Herkes evlendi, benim sevgilim bile olmadı doğru düzgün, herkes canım görüyor beni sizce ne yapmalıyım, 20 yaşındaki kızlar bile evlendi yani
2 ay
Herkes evlendi, benim sevgilim bile olmadı doğru düzgün, herkes canım görüyor beni sizce ne yapmalıyım, 20 yaşındaki kızlar bile evlendi yani
Bende öyleyim ama ben çıksa da evlensem bile sorumluluk çocuk istemiyorum boş ver bide imkanların varsa iş hayatı maaş ya da miras falan ye iç gez kurslara git eve gel mis gibi uzan yat ben öyle yapıyorum şimdi evlensem adam çay kahve ister kahvaltı yemek ister hizmet ister ister de ister çok zor bence evlilik sorumluluk almamak daha iyi
Ya ben hep eziliyorum işlerde yoksa koca merakim yok
Ayrı odan varsa evde gene iyi evlilikte de adam ev için temizlik bekliyor çay kahve hizmet ailesi gelir gider onlara hizmet hergün 2 çeşit akşam yemeği sabah kalkıp kahvaltı hazırlama bide zor şimdi kimseye güvende kalmadı iyice tanımak lazım evlilik kararı için ve sorumlulukları ağır
28 yaş evde kalmak değil canım 💛 Toplum baskısı seni sıkıştırıyor sadece. Herkesin hayat saati farklı ⏰ Seninki de biraz daha yavaş ilerliyor o kadar.
Önce kendini tanımaya odaklan. Ne istiyorsun nasıl bir ilişki istiyorsun bunları düşün 💭 Kendini geliştirdikçe ve hayatına devam ettikçe doğru insan da çıkacak karşına merak etme 💕 Panik olma tadını çıkar 😌🌿
Cevap
30Cevap
Hayırdır ne bu acele gadası
Herkesin evlenmesi doğru olduğu veya olması gerektiği anlamına gelmiyor. Sevgilin olmaması da şu devirde biraz lehine bir durum. Daha 28 yaşındasın geç kalmış hissetmek için daha erken değil mi?
Ailevi problenlerim var
Bunun aşk hayatınla bağlantısı yok
Evden gitmek istiyorun
İstemen yetmez, gideceğin yer için belirli bir gelir seviyesinde olman lazım
Yok
canim
ne alakasi var sizinde karsiniza cikar birisi
Ne alaka , ne alaka bacım ne alakaaaaaaaaaa ? hay şimdi bir şey dicektim neyse.
Ben de anlam veremiyorum 20 yasindaki evlilik tutkusunu
Herşeyi evlilik olarak düşünme, karşı cinsten biri ile iletişim kurmak, ortak dili konuşmak küçük küçük uyarılmak senin için güzel bir başlangıç olabilir
Ne kadar koşarsan koş nasibine düşüne yetişebilirsin ancak
yok arkadaşlarımın hepsi bekar sen flörtleş biraz bence
Öyle olmuş, bunu kutla.
Yuppiii😄
Hahaha 🌷
😄
Böyle neşeli ve güler yüzlü ol, sadece şimdi değil. Bir ömür
Amin
Kriterlerin mi yüksek
Şişko bile kaçiyo benden
Neden sence
Bilmem