Bir kız vardı hiç ilgimi çekmemişti. Ama daha sonrasına tatlılığı hal ve hareketleri beni kendine bağladı. O kadar fazla sevmeye başladım ki fotoğrafını görünce gülmeye başlıyorum. Tabi ilgimi çekmeyen dönemlerde hiç muhabbetim yoktu. Gerçi şu an da var denilemez.
Ama ufak tefek espiriler yapıyorum ve biraz konuşmaya çalışıyorum. O yengeç burcu. Beni farkettiği anda utanıyor ve telefonuna bakıyor aniden. Çaktırmadan uzaktan beni izlediğinin farkındayım. Ben bi espiri yapıp konuşmaya başladığımda gözlerinin içi gülüyor. Ama bazen de tersi oluyormuş gibi hissediyorum ama sadece hissediyorum emin değilim.
Şimdi benim bu kıza nasıl davranmam lazım. Biraz ilgi gösterip çekileyimmi yoksa ilgi göstermeye muhabbet kurmaya devammı edeyim. Nelerden hoşlanır kalbini nasıl alırım bilmiyorum. Ama şöyle bir durum var ben konuşmadıkça kesinlikle o benimle konuşmuyor. Ben utangaçlığına ve çekingenliğine veriyorum ama siz ne dersiniz bilemem.
Yengeç burcunun nasıl kalbine girerim? neler yapmam neler yapmamam lazım bilmiyorum. MEsela haftaya doğum günü ama hediye almaya korkuyorum acaba yanlış anlarmı kırılırmı uzaklaşırmı diye ( keşke anlasa da kurtulsam aşk olarak )
Daha önce hiç seviglisi olmadığını biliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer