28 yaşında annemle yaşıyorum nişanlımlada ayrıldım evde kaldım resmen komşulara akrabalara alay konusu oldum sizce çirkinim ondan mı böyle oldu sonum?

28 yaşında annemle yaşıyorum nişanlımlada ayrıldım evde kaldım resmen komşulara akrabalara alay konusu oldum sizce çirkinim ondan mı böyle oldu sonum?

Kimsenin ne dediği ve ne düşündüğü hiç önemli değil nişanlınızdan ayrılmanızı da bir işarettir eğlenip de mutsuz olup ayrılmak da vardı her şey başında olması çok daha iyi hiçbir zaman evde kalmadınız her yaşın ayrı Bir güzelliği var ekrardan yeni ve doğru bir insanı bulup İnşallah güzel bir mutlu yuvanız olacaktır önceki bir pozitif düşünün ikincisi etraf ne der ne düşünürü de bırakın sizin de bildiğiniz önemli ne düşündüğünüz önemli başkasına ne ayrılabilir insanlar 28'inde de evlenebilir 30'unda da evlenebilir kimseyi ilgilendirecek bir durum değil ki bu kime ne yaparsa yapsınlar isteyen istediğini düşünsün merak etmese de gerek yok açıklama yapmak zorunda değilsiniz siz bakın kendi hayatınıza kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız nasıl mutlu hissediyorsanız öyle hareket edin kendinizin değerini bilin özgüveniniz olsun bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok bunlar Kısmet nasip işleridir hayatta olur veya olmaz inşallah olacak da sakin olun bir kafanızı toplayın nerede hata yaptığımı düşünün ona göre yeni bir adım atın yeni bir insanla hem kendinize hem karşınızdaki insana bir şans verin belki de en yakınınızda düşünmediniz görmediğiniz insanın size karşı olan duyguları olabilir onu da belki tanışıp bir yuva kurabilirsiniz bunları da düşünebilirsiniz çok alternatif var o yüzden öyle evde kaldın mı gibi bir karamsarlığa kapanacak hiçbir durumunuz yok resimde gördüğüm kadarıyla gayet de zarif bir hanımefendisiniz daha ne olsun sakın öyle kendisi üzmeyin ve suçlamayın bahtınız açık yolunuz güzel mutluluklarınız daim olsun asla üzülmeyin ve takmayın kafanızı
Destan yazdın be kardeşim. Kız milletle eğleniyor cirkin miyim diyor. Çirkin olmadığını oda biliyor. Sende ciddiye alıp gazete yazdin resmen 😄
Kitap yaziyonda noktalama işaretlerine niye dikkat etmiyorsun 😄. At yalani s2yim inananı 😆
Bence güzellik göreceli bir şey. Evde kalma konusu bence çok yanlış bı kız/erkek şu yaşına gelmis evlenmemiş yok çocuğu olmamış vs bu şekilde insanlar üzerinde ailelerin ve çevredeki insanların baskıları yüzünden özgüven kaybı ve bunun beraberinde hatalı kararlar ve onu takip eden yanlış evlilikler ve sonunda ya sevmediği bir insanla evli kalma mecburiyeti ya da boşanmalar meydana geliyor arada çocuk olduysa çocuklarin piskolojileri bozuluyor. Hanımefendi bence kendi ozguveniniz yerine getirin doğru insan için çok geç veya erken karar vermeyin derim çevrenizdeki insanların size söylediği lafların bir anlamı yok o hayatı siz yaşarsınız doğru kişiyi kalbinize yer ederseniz hayat daha çok kolaylaşır. Güzellik çirkinlik gelip geçici bir şey insan kendine ruh eşini bulmali onunla hayatını yaşamalı. Selametle 👋
Komşularınız ve akrabalarınız psikolojik anlamda sorunlu bu net. Toplumumuzda nişan atmış, boşanmış kadınlara çok iğrenç bir bakış açısıyla bakılıyor. Empati yetenekleri olmayan zararlı mahlukat hepsi.
İkincisi gayet hoş duruyorsunuz. Belki ayrılma sonrası böyle bir düşünceniz olmuş olabilir.
Nişanlınızınki de geçici bir hevesti belki. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama iyi yanından bakarsanız başka iyi biri de karşınıza çıkabilir. Eğer siz nişanı attıysanız henüz ne istediğinize karar verememiş olabilirsiniz. Bunun için de zamana ihtiyacınız olabilir.
Bence öyle düşünme gayet güzelsin hem onlara ne bu senin hayatın istediğin zaman evlenebilirsin. Nişanlılık konusuna gelince bazen ayrılıklar olur illa hep mutlu olunacak diye bir şey yok ama bu seni üzmesin elbette karşına yeni insanlar çıkacak belki çok mutlu olacaksın o yüzden takma kafana.
Cevap
124Cevap
Hayır kalmadın
niye evde kalasın
duyanda 50 yaşındasın sanır
daha gençsin aklı başında birisi çıkar karşına evlenirsin endişelenme
en azından nişan atıp direkten dönmüşsün evlenipde boşanmaya çabalasan daha kötüydü o zaman daha çok bıdı bıdı ederdi etrafındakiler. sen kimin ne dediğine bakma etrafını yargılayanlar çokmu düzgün ki başkasıyla alay ediyolar. s. kleme kimseyi işine gücüne bak boş ver biri gider biri gelir
Daha çok gençsin ne evde kalması konuşanlara bakma nasıl olsa ağzı olan konuşuyor insanları susturmak zordur kolay kolay susturamazsın böyle durumlar olduğu zaman maalesef bazı insanlar dedikodu gıybet yapar takmamaya ve umursamamaya çalış
Çirkinmisin güzelmişim bilemem. Bu resimde olan sen isen çok güzelsin. Ayrıca 28 yaş evde kalma yaşı değil. Daha önünde yolun var. Ayrıca hemen kendini kötüleme. İnsanların dediklerini de takma kafana.
Resimdeki sensen direkt söylüyorum şu an boş yapıyorsun demektir... Gayet güzel bir kızsın, bireysel karakterini kariyerini bilmiyorum ama inan böyle şeyler biraz nasip işi, olmayınca olmuyor...
40 yaşında evlenende var 20 yaşında evlenende herkes kendi zamanında yaşıyor gayet güzelsin takma kafana
Öyle düşünme pozitif ol Bazen bazı bitişler yeni başlangıç getirirmiş sabırlı ol senin olan sana elbet gelicek 🙏
Yani evde kalmışsın sende ama bunun çirkinlikle alakası yok bence, yanlış seçimlerin yanlış sonuçları olur. 😊
Sen misin bu bilmiyorum
Ama sen isen eğer
Giyim tarzını, tasvip edeceğim bir tarz değil
Ama vücut tipini hoş ve arzulatici
Alay konusu olacka bir şey. Çok tanıdıgım oldu nişanlanıp ayrılan hiç akloma kötü bi şey gelmedi..
Ayrıc 28sin başka biri olur illaki. Ben 30 yaşındayım yalnızm nişanlammayı geç doğru düzgün ilişkim olmadı
Çirkin değilsin fakat aileyle yaşaman eksi olmuş dicem ama ülke ekonomisi tek yaşamayı zor kılıyor. Ayrıca acele etme nyie evde kalmış olasın ki?
Yahu agzi olan konuşur. Onların işi konusmak elalemin demesini kafana takarsan elalem. icin yaşarsın. O yüzden kendin için yasa
O boş konuşanları aldırış etme sen ne evde kalması ister evlenir istemezsen evlnemez sin millete ne onlar ne karışır boş İnsanlar işte
Övülmek mi istiyosun crop güzeli shnajahshs çirkin olmadıgını sende bilşyosun sgabah dan bilzerianın ni mankeni vardı aynı ona benziyosun
Heralde evde kalacaksın sokakta yatacak halin yok ya😁
o komşu ve akrabaları s et önce sonra hayatına devam et
Ula şu evde kalıp kalmama olayı nasip işte anlayın.
Niye evde kalasın ki herkes evlenecek diye kural mı var. Ayrıca çirkin de değilsin gayet güzelsin sayın hemcinsim taşsın taş
Kalmazsın ya, erkekler de geç yaşta evleniyor zaten.
Bahtiniz acik degil hanfendi benim gibi.. Saygilar
hayır ya evlenınce sanki çok iyi oluyo sorumluluklr başlıyo acelesı yok evliligin
Evde kalmak ne demek kötü bir tabir karşına doğru kişi çıktığında evlenirsin acele etmene gerek yok
Daha 28 yaşındasın evde kalmak için daha çok erken illa ki çıkar biri karşına zaten güzelsinde
28 yaşında kizida kim alır. O büyük servet güzelliğinizinde bir kullanım süresi olması nekadar adil
çirkin halin buysa. çook güzelsin. evde kalmadın
Mutsuz bir evlilik yapsaydın daha mi iyidi onun için boş ver kim ne derse desin
Evde kalma çık dolaş kimse sana gelmez evde off ya off
Hayatımızda akraba ve komsu cırleflıklerı olmasa keske
Bu güzellikle evde kalırsan ben o an kendimi vururum...
Soruyu sorana söylüyorum; Bu kafayla bu yaşa kadar nasıl geliyorsunuz hayret ediyorum
Modern çağda 28 gayet normal. 35-40'a kadar yolun var
Piyasa bitmiş abi. Bu tiple nasıl evde kalıyonuz lan?
Ne alakası var yaa? O sizin komşuların düşüncesizliği
Hayır neden evde kalasın ki. Bazı şeyler olmuyor işte..
Bu devirde normal ayrılmalar boşanmalar ayrıca fiziğinde güzelmiş😉
Ego yüksekten bakma ve suratsızlik akıyor ömür geçmez düşman totosuna
Evet maalesef, ben de 35 yaşında evde kaldım. Onlar da evde kaldı, inat ettik evlenmiyoruz
37 yaşındayım Hiç evde mi kaldım diye düşünmedim Siz kızlar niye böylesiniz
fir olsuğundan genc duruyorsun cildin cok güzel, bence takma kafaya işine falan odaklan
Böyle göbek açıp sağa sola örnek KizlarSoruyor atarsan evde değil oturma odasında bile kalırsın
Gerçi 2-3 sene bir şey çıkmazsa bende evde kaldım
Düzgün insan karşına çıkmamıştır. Kimse evlenmek için evlenmemeli
@vitalife Kesinlikle
Yoo güzelsin. Milleti ne takıyorsun kafana daha gençsin
Her türlü giderin var..
Umarım doğru ve düzgün biri çıkar karşına.. Duam seninle
şey mi kendimi atayım da güzel olduğumu onaylayayım :D
Nasıl oluyor da bu psikolojiye giriyorsunuz anlam veremiyorum
Nasibinde yokmuş bunun çirkin güzel olmakla alakasi yok
Benim 30 yaşında hocam var kendi parasını kazanıyor kimseye muhtaç değil ailesiyle yaşıyor kimse evlenmek zorunda değil kadınlar özellikle
Hocanı bana ver
hayır tabi ki evde kalmadın saçmalama çirkin de değilsin ayrıca kendini üzme doğru kişi karşına çıkmamış olabilir her şeyi zamana bırak bence
yuzune bakılırsa egoıst gıbı bırıne benzıyosun
Aynı yaşta aynı hayatı yaşıyorum nişan atmaya kadar.
Yani çirkin değilsin de, kendi kendini evde bırakmışsın
Çirkin değilsin ama aynaya bakıp bu düşüncelere dalıyorsan bence kafanda zorun olabilir 😂
Saçma bir soru ve fotoğraf herkesin bir alıcısı vardır
Çirkin falan değilsin ama doğru insanlarla karsilasmiyorsun sanirim
oha sen mi çirkinsin ! şaka yapıyosun dimi? güzelsin ama karakterinde önemli tabii
Bu ego kasmanın kaçıncı leveli mk 😂
Evde kaldık olum ne egosu
Gel lan evlen dşrcem seni bizim yavuz var tam senlik temiz çalışkan saf eli daha kız eline değmemiş istemezsen yabuzu s! Ktir git hak etmiyorsun onu
Yavuz adı 😂
Evde kalmak nedir ya :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?