Eşinizi de çok seviyorsunuz, canım kaynanam derim🙄
Eşinizi de çok seviyorsunuz, canım kaynanam derim🙄
Miras için değil. Hasta tek yaşlı ise veya özel durumlar var ise yasarim annem babamda benimle yaşayabilir. Ama diğer durumlarda benim mahremim olacak eşim ile özel anlar olacak herkes yerinde dursun
Miras için değilde yaşlılık hastalık durumu olduğunda seve seve bakarım yardımcı olurum. Sonuç itibariyle yaşlılık ve hastalık her insana uğrar amma çok çektirir amma hemen kurtarır bunu bilemeyiz.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evlenince, eşin ailesi de bizim ailemiz olduğu için miras önemli değil. Orta da bir hastalık veya farklı bir durum varsa tabi ki kalınır. Annesinden ayırmak olmaz.
Benim param ikimizede yeter, kayinvalidemle para için yaşamam ama bakıma ihtiyacı olursa o zaman ona bakarım.
😱😱😱
Soruyu okurken ister istemez hayal kurdum 😳😳
Ama herkes yerinde sağ olsun diyorum 😬😬🙈🙈
Ya önce ben ölürsem kocamla mutlu bir an yaşayamadan gidemem bu dünyadan , aynı evde yaşamam
Aşırı mantıklı
Yalnız kalamıyorsa aklî bir problemi yoksa ve bakıma muhtaç olma vs kalırım
Helal olsun
Uçakla bana miras bırakmasına gerek yok ki sonuçta benim evlendiğim adamın annesi yani tabii ki birlikte yaşayabiliriz
Yaşamadan kalmıyor mu🤔
Hayır yaşamam herşeye rağmen eşimle ve çocuklarımla yaşamayı tercih ederim para için bile olsa kaynanamla birlikte yapamam aynı evde yapamam kaynanamla mirasta umrumda değil kimin olursa olsun yeterki ben eşim ve çocuklarım ile mutlu ve huzurlu olayım paradan daha önemli konular var hem huzurlu mutlu olmak sağlık bunlar çok daha önemli para için bile kaynanamla aynı aynı evde yaşamam yaşamayıda düşünmüyorum istemiyorum da o yüzden para da kalsın bana sevdiğim ve çocuklarım yeterde artar bile
Tek kalıyor ve muhtaç ise kalırım kendi annem babamda böyle bir durumda olabilir belki ilerde ben. Kimse öyle ahkam kesmesin kızlar annelerine babalarina asla kiyamaz kadin anneme babama bakacagim derse o is biter 😎
Helal :D
Büyük konuşmak gibi olmazsa "Hayır" demeyi istiyorum. Yaşlılar, her şeye karışıyor. Huzurumuzu kaçırmak istemezdim. Yani bu durumu kendi ailemde görmüş biriyim.
Miras bana kalmasın çünkü kavga falan oluyor hiç benlik değil olmayan eşimin evi arabası varya çocuğum da varsa ona bıraksınlar ben bir şey istemem dksmkddmnff
İyi de birlikte yaşamasak da yasal olacak oğluşuna kalmak zorunda
Miras olsun olmasın yaşarım onunla eşimin annesi benimde annem olur. rabbim sağlık mutluluk versin gerisinin bir önemi yok.
Yoook aman aman ben almıyım kalsınnn hiç gerek yokk, ne kendisine nede mirasınaa..
Oğlunu alırım gerisine karışmam
Hayır yaşamazdim sanırım birde huzursuzluk yapan tat vermeyen biriyse miras yere batsin eşimle mutlu olmak varken
Ortada miras söz konusu olmasa da zor durumda kaldıysa yaşarım. Sonuçta eşimin annesi o. Yeter ki arada karşılıklı saygı ve sevgi olsun.
Miras kalsın kalmasın bakarım sonuçta kocamın ailesi bu yaşa kadar büyütmüş getirmiş hemde büyüğüm o yüzden benim için bir sorun olmaz.
Hiç bir sağlık problemi yoksa hayır. Aileyle yaşanılınca o ilişki pek sağlıklı olmuyor, ne bilim insan rahatta edemez😅
Miras umurumda değil ama yalnız başına yaşıyor ve bizi yanında istiyorsa yaşardım.
Kötü birisi olsa zor olur ama çok iyi kayinvalidelerde var
Aynen öyle
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş