama sen kendine bak benim burada bir şey yaptığım yok anladın mı
Soran+1 yıl@Frendyy o zaman cümleni tamamla
Soran+1 yıl@Frendyy Peki mübarek birisinin gelecekteki sevgilisi
Yorumla
Soran+1 yıl@Frendyy hadi neyse öyle olsun uzatmayım
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , yakın arkadaşlara ekle gönderme at jste.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yaptım😔
+1 yılAçıkça yaz, gir konuya?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek miyim o erkek o uğraşması lazım
Soran+1 yılBen zaten istek attım ilk resmini ben beğendim sonra da o beğendi resmimi bir sürü bir şey yaptım bak
- +1 yıl
Bu işin erkeği kadını olmaz, herkes ilk adımı atabilir.
+1 yılsen mesaj at istersen yardım edebilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılAtmam
- +1 yıl
tövbe tövbeee
+1 yılİlgileniyorsan yazarsın biter
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yazmam
- +1 yıl
O niye
Soran+1 yılZaten isteği ben attım o da yazsın hep ben mi koşacam
+1 yılÇekingen mi oluyor böyle yapıyor diye sfkjdh
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😁
- +1 yıl
Peki 😅
+1 yılÇok sıkıcı değil mi ya çekingen erkek
024 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle seviyorıum
- +1 yıl
Sizinde ayarınız yokki abi
- +1 yıl
Yoo benim var pısırık çekingenle işim olmaz
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Düşük özgüveninle kendini mi avutuyorsun hsdhah öyle erkeği kedi diye evimde beslerim
- +1 yıl
Isırmaz pısırık kedi
- +1 yıl
Sen onu kaybetme hayattaki tüm şansını onda kullanmış olabilirsin
- +1 yıl
Ay kız bu hayatı sen yaşıyosun
- +1 yıl
Çekingen erkeği pısırık sanan bir kezo daha boş algılar ne zaman son bulacak benim arkadaş var çekingen sessiz adam 1 yumrukla 3 tane adamı devirdi sokak serserisini haşat etti gözümün önünde 😃
- +1 yıl
Çekingenlikle kavganın ne alakası var sivri zeka
- +1 yıl
Pısırık demişsin çekingen erkekler iyi oku ne yazdığını zurafa 😃
- +1 yıl
Ya saat kaç olmuş boş yapmayın kdkdkd
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Eeerrrkeeeekkkk yhaaaaaa
+1 yılÇekingen mi yoksa seninle mi ilgilenmiyor?
00 YorumlaSohbet edip arkadaş olarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Ohoho çok basit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlgi alanlarına yönelirsen etkilenebilir
00 Yorumla
+1 yılSen bir adım at o halde mesaj at
00 YorumlaMuhabbet aç, konuşun. Zamanla tava gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba yazman yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben de biliyorum ama vereceği tepkiden korkuyorım
- +1 yıl
ne yapabilir sence en fazla konuşmaz be korkma
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle erkek sana bakmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıymışım da bana bakmaz
Soran+1 yılBakmazsa niye takip ediyor benç
Cevap sahibi+1 yılUcuz kızlara bakmaz efendi erkekler delikanlı olur
Cevap sahibi+1 yılTakip etme sebebini bilemem belki ne kadar ucuz biraz ucuzluğunu izleyeyim demiştir
Soran+1 yılUcuz olduğumu nerden çıkardın
Soran+1 yılSen ilk önce kendine bak benim gibi kız da asla senin gibi biriyle olmayacağı için çamur atma bana
Cevap sahibi+1 yılGenelde sosyal medyada takipçi kasan kadınlar ucuz olur
Soran+1 yılSen deli misin 230 tane takipçim var sadece içinden 10 tane erkek var sadece onlar da liseden üniversiteden ucuz olsam her erkeğin isteğini kabul ederim anladın mı
Cevap sahibi+1 yılGenel konuştum sen düzgün olabilirsin diğerleri bozuk ben hepsini goruyom
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk adımı sen atmazsan tavlayamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılO atmalı
Cevap sahibi+1 yılNah atar bekle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdım at ufak ufak oda gelir elbet.
00 Yorumla
+1 yılİlk adımı sen at. Gerisi gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeldim, hadi açıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılSem değilsin
+1 yılSen bi hahoooo de devamı gelir 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılMiilet herkes hahoo diyor
+1 yılmaalesef tavlayamazsın çekingenler hep çekingen
029 Yorumla- +1 yıl
@Mrtol1453 diyosun
- +1 yıl
@Mrtol1453 hadi şurdan 18 yıldır adam olmayanlar tanıyorum ben sen ne diyon
- +1 yıl
@Mrtol1453 cadıymış
- +1 yıl
@Mrtol1453 neyse iyi akşamlar
Soran+1 yıl@Mrtol1453 hadi siz oldunuz özele geçin çalaklar🥰
Soran+1 yıl@Mrtol1453 üzmez üzmez dimi pericim
- +1 yıl
kendi kendimize gelin güvey olmayalım lütfen
- +1 yıl
@Mrtol1453 ben sana bayılıyorum dimi zaten
- +1 yıl
İnan bana dış görünüşüme bayılan pek çok hemcinsin var sen beğenir misin bilmem ama seçenediğim dış görünüşümü beğenip sevmeni zâten istemem onunla övünemem ama nasıl minnoş bi galbim olduğunu bilsen bayılmakla yetinmezdin o kadarını söyliyim daha tanıyıpta sevmeyen olmadı ben iyi bir insan olabilmek için çok uğraşıyorum kendimi her türlü pislikten kötülükten korudum bu zamana kadar tertemiz kaldım kalacağımda neyse iyi huylarımı tek tek saymaya uğraşamamda iyi bir insan kalbimi görüpte beğenmediğini söyleyemez diye düşünüyorum
- +1 yıl
@Mrtol1453 kardeşim o zaman seninle ve o ''minnoş'' kalbinle ilgilenenlerle mesajlaş
Soran+1 yıl@Mrtol1453 maşallah bence bu oğlanı al
Soran+1 yıl@Mrtol1453 dur ablam seni everecem
Soran+1 yıl@Mrtol1453 aman da aman kız peri hadi iyisin bak ne kadar tatlı bir çocuk
- +1 yıl
abla yorma kendini
Soran+1 yılNiye ya çok yakışırdınız aslında 😔
Soran+1 yıl@Mrtol1453 valla yok ya benim de 3 tane bekar abim var arıyoruz bulamıyoruz
memelerini ac kendi gelir
09 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle mi yapıyorsun heralde😃
- +1 yıl
Yo sanmam daha fazla ucuz basit kız durumuna düşersin dalga gecer boş ver değmez böyle tip insanlara
Soran+1 yıl@Kırmızıgülerbeyaz bunu ne dinlicem demek kendi memelerini açan kızlara gidiyor da kendinden biliyor
- +1 yıl
boş ver engele sil geç bende senin gibi çok bekledim barışmak için ama hiç cabaldığı yoktu sildim şu an rahatlayım resmen artık kafam çok rahat
Soran+1 yıldelibula iki meme görünce hemen koşuyor musun😄
Soran+1 yılDikkat et de seni kız kılığına girip kandırmasınlar😅🤣
Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Teklif ederek
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden o etmiyor böyle şeyler daha çok erkeğe yakışıyor ben zaten yeşil ışık yaktım ona
Soran+1 yılSana bir kız istek atsa hemen resmini beğense ne düşünürsün
Soran+1 yılSenden hoşlandığını düşünmez misin
Ona küçük sürprizler yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılSen yaz
00 Yorumla Dil ve dış görünüş ile
00 Yorumla
+1 yılAçılarak!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılSen yaz bekleme
00 Yorumla
+1 yılKadın taşlar * var çünkü
00 Yorumla
+1 yılYap artık numaranı diye yaz 😄
00 YorumlaMerhaba diyebilirsin 🤩😂
00 Yorumla
+1 yılİlk meseji sen atarak
00 YorumlaHemen yaz teklif et ☺️
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında