Evli sevgilim var 2.5 yıldır görüşüyoruz çok çaresizim yardım 🙏🙏?

2.5 yıldır görüştüğüm bir adam var ilk tanıştığımız da gayet resmî bir arkadaşlığımız vardı sonradan yakınlaşınca her şey bir an da gelişti ve biz sevgili olduk çok güzel zaman geçirmeye başladık ben bazı gerçeklerle yüzleşmek zoruma gidiyordu ama en çaresiz zamanımda en boşluk kendimi kötü hissettiğim yanlız olduğum zaman da karşıma çıktı sanki O an benim bütün yaralarımı sardı bana çok iyi geldi kendisinde yakışıklı olduğu için çok ilgimi çekiyordu benm de bütün hayatım o oldu onun için nefes alar oldum çok sevdim oda benle yakınlaşınca eşinden soğudu çok büyük kavgalar ettiler çok büyük problemler yaşandı eşiyle arasında soğukluk oluşmaya başladı eşi de artık en son çocuklar için boşanamayınca vazgeçti 2 çocukları var bu arada. Kadın artık kendisini aramadı sormadı ilgilenmedi adam da artık hiç ilgilenmedi evde iki yabancı gibi oldular çocuklar için. Ailelerle çok büyük problemler yaşandı ama biz yine de hiç ayrılmadık boşanamayacağını söyledi bana senle evlenemem ama beklersen yıllar geçerse elimden geleni yaparım dedi o sırada beni isteyen bir sürü kişi vardı hepsini reddettim ailemin aracılığıyla tekrar kendisiyle devam ettin ilişkiye sonra kendisinden zaman istedim bana zaman ver seni bekleyeyim boşan dedim 1 sene dedi yok dedim 6 ay dedi sonra 2 ah geçti verdiği sözden caydı ailesi boşanmasına asla izin vermedi doğuda yaşadığı için boşanmaya aileler müsade etmiyor ortada iki çocuk var diye boşansaydı ailem de benm istemeyeceği için resti çekip gidecektim ben çocuklarına bakarım dedim onu her şekilde her koşulda kabul ettim. Sonra kendisi sözünden caydı ailemle kınuşcam eğer umut varsa sana bekle derim umut yoksa helallik isterim sende yoluna bakarsın dedi bana bekledim sonra dedi biz senle normal evlenemeyiz ben çalışayım 6 ay sıkıca para kazanaym sonra çıkıp gidelim burdan ben sonra gidince boşanırım evleniriz dedi bende tamam dedim sonra biz yine tekrar kavga ettik ayrıldık şu an beni engelledi ve ayrıldık. Benm ona dönmemem için kendimi nasıl durdurmam lazım onsuz yaşayamam mutlu olamam asla gibi hissediyorum bana biraz fikir verip aklımı başımı almama yardımcı olur musunuz yadırganmadan çaresizliğime destek istiyorum 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bekarım bu arada hiç evlilik geçmedi başımdan.
Evli sevgilim var 2.5 yıldır görüşüyoruz çok çaresizim yardım 🙏🙏?