Şimdi kadınların hemen hemen hepsi dengesiz ve tutarsız. Böyle olmayan kadın oranı Türkiye'de %5 falan onlarda +30 yaş üzeri. Dengesizlik ve tutarsızlıkla övünmeyen bir kadın olursa daha makbuldür. Fazla uçuk kaçık olmasın yeter. Erkeğin öylesini de hayatıma almam.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir yere kadar evet sabrederim ama bir yerden sonra patlarım artık. Çünkü daha fazla tahammül edemem. Ne istediğini bilmeyen biri ne kendini mutlu edebilir, ne de bir başkasını. Kendisiyle çelişen, tutarsız davranan biri güvenilmezdirde. Bu tip insanlardan uzak durmak verilecek en doğru kararlardan biri olur.
Çok sabredemem. Çünkü ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum öyle insanlara karşı. Dün onları mutlu eden şeye, ertesi gün sinirlenebiliyorlar... Çekemem öyle insanları.
@yarabantlirakisisesi hep arkadaşlarımın görüşlerine atlamam genelde senin sorularına denk geliyor. Kusura bakma. Kişilik karakter fenoları olunca işte.🙂
Bende de biraz dengesizlik olduğu için insanları iyi anlayabiliyorum. Bir yere kadar sabrederim. Bir yerden sonra tahammül edemez hale gelir, şikayet etmeye başlarım. Bana da bu şekilde yaklaşıyorlar zaten.
Sabretmem, aksine katılıp beraber dengeleri alt üst ederiz. Çünkü bende dengesizim. Düz yolda bile zor yürüyorum. Ne dengesi? Ama şunu da anlamıyorum; insanlar neden dengesizlikten bu kadar rahatsız oluyor? Dengesiz davrananlardan dem vuruyor? Bizde insanız yahu! Sadece bir an mutluyken diğer an üzgün oluyoruz. Haliyle ruh halimizde, tepkilerimizde, kararlarımız da değişiyore ☾
Kendim dengesiz biriyim. Asla ortam yoktur. Ya heptir, ya hiç. Ben belirsizliğe gelemem, sevmem. Ya çok mutluyumdur ya çok mutsuz, stabil diye bir şeyim yoktur. Çok deli sinirlenirim, çok deli aşık olurum.
Bana sabreden herkesten Allah razı olsun haklarını da helal etsinler ben öyleyim çünkü başkasına sabredemem galiba ama bana nasıl sabrediyor sevdiklerim hala şaşırırım... 🙂