Böyle birine ne kadar sabrederdiniz?

Erkek arkadaşlar için özellikle bu sorum. Bayanlar ise neden öyle davrandığını açıklarsa sevinirim:)

Hayatımda 2 ilişki oldu. İlki kısa sürdü. İkincisi ise 8 sene:) iki senede uzaktan sevdim.

Belli süre konuştuktan sonra sevgili olduk. Köpek gibi her istediğini yaptım. Ben başka şehirde çalışırken o başka bölüm de okumaya başladı. her şey yaptım onun için okul bitince evleniriz diye düşünürken terketti. Ara ara sonradan da terketti.

1- Ben imkan bulduğumda ve bayramlarda geldiğimde görüşmüyordu. Gelecem diyip geldiğimde görüşmüyordu. 10 senede 10 kez görmüşümdür toplam o da hep benim zorumla

2- 6 sene boyunca mesajlaşmakyam sıkılıp aramasını telefonla konuşmasını istediğimde bile yapmıyordu. Ne zaman sitem etsem başka biriyle ol o zmn gibi şeyler söylüyordu.

3-Okulda her yerde dikkat ceken biriydi. O yüzden her yerde asılan çok oluyordu. İlk zamanlar sevgilisi olduğunu kimseye söylemiyordu. Sonra söyledi ama ayrıldığımız da herkese söyleyip barıştıgımızı söyleniyordu

4-Erkeklerim buna attığı mesajlaro atıyordu. Brn bu asılıyor dediğimde yok senin için fesat yok onlar arkadaşım diyordu:) Ben anlamıyorum niyetlerini gerçek niyetlerini söylerse o zaman söylerim sevgilim olduğunu diyordu

5- Kendisine ben sosyal medya hesabımı verdim zaten face vardı bi tek. Ama ben istediğimde vermedi. Sen sorun çıkarırsın diyordu arkadaşlarının yazdıklarında. Beni suçlarsın diyip vermedi.

6- Benim istemediğim şeyleri yaptıkça soğudum ve sabahlara kadar konusup herşeyi için koştururken artık mesaj yazmak istemedim. Kavga edioduk sürekli.

7- Bana cafeye biriyle gittiğini ders çalıştıklarını söyledi. ben onu ders çalışmaya gidelim diye önceden ders çalıştığım halde gelmemişti:) Ben ilgisiz olunca bana gelmeye başladı ondan önce umursamazdı. Sonra ilgili ol demeye başladı eskisi gibi ol falan. Kavga ettiğimiz zamanlarda ben belli süre yazmadım. Sonra yazdığımda bana sen ilgilenme benimle ilgileniyorlar demişti.

Bir kız arkadaşıma anlattığımda boncuk dağıttını söyledi. Her kız erkeklerin niyetini anlar sendrm önce anlar. orada aptal yerine konulduğumu anladım. ona ilgisiz davranmaya başladım. Böyle davranan birine siz ne yapardınız

Böyle birine ne kadar sabrederdiniz?