Güncellemeler
+1 yıl
Çirkin değilim yargılayan ya da bok atmak isteyenlere belirtmiş olayım.
Ayrıca erkekler güzel kızları beğeniyoruz derken sorun yok ben yakışıklı istiyorum diyince mi sorun var anlamadım
Ayrıca erkekler güzel kızları beğeniyoruz derken sorun yok ben yakışıklı istiyorum diyince mi sorun var anlamadım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
konuşarak onunla
Konuya baya uzaksın ya
Köpek degiliz sahip olamazsın bunu bil ayrıca bi kendine bakman lazim
harika yorum
Kendime bakıyorum zaten sen de bunu bil
O zaman birdaki sefere kendine köpek degil insan ara anladin mi
Hayırdır bu ne saldırganlık kardeş
Kuduracağın bir durum yok ortada
Saldırganlık bizim işimiz degil artık siz kendi kendinize saldiriyorsunuz
Kuduran yok ki ama yanlis anlaman yüzünden sen kudurmussun
Ulan yakışıklı erkeği nasıl tavlarım diye bi soru sordum cevabın yoksa yazma bir şey neye geriliyosun bu kadar
Benim gerildigim yok ki sinir oldugum şey bizi köpeginiz gibi sahiplenmem lazim diyorsunuz hayvanmiyiz lan biz
Üfff anlaşılan seni sıkan iyi sıkmış bana ne senin hayvan gibi hissetmenden ya köpek köpek gören mi var da konuşuyorsun ben gayet manitacılık istiyorum köpek istesem Pet Shopa giderim amma tatava yaptın karı gibi
Napalım hersey sizden yana kanun desen sizde a desek bizi iceri atabiliyorsunuz biz yine kendi yerimizde duruyozda sizler fazla olmaya basladiniz
Aynen kanka
Aynen dinle bunu biz kötüyüz aynen
Sana sağlıklı bir ilişki ve toksik olmayan kız öneriyorum cidden aşırı gergin bi elemansın normal değil yani. Bak cidden toksik olmayan sen şakrak bi kızla flört et anlicaksın demek istediğimi
Bak ben hepsini gördüm her biri benden bisey götürdü anlatabildim mi ben normalde bu kadar gergin biri degilim mülayimimdir şakacıyımdır ama öldürdüler iste neyse
O zaman hayatını karşıdaki kıza o kadar bağlama da senden bu kadar şey götüremesinler
Benim yanlisim dogru kisiyi ayirt edememek benim sadakat ve baglilik yeminim var
Yani bütün suç kızlarda mı sence, siz de yelkenli suya indirivermeyin hemen
Gerek kalmadı kı artık gemi yok artık
Maşallah sadakat ve bağlılık yeminin var ama her türlü kızı da görmüşsün nasıl bi sadakatse
Evt gördüm ama hic sordun mu sen mi biraktin yoksa onlar mı diye onlardan 1 tanesi varken bırak baskasina bakmayi aklimdan birini bile gecirmedim ben ama hepsi ya bana bu yaptigima tahammul edemedi ya da bende sürekli kendi cikarinca bi kusur bulup gitti hepsini uğurladım umursamadim
Ama artik biraktim çünkü kirlenmis hissediyorum
Sevgiyi başkasında arama, tabiki karşı cinsten birini sevmek ve onun tarafından sevilmek isteyebilirsin. Bunu hepimiz istiyoruz ama sen farkındaysan öfke dolmussun. Ben de isiyorym mesela gönlüme göre biriyle sevgili olayım ama olmayınca da böyle gerilmiyorum öfkelenmiyorum çünkü bir erkeğin sevgisinr muhtaç değilim yani. Sen de kendini üzmemek için karşıdakine bu kadar bel bağlamak yerine kendini sev bence
Yeni bi hayata baslarsam bakicaz
Yakışıklı erkeğin etrafında binlerce kız var dolayısıyla neden sızı tercih etsin, ya da neden tek kişiye odaklı olsun? Saçmalık
cinsellik dışında normal yollardan elde etsen bile elinde tutamazsın seçeneği çok çünkü
Haysiyetlisi yok mu yakışıklıların
illa vardır ama zor
Çok var valla tek eşli yakışıklılar ama doğuştan kapılmış herhalde onlar
genelde yakışıklılar çirkinler ile olurlar çirkinsen tavlarsın
O erkeği köpeğin yapamazsın unut onu. 🤣
Köpeğim yapmıycam zaten manitam yapıcam
çirkinsen uğraşma
Evlenince de evlendiğin kişiyi beğenmeyerek aynı modda da olmada
Böyle kızlar evlenilecek kızlar işte
Helal lan sana