Eşiniz annesini de yanında istiyor, bu durumda ne yaparsınız?
2 ay
Eğer ki evli çiftler aileleriyle bırak aynı ev veya apartmanı yakın yerlerde dahi oturuyorsa huzuru bulamaz o yüzden aileden uzak olacaksın ara sıra ziyaretlerine giderek o tatlı iyi ilişkileri sürdüreceksin diğer türlü sorun yaşanmama ihtimali yok. Ben evlenmiş olsam ne kendi ailemle ne de evlendiğim insanın ailesiyle yakın yaşamam şahsen
Bu durum çok hassas bir konu 💔 Eşin annesini yanında istiyorsa önce sakince oturup sınırlarını konuşman en sağlıklısı olur 😊 Aynı evde yaşamak seni yoracaksa bunu açık açık söylemelisin. Belki aynı apartmanda ya da yakın bir evde oturmak ikiniz için de güzel bir orta yol olabilir 🏡❤️ İhtiyaçlarını yok sayma lütfen 💕
Cevap
9Cevap
Karımı seviyorsam sırf o istedi diye gelsin kalsın derim sonuçta oda benim annem olmuş oluyor
Hayır ne kendi ailem ne eşimin ailesi ev ev üstüne olmuyor misafirliğe gelirler başımin tacıdırlar ama kalıcı olmaz
Asla bir kere o hatayı yaptım 1 ay bizde kaldı çayıma sakinleştirici damla damlatıyor du sürekli salonda uyuya kalırdım eşim derdi bıktım salon da uyumandan sonra en son gördüm damla damlatırken
Ohaaa kadına bak
Hayır yaşamam o da benim annemle yaşamasın.
Kadınlar daha iyi bilir
Yaşamam
Bi kere o hatayı yaptım 1 ay bizde kaldı çayıma sakinleştirici damla damlatıyor du sürekli salonda uyuya kalırdım eşim derdi bıktım salon da uyumandan sonra en son gördüm damla damlatırken
Kadına bak ohaaa
değişir
Yaşamam
Kısa bi süre sonra ayrı ev
Hsyır
Hayır
Ciddi bir sağlık sorunu yoksa yaşamam
Neden peki
Eşimle özel bi hayatım olmicak evimde keyif yapamicam eşimle baş başa bi tatile çıkamicam ya da bi gezmeye gidemicez hele her şeye karışan biriyse o evlilik yürümez ve daha bi çok şey
Haklisijnmnm
Herşeye engellidir o zmn
Bu benim annem içinde geçerli bırak kayınvalideyle yaşamayı aile binasında bile yaşamak istemem
Benimde kaynanam için boşandım 2 sene oluyor
Mutlu olursun
Şartlar da önemli neden kalıyor mesela
İstemem ya
Ay bacıkom saçmalama
Yaşayamadım boşandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?